papm94 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Το ανεμιστηρακι της κάρτας γραφικών μάλλον τα έχει παίξει και κολλάει η δεν δουλεύει καθόλου. Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια αφτρρμαρκετ ψύξη όσο το δυνατόν ποιο οικονομική η να μου πείτε που μπορώ να βρω ενα ίδιο ανεμιστηρακι για να το αντικαταστήσω(Θεσσαλονίκη). Ευχαριστώ
Thanos1972 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Η μια λυση ειναι να βγαλεις το ανεμιστηρακι της απο την ψυχτρα και να πιασεις με δεματικα ενα 80-92αρι ανεμιστηρακι επανω στην ψυχτρα με απευθειας συνδεση με το τροφοδοτικο (full στροφες) η με κουμπωμα στην μητρικη (για να παιζεις και με τις στροφες).αυτη ειναι η οικονομικη λυση. η αλλη λυση ειναι αυτη Arctic Accelero L2 Plus ΤΙΜΗ 18.55 € με εδω φωτογραφιες της ψυχτρας για να δεις τι παιζει. η τριτη λυση ειναι να βρεις καμια ψυχτρα απο καμια καμμενη (βαλε αγγελια ζητωντας εδω με κανενα 5euro) και να παρεις την ψυχτρα της. σε ιδια καρτα με την δικη σου ιδια υλοποιηση της Msi εχω το ιδιο προβλημα (ο αδερφος μου βασικα).της αλλαξα ψυχτρα τοτε και της ειχα βαλει αυτη την ψυχτρα αλλα υστερα απο κανενα 6μηνο παλι τα ιδια.λες και θελει να καιει τα ανεμιστηρακια..... ισως τελικα η λυση του moddαρισματος με ανεμιστηρα κουτιου Case Cooler Arctic F8 Pro PWM 8 x 8 cm ΤΙΜΗ 3.27 € να ειναι και η καλυτερη και απλα παιζεις με τις στροφες απο το bios.
papm94 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Σε ευχαριστώ για την απάντηση Μάλλον θα δοκιμάσω case fan και θα δω τι παίζει με τις θερμοκρασίες.
kalidor Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Υπαρχουν Ελλαδα αυτοι οι fans για αλλαγη σε καρτα γραφικων...??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα