giannisopc Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Είχα το technicolor TG589vn V3 και πήρα αυτό! Σε εμένα πάντως ανέβηκε πάρα πολύ! Είναι και λίγο ακριβό το μοντεμ όμως! Περισσότερο ήθελα το ασους επειδή είναι πολλές συνδεδεμένες συσκευές στο σπίτι και με το technicolor είχα μεγάλο πρόβλημα... Αν χρησιμοποιούσαν πολλοί το ίντερνετ την ίδια στιγμή τα έπαιζε και έκανε κάθε 2 λεπτά αποσυνδεση!! Με το ασους δεν περίμενα να ανέβει τόσο πολύ η ταχύτητα, σχεδόν 10mbps είναι μεγάλη διάφορα, και δεν έχω και κανένα πρόβλημα όσα άτομα και να είναι στο ίντερνετ και γενηκά είναι πολύ σταθερό!! Βάζω και μια φωτογραφία με τα στατιστηκά!! Η αληθεια ειναι οτι ειναι ακριβω για τις μερες που περναμε,αλλα με μια μικρη οικονομια κια σε βαθος καποιον μηνων,μπορει να τα μαζεψεις και να το παρεις....Λεμε για δυναμη,χαχαχαχα Δεν ξερω που θα φτασω,αλλα ειμαι πολυ περιεργος,στα 500 μετρα τι θα κανει... ΤΩΡΑ Η ΓΡΑΜΜΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ 64 θορυβο,θα αλλαξει αυτο η θα ειναι παλι το ιδιο.?? αν πάρεις από τα 500 μέρα θα είσαι με καθαρό 50ari και μέχρι τα 700 να πάρεις πάλι θα είσαι πάνω από 40...αν σε βάλουν πάνω από τα 1000 μετρα όπως είμαι και εγώ θα έχεις θεματα εγώ έχω 27 28mbps και αν έμενε εκεί θα έλεγα ok πάει στο καλο αλλα κάθε 3 και λίγο κανει επανεκκίνηση και πέφτει στο 17 έλεος δλδ γι αυτό ψάχνομαι και με τα router μήπως φταίει αυτό το attenuation που έχω είναι 26.8 dld 1800 μετρα στην πραγματικότητα είναι 18.5 δλδ 1200 μετρα κάπου αυτό το είδα όταν κλείδωσα σε adsl γιατί αλλάζει σε vdsl γι αυτό και λένε όχι πάνω από 1000 μετρα γιατί παίζουν προβλήματα θα ξαναπάρω τηλ forthnet να τους πω να τελειώνει η κατάσταση να μου κόψουν κάποια λεφτά η να με γυρίσουν σε adsl από καφάο αν είναι να είμαι τόσο χαμηλά...
dbconan Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Εχω 3 κουτια σε αποσταση απο το σπιτι μου..Το ενα ειναι 350 μετρα,το αλλο ειναι 500 και κατι ψηλα και το αλλο 700 με το ζορι...Αυτα τα μετρησα απο το σπιτι μου προς τα κουτια,σε πορεια με κολωνες οπου ισως περνανε και τα υπογεια τους καλωδια... Τωρα αν ο ΟΤΕ τα κανει βολτες γυρω γυρω απο ολο την περιοχη ,τι να πω ....Πραγματικα περιμενω σαν τρελος,ηρθε σημερα το ρουτερ ZTE H367N,Το εβαλα στην γραμμη μου σαν ADSL και παιζει... Ερωτησεις... 1) Τι γνωμη εχετε για το ρουτερ αυτο. 2) Το voip τι ειναι και αν εγω το χρειαζομαι σαν απλος χρηστης. 3) Αν κανουν αλλαγη απο ADSL σε VDSL ,πρεπει να αλλαξω κατι στις ρυθμισεις του ρουτερ.?? Σορρυ αν κουραζω παιδια και σας ευχαριστω ολους οσους μπηκαν στον κοπο και μου απαντησαν ....
spyros4776 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Εχω 3 κουτια σε αποσταση απο το σπιτι μου..Το ενα ειναι 350 μετρα,το αλλο ειναι 500 και κατι ψηλα και το αλλο 700 με το ζορι...Αυτα τα μετρησα απο το σπιτι μου προς τα κουτια,σε πορεια με κολωνες οπου ισως περνανε και τα υπογεια τους καλωδια... Τωρα αν ο ΟΤΕ τα κανει βολτες γυρω γυρω απο ολο την περιοχη ,τι να πω ....Πραγματικα περιμενω σαν τρελος,ηρθε σημερα το ρουτερ ZTE H367N,Το εβαλα στην γραμμη μου σαν ADSL και παιζει... Ερωτησεις... 1) Τι γνωμη εχετε για το ρουτερ αυτο. 2) Το voip τι ειναι και αν εγω το χρειαζομαι σαν απλος χρηστης. 3) Αν κανουν αλλαγη απο ADSL σε VDSL ,πρεπει να αλλαξω κατι στις ρυθμισεις του ρουτερ.?? Σορρυ αν κουραζω παιδια και σας ευχαριστω ολους οσους μπηκαν στον κοπο και μου απαντησαν .... Για το 1 και 3 δεν γνωρίζω! 2- Το VoIP είναι Voice over IP, δηλαδή αν σου βάλουν VoIP τηλέφωνο με λίγα λόγια σημαίνει ότι το σταθερό τηλέφωνο θα συνδέεται στο μόντεμ και δεν θα μπορείς να βάλεις άλλο δικό σου μόντεμ αν θέλεις, θα έχεις αναγκάστηκα αυτό που θα σου δώσουν!
jkoukos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Αν είσαι σε πολυκατοικία βλέπεις τον 3ψήφιο αριθμό στον κατανεμητή της οικοδομής και κοιτάς να βρεις την καμπίνα που έχει τον ίδιο. Αν είσαι σε μονοκατοικία κοιτάς στην κολόνα (ή παραδίπλα) που συνδέεσαι, να δεις τον 3φήφιο αριθμό. 1. Δεν έχω άποψη. 2. Είναι νέο είδος τηλεφωνίας μέσω δικτύου. Αν σου δώσουν τέτοια, οι τηλεφωνικές συσκευές πρέπει απαραίτητα να συνδεθούν πάνω στον router ή ν' αλλάξεις την συνδεσμολογία του σπιτιού σου. 3. Όχι, η συσκευή παίζει με τις ίδιες ρυθμίσεις και στις 2 υπηρεσίες.
dbconan Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Οχι κατι για τετοιο τηλεφωνο δεν εχω πει με την εταιρια,δεν θα μου το ειχαν πει.?? Τωρα οσο για τον 3ψηφιο,κατι γραφει η κολωνα νομιζω,οι νεες καμπινες που εχουν βαλει ,εχουν.?? δεν εχω δει πιο προσεκτικα...θα τσεκαρω και θα δω....λες.??? Αρα οπως παιζει τωρα,με την αλλαγη θα κλειδωσει και στο VDSL..ΣΩΣΤΑ?? 133 Η κολονα μου και στα 500 μετρα το 133 και στο κουτι....Οδικα 500 μετρα,τωρα πως ο ΟΤΕ το παει κανεις δεν ξερει...τι λετε να κανει κανενα 3 χιλιομετρα γυρω γυρω...
giannisopc Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Οχι κατι για τετοιο τηλεφωνο δεν εχω πει με την εταιρια,δεν θα μου το ειχαν πει.?? Τωρα οσο για τον 3ψηφιο,κατι γραφει η κολωνα νομιζω,οι νεες καμπινες που εχουν βαλει ,εχουν.?? δεν εχω δει πιο προσεκτικα...θα τσεκαρω και θα δω....λες.??? Αρα οπως παιζει τωρα,με την αλλαγη θα κλειδωσει και στο VDSL..ΣΩΣΤΑ?? 133 Η κολονα μου και στα 500 μετρα το 133 και στο κουτι....Οδικα 500 μετρα,τωρα πως ο ΟΤΕ το παει κανεις δεν ξερει...τι λετε να κανει κανενα 3 χιλιομετρα γυρω γυρω... 133???? φιλε μου σε ποια περιοχή είσαι? και εμενα 133 είναι το καφάο μου...."κιτσιοτης" είσαι???? xaxaxaxaxa τώρα το είδα στο αρχικό post που έκανες πες μου που μένεις ακριβώς και θα σου πω άπου που θα πάρεις και πως πάει το καλώδιο σήμερα είχα βγει στην γύρα και τα τσέκαρα εγώ μένω στην έλλης αν ξέρεις ένα στενό πάνω στην άνδρου και περνώ από το καφάο 133 που είναι στην ασημάκη παλαιστή στο πολιτιστικό κεντρο που παλιά ήταν το σουβλατζίδικο της φρόσως...λογικά παίζει και να σε ξερω κοίτα να δεις
dbconan Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Στην Ναξου ειμαι,χαχαχαχα ο Πανος με τον Μπομπο τον κιτρινο,και εγω απο το 133 περνω... Ποσο κλειδωνεις,εισαι λιγο πιο μακρια απο εμενα..χαχαχαχα
giannisopc Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Εγω φιλε μου εχω θεμα με τη γραμμη δε ξερω κλειδωνει κοντα στο 30 αλλα μεσα σε λιγες ωρεσ πεφτει στο 17...ακομα ψαχνονται μου εχουν βγαλει την πιστη!!!
dbconan Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Eμενα μετα απο 5 μερες,το ενωσαν και κλειδωσα στα 44.174,οταν βαζω το ασυρματο πεφτω στα 43.500..... Μπορω να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την ταχυτητα και απο τα παιδια της εταιριας,οπου με πηραν τηλφωνο αυτοι και βοηθησαν σε ολα.. http://i.imgur.com/303duaP.png
giannisopc Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Wooowww μηλας σοβαρα??? Με 23.2 attenuation επιασες τοσο? Και εγω με 26 δε μενω ουτε στα 27 σταθερος
dbconan Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Ναι κανονικα κλειδωσε εκει και δεν ηταν και ευχαριστημενοι και παλευαν και 30 λεπτα απο το δικο τους κεντρο να το ανεβασουν και αλλο,τι να πω ρε παιδια,πραγματικα η HOL εχει πολυ καλη εξυπηρετηση πελατων..... Και ναι κλειδωσε στα 44+ ,δεν το περιμενα ουτε στα πιο καλα ονειρα μου.....τι να πω...ισως ειμαι πιο κοντα βρε εγω απο εσενα...Και ενας φιλος που ειναι πιο ψηλα απο εμενα,σστα 500 μετρα,κλειδωνει στα 18.500...
giannisopc Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 τι attenuation έχει ο φίλος σου? δε μου λες ποιο είναι το επίθετο σου ρε σου ποσο χρονων είσαι λογικά σε ξέρω δε μπορεί..κανονικά πάντως με attenuation 23 αν εγώ πιάνω πχ 27 εσύ άντε να πήγαινες 30 δε μπορώ να καταλάβω γιατί τόσο μεγάλη διαφορα και εμενα δεν είναι και σταθερό σήμερα έχει φτάσει 13...
dbconan Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Σπυρουδης Πανος ,εχω και ενα μαυρο Jeep compass ....δεν ξερω τι εχει ο φιλος απο θορυβο,αλλα και αυτος επαθε σοκ με το νουμερο μου,δεν το πιστευε....Ισως ειναι θεμα εταιριας,καποιες απο οτι διαβασα το κρατανε χαμηλα,καπως το λενε δεν ξερω...φιλε παει σφαιρα..με ξαναπηραν τηλεφωνο και τωρα και με την συσκευη του τηλεφωνου κλειδωνει στα 45.000+ και κατι ψιλα... Τωρα την διαφορα δεν την ξερω,ισως παιζει ρολο η αποσταση.?? τι να πω.παντως και εμενα μου κανει για παρα πολυ....εταιρια που εισαι.??
giannisopc Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Forthnet και τραβαω τα μαλια μου...εμενα εχει σιγουρα θεμα το καλοδιο μου και δε το αλλαζουν... Δε μου λεει κατι το ονομα σου ρε συ ποσο εισαι? Εγω ειμαι ο Σιδερατος με ενα μπλε corsa opc...μου έρχεται να τους παρω τηλ και να τους ξεχεσω!!!
dbconan Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Του μουστακια ο Γιος εισαι ρε η λαθος κανω...... Ειχα φορθεντ φιλε και τους εστειλα και ηρεμησα....εχουν γινει ντιβες και δεν κανουν τιποτα,3 φιλοι την εκαναν ολοι τους....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα