Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο φορουμ για την ερωτηση μου απλα ειναι στο μονο που εκανα ποστ απο παλια και εχω παρει μια σχετικη βοηθεια σε διαφορα θεματα, αν καποιος ξερει να μου πει μια γνωμη ( δευτερη γνωμη απο αυτη του μηχανικου μου).ξαφνικά μια νύχτα το αμάξι δεν τουρμπιζε. Το πήγα συνεργείο ήθελε καδένα και ρεκτιφιε κανονικά . το χρηματικό ποσό για ρεκτιφιε πήγαινε πολύ ψηλά έτσι άλλαξα την καδένα ,γλυστρες,γρανάζια εκκεντροφόρου και κάτι αλλά εξαρτήματα. Το αμάξι πριν την αλλαγή καδένας είδε 90 συμπίεση . τώρα με την αλλαγή βγάζει 130. Και πάλι πιστεύω ότι είναι λίγα για 50000 χιλιόμετρα.σκέφτομαι να το δώσω. Αντιμετώπισε κανείς το ίδιο πρόβλημα τι με σημβουλευετε να κάνω ? Μου είπαν ότι η συμπίεση δεν είναι τόσο χαλιά για 50000 χιλιόμετρα. Αλλά έχω διαβάσει ότι δεν βγαίνει πάντα ή ίδια όταν την μετράμε με το όργανο . καμία συμβουλή ρε παίδες

Δημοσ.

Τι εννοεις δεν τουρμπιζε? Καθολου τιποτα? Φτασατε στο συμπερασμα αυτο αφου ειδατε τα κολλαρα ολα? Τωρα τουρμπιζει η οχι? Λιγα χλμ και η καδενα δεν χαλαει και ευκολα.. ουτε ιμαντα δεν αλλαζεις στα 50000..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...