Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα . Μπορειτε να μου πειτε τι αναβαθμιση μπορω να κανω για να μην κολλαει ? Το θελω για απλη χρηση , ιντερνετ μονο ( facebook , youtube ) . Νομιζω πως θελει ραμ . Μπορειτε να μου βρειτε ? Να μην ξεπερναει τα 20-25 ευρω . 

Ευχαριστω .

post-352007-0-37239900-1452959638_thumb.png

post-352007-0-35290000-1452959683_thumb.png

Δημοσ.

20-25 ευρώ είναι λιγα θέλει σίγουρα ram 100% και μετα ενας ssd θα ειναι οτι πρεπει εκτος και αν προβεις σε αλλαγη προς μια πολυ ελαφρια εκδοση linux 

Δημοσ.

Με 30 ευρώ μόνο 2gb ram μπορείς να βάλεις .Κατ 'άλλα το laptop έχει πάρει φωτιά στους 72 βαθμούς .. ρίξε κανένα καθάρισμα .

• Like 1
Δημοσ.

βασικα οπως ειπε παραπανω και ο φιλος η πρωτη κινηση ειναι να ριξεις ενα καθαρισμα σε ανεμιστερακι και να αλξεις παστα σε  cpu  και  gpu αν δεν γνωριζεις πως το πας σε καποιον σχετικο

δευτερον θελεις μια  μνημη τουλαχιστον 2 γιγα

τριτον καλα θα κανεις να κανεις και ενα  bios update  για  καλυτερη υποστηρηξη  driver ,  και συσκευων

τεταρτον βγαζεις αυτα τα  win extrem  και βαζεις κατι ποιο ελαφρυ   πχ  win starter

και τελος για  πολυ  καλητερη αποδοση ενας ssd  κοντα στα 60 γιγα θα  εκαμνε την διαφορα

με λιγα λογια  μια σουμα αμα κανεις με κανα 100 ευρω μαζι με το καθαρισμα θα εισαι οκ αν νομιζεις

oτι  αξιζει κανενα  προβλημα εγω παντως σε τετοιο μηχανημα με  amd turion  και  δεν ξερω για ποσο καιρο να ανεβαζει τετοιες θερμοκρασιες δεν θα τα εδινα η αποφαση ειναι δικια σου

Δημοσ.

Μην αγορασεις τιποτα Αμα δεν θελεις τα λινουξ βαλτου τα xp τα 32μπιτα (ασχετα που δεν τα υποστηριζει η μικρομαλακη), και θα ειναι τζι  τζι

Δημοσ.

Συντήρηση / καθαρισμό και RAM να πάει οπωσδήποτε στα 4GB

Και μετά πέρασμα Windows με τρόπο που να είναι όσο πιο ελαφριά γίνεται και φυσικά ένα πανάλαφρο δωρεάν Antivirus (αν είσαι experienced user μπορείς να μη βάλεις καν)

Δημοσ.

Παιδία ευχαριστώ για τη βοήθεια , αλλά μάλλον θα πάρω καινούριο επειδή δεν νομίζω να αξίζει να δώσω λεφτά σε ένα παλιό μηχάνημα .

Δημοσ.

Παιδία ευχαριστώ για τη βοήθεια , αλλά μάλλον θα πάρω καινούριο επειδή δεν νομίζω να αξίζει να δώσω λεφτά σε ένα παλιό μηχάνημα .

Η καλύτερη επιλογή . 

Δημοσ.

Κατά τη γνώμη μου ακόμα κι αν πάρεις καινούριο, αξίζει να κάνεις ένα φρεσκάρισμα στο παλιό και είτε να το κρατήσεις ως back up laptop, είτε να χρησιμοποιηθεί ως λάπτοπ μικρών παιδιών που θέλουν να μάθουν υπολογιστή είτε για μεγάλους ανθρώπους κτλ.

Πάντως δεν είναι για αποστρατεία το συγκεκριμένο. Είναι διπύρηνο επεξεργαστή, ξεχωριστή κάρτα γραφικών και ο σκληρός δίσκος είναι η πιο αξιόπιστη μάρκα σε δίσκους φορητών υπολογιστών.

Μπορείς να βάλεις 4GB RAM με λιγότερο από 25 ευρώ και να κάνεις καθαρισμό, αντικατάσταση θερμοαγώγιμης πάστας κτλ με άλλα 15 ευρώ σε ένα τεχνικό. Σύνολο ούτε 40 ευρώ. Με την αναβάθμιση ΡΑΜ και τις χαμηλότερες θερμοκρασίες (αντίο thermal throttling) δε θα έχει καμιά σχέση η εμπειρία σου με αυτή που σου προσφέρει τώρα. Σκληρό δίσκο δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξεις.

Για στρώσιμο Windows ισχύει ό,τι έγραψα σε προηγούμενο ποστ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...