Προς το περιεχόμενο

iPad mini 4 Wi-Fi 16GB & iPad mini 4 Wi-Fi + Cellular 16GB

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

iPad mini 4 Wi-Fi 16GB

Mediamarket - Ολα τα χρωματα στα 329 ευρω 

Επομενη τιμη 369 ευρω 

http://www.mediamarkt.gr/el/product/_apple-ipad-mini-4-wi-fi-16gb-space-grey-mk6j2rk-a--1168784.html

http://www.skroutz.gr/s/7435949/Apple-iPad-mini-4-WiFi-16GB.html

iPad mini 4 Wi-Fi + Cellular 16GB 

Mediamarket - Ολα τα χρωματα στα 459 ευρω 

& και σε αλλα μαγαζια 

Επομενη τιμη 480 ευρω 

http://www.skroutz.gr/s/7436378/Apple-iPad-mini-4-WiFi-and-Cellurar-16GB.html

Νομιζω ειναι καλη τιμη 

αν δεν διαγραψε το 

Ευχαριστω

post-205080-0-24557400-1452949949_thumb.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Να ρωτησω κάτι μήπως ξέρει κανείς. Στον Γερμανό αναφέρει ότι έχει 1 gb ram, ενώ σε όλα τα αλλά σάιτ λέει ότι έχει 2. Αν ξέρει κάποιος κάτι παρακαλω να μου πει, γιατί το παρηγγειλα από Γερμανό και τώρα κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα. Πήρα τηλ στον Γερμανό εν τω μεταξύ και δεν ξέρουν να μου πουν. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

εσεις οι εχοντες/κατεχοντες του iPad ,τι γνωμη εχετε για το συγκεκριμενο;και αν αξιζει καποιος να κανει το βημα αυτο της αγορας,σε σχεση με αλλα ταμπλετ αλλου λογισμικου....πχ,νεξους,τοσιμπα ενκορ,σαμμυ.

ειναι πιο γρηγορα;ή το μηλαρακι μονο του πουλαει;

ευχαριστω και sorry for the offtopic

Δημοσ.

ειναι πιο γρηγορα;

"Σε τι;" είναι η επόμενη ερώτηση. Για ποιο λόγο το παίρνεις/χρειάζεσαι.

Για μένα πάντως το πρόβλημα είναι τα 16GB χώρος, όχι η ταχύτητα συγκριτικά με τα άλλα tablets, μια χαρά γρήγορο είναι.

• Like 1
Δημοσ.

@dobro.

Πουλαει και το μηλο αλλα αυτο που στην κυριολεξια αξιζει ειναι το IOS. Δεν προκειται να δεις πιο smooth λειτουργικο συστημα σε αλλη συσκευη. Δεν κολλαει πουθενα και σε τιποτα. Οι αναβαθμισεις γενικοτερα και μετα απο πολλα χρονια ειναι σε καλυτερο επιπεδο απο τις αναλογες των android και με υποστηριξη για περισσοτερα χρονια.

Μοναδικο μειον της συγκεκριμενης συσκευης ειναι η αδυναμια αυξησης αποθηκευτικου χωρου κατι που ισως σε προβληματισει αρκετα, αναλογα με τη χρηση που του κανεις και τις εφαρμογες που χρησιμοποιεις.

Στο συγκεκριμενο θα σου μεινουν περι τα 10GB ελευθερα μετα απο το πρωτο clean setup. Για εμενα ειναι βασικος και μειζων αποτρεπτικος λογος αγορας του συγκεκριμενου μοντελου οντας χρηστης IOS απο το Iphone 2g. Να φανταστεις στο Ipad 64GB που εχω γυρω στα 25GB ειναι εφαρμογες που χρησιμοποιω. Αλλα αυτο ειπαμε ειναι και θεμα χρησης. Για καποιον που θελει FB sociallizing + internet ισως τον βολευει και του ειναι υπεραρκετο.

Επισης σε επαγγελματικες εξειδικευμενες εφαρμογες δεν εχει αντιπαλο. Μπορει να μη τις βρισκεις αλλου

Οσον αφορα το θεμα μνημης και specs. Εγω για τις IOS συσκευες οταν βγαινουν εχω παψει να βλεπω specs. Το IOS εχει πολυ καλυτερη διαχειρηση μνημης μακραν απο το android εκει ειναι και εκει εγκειται η υπεροχη των iphone/ipad.

Αρκετοι κοιταζουν specs μνημη, "τουμπανο" επεξεργαστες αλλα η εμπειρια και λειτουργια χρησης ειναι αυτη που μενει. Και εκει το IOS ειναι μια κατηγορια απο μονο του χωρις αντιπαλο μαλιστα

Δεν θελω να το κανω θεμα αντιπαραθεσης. Ειναι προσωπικη αποψη παντα.

Σε τηλεφωνο ειμαι χρηστης Z3 με Lollipop 5.1 οποτε μπορω και συγκρινω

• Like 4
Δημοσ.

Μακριά από τα 16gb ipad iphone. Εκτός αν θέλετε να χτυπιεστε μετα.

@dobro. Πουλαει και το μηλο αλλα αυτο που στην κυριολεξια αξιζει ειναι το IOS. Δεν προκειται να δεις πιο smooth λειτουργικο συστημα σε αλλη συσκευη. Δεν κολλαει πουθενα και σε τιποτα. Οι αναβαθμισεις γενικοτερα και μετα απο πολλα χρονια ειναι σε καλυτερο επιπεδο απο τις αναλογες των android και με υποστηριξη για περισσοτερα χρονια.
Μοναδικο μειον της συγκεκριμενης συσκευης ειναι η αδυναμια αυξησης αποθηκευτικου χωρου κατι που ισως σε προβληματισει αρκετα, αναλογα με τη χρηση που του κανεις και τις εφαρμογες που χρησιμοποιεις.
Στο συγκεκριμενο θα σου μεινουν περι τα 10GB ελευθερα μετα απο το πρωτο clean setup. Για εμενα ειναι βασικος και μειζων αποτρεπτικος λογος αγορας του συγκεκριμενου μοντελου οντας χρηστης IOS απο το Iphone 2g. Να φανταστεις στο Ipad 64GB που εχω γυρω στα 25GB ειναι εφαρμογες που χρησιμοποιω. Αλλα αυτο ειπαμε ειναι και θεμα χρησης. Για καποιον που θελει FB sociallizing + internet ισως τον βολευει και του ειναι υπεραρκετο.
Επισης σε επαγγελματικες εξειδικευμενες εφαρμογες δεν εχει αντιπαλο. Μπορει να μη τις βρισκεις αλλου
Οσον αφορα το θεμα μνημης και specs. Εγω για τις IOS συσκευες οταν βγαινουν εχω παψει να βλεπω specs. Το IOS εχει πολυ καλυτερη διαχειρηση μνημης μακραν απο το android εκει ειναι και εκει εγκειται η υπεροχη των iphone/ipad.
Αρκετοι κοιταζουν specs μνημη, "τουμπανο" επεξεργαστες αλλα η εμπειρια και λειτουργια χρησης ειναι αυτη που μενει. Και εκει το IOS ειναι μια κατηγορια απο μονο του χωρις αντιπαλο μαλιστα

Καλά όσον αφορά την εμπειρία χρήσης μην το λες. Το 2008 έπαιζε μόνο του που είχε απέναντι το Symbian και το baby Android. Τώρα η εμπειρία χρήσης είναι αρκετά χειρότερη από ένα Android που είναι σωστά στημένο. Τα reload στον safari πάνε σύννεφο και γενικά φοβάσαι να ανοίξεις μερικες εφαρμογές παραπάνω μην κλείσουν αυτές που έχεις αφήσει. Αυτό το πράγμα στα Android με 3gb ram+ δεν υπάρχει. Ποτε δεν είχε πραγματικό Multitasking το ios.

• Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις.Αρα ο αποθηκευτικος χωρος ειναι ενα στοιχειο μειονεκτικο.Δεν επενδυεις τοσα € για φβ και ιντερνετ μονο(αυτο το κανει και το mls :-D ),θελεις κατι καλο ,αξιοπιστο και γρηγορο ...και για δουλεια.

@mtzs,οταν λετε :επαγγελματικες εξειδικευμενες εφαρμογες,τι εννοειτε; πχ,κατι σε autocad;

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι τα 16 gb , η  apple δεν το αποσυρει γιατι πολυ απλα απευθυνεται σε χρηστες, που εχουν και αλλα προιοντα mac(laptops mac mini κτλ)  τα περνας ολα φωτο video κτλ ,αυτο που κανω και εγω . Και η τιμη ειναι τζαμπα .Ειναι μονοδρομος το ipad δεν υπαρχει συναγωνισμος μονο το μηλο !

Δημοσ.

Καλά όσον αφορά την εμπειρία χρήσης μην το λες. Το 2008 έπαιζε μόνο του που είχε απέναντι το Symbian και το baby Android. Τώρα η εμπειρία χρήσης είναι αρκετά χειρότερη από ένα Android που είναι σωστά στημένο. Τα reload στον safari πάνε σύννεφο και γενικά φοβάσαι να ανοίξεις μερικες εφαρμογές παραπάνω μην κλείσουν αυτές που έχεις αφήσει. Αυτό το πράγμα στα Android με 3gb ram+ δεν υπάρχει. Ποτε δεν είχε πραγματικό Multitasking το ios.

φανταζομαι δεν εχεις χειριστεί ipad air 2 και γενικα ios με 2 γιγα ram, οταν τα ipad ειχαν 1 γιγα τοτε ναι θα συμφωνήσω μαζί σου οτι ο σαφαρι εκανε πολυ συχνά refresh, μετά ομως οχι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...