Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. 

Πρόσφατα πέρασα στο κινητό μου το 5.1.1 Lollipop, όλα πήγανε καλά εκτός από τον Task Manager. Πριν, όταν ήμουν στο KitKat χρησιμοποιούσα αύτον https://play.google.com/store/apps/details?id=com.omichsoft.taskmanager

ο οποίος είναι κατά τη γνώμη ο καλύτερος. Κάνει την δουλεία που πρέπει-ειδικά αν έχεις root. Δυστυχώς δεν υποστιρίζετε σε Lollipop, γι αυτό και εγώ έψαξα για άλλον στο play store. ΚΑΝΕΝΑΣ όμως δεν κάνει σωστή δουλεία,εννοώ να μπορεί να σβήνει και τις διεργασίες του συστήματος, τουλάχιστον από τους πρώτους 40 που μου εμφάνισε το store. 

Έχει κανείς να προτείνει κάτι καλό;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

μην βάζεις τέτοιες σαβούρες στο κινητό.

δεν έχουν λόγο ύπαρξης αυτά τα προγράμματα γενικά.

το λειτουργικό κάνει μια χαρά την διαχείρηση πόρων.

• Like 1
Δημοσ.

Κανεις δεν τρολάρει. Όλα τα task manager-killer είναι άχρηστα. Όπως επίσης κάτι booster και λοιπές παπαριές σαν το clean master και du booster. Δεν βοηθάνε το κινητό.

Δημοσ.

Κανεις δεν τρολάρει. Όλα τα task manager-killer είναι άχρηστα. Όπως επίσης κάτι booster και λοιπές παπαριές σαν το clean master και du booster. Δεν βοηθάνε το κινητό.

Σ αυτά τα δύο συμφωνούμε,όπως είπα και στην αρχή κατέβασα πάρα πολλά και ούτε ένα δεν έκανε την δουλεία του. Υπάρχουν όμως και εργαλεία τα οποία πραγματικά βοηθάνε σαν αυτό του Omich Soft. το οποίο μπορούσε να κλείσει οτιδήποτε έτρεχε από πίσω. Έχω δοκιμάσει και χωρίς t.m. αλλά προκοπή δεν είδα

Δημοσ.

Σ αυτά τα δύο συμφωνούμε,όπως είπα και στην αρχή κατέβασα πάρα πολλά και ούτε ένα δεν έκανε την δουλεία του. Υπάρχουν όμως και εργαλεία τα οποία πραγματικά βοηθάνε σαν αυτό του Omich Soft. το οποίο μπορούσε να κλείσει οτιδήποτε έτρεχε από πίσω. Έχω δοκιμάσει και χωρίς t.m. αλλά προκοπή δεν είδα

Αν θες να μην τρεχει κατι απο πισω βαλε τουλαχιστων το Greenify.

ποιος ο λόγος να κλείσεις κάτι manual που τρέχει στο background?

Μπορεις να διαβασεις εδω: http://www.doctorandroid.gr/2015/01/greenify-ram-android.html?m=1
Δημοσ.

Αν θες να μην τρεχει κατι απο πισω βαλε τουλαχιστων το Greenify.

Μπορεις να διαβασεις εδω: http://www.doctorandroid.gr/2015/01/greenify-ram-android.html?m=1

καμία σχέση το Greenify με τους task killers κλπ.

Καταρχάς δεν κάνει kill τις διεργασίες, είναι πολύ διαφορετικός ο τρόπος που δουλεύει.

Το greenify είναι καθαρά για εξοικονόμηση μπαταρίας και όχι για ελευθέρωση μνήμης κλπ ;)

Δημοσ.

Αυτο το ξερω αλλα καλυτερα αυτο απο το Task Manager.

Αν διαβασες πιο πανω το ποστ που εδωσα θα καταλαβεις γιατι οχι Task Manager.

Δημοσ.

Αυτο το ξερω αλλα καλυτερα αυτο απο το Task Manager.

Αν διαβασες πιο πανω το ποστ που εδωσα θα καταλαβεις γιατι οχι Task Manager.

το ίδιο πράγμα λέμε τόση ώρα, συμφωνούμε, τα task managers/boosters κλπ είναι σκουπίδια. :)

Δημοσ.

το ίδιο πράγμα λέμε τόση ώρα, συμφωνούμε, τα task managers/boosters κλπ είναι σκουπίδια. :)

Χαχαχα ενταξει τωρα συνεννοηθήκαμε :-D
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...