dbconan Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα σε ολους και καλη χρονια.. Μενω στο κιτσι.μια περιοχη αναμεσα σε Βαρη και Κορωπι..Τοσα χρονια παλευω με το adsl και δυστηχως το μονο που εχω καταφερει ειναι να κλειδωνω στα 2,4kbps..βλεπεις ειμαι και 7χιλιομετρα μακρια απο το κεντρο οπου επερνα. Πριν κατι μηνες εβαλαν νεες γραμμες vdsl νεα κουτια,μαλιστα το ενα ειναι στα 500 μετρα απο το σπιτι μου..Εμαθα οτι ειναι πλεον ενεργο και εκανα στην HOL αιτημα για 50vdsl..... Eνας φιλος που ειναι 1 χιλιομετρο πιο μακρια απο εμενα απ οτο κουτι,κλειδωνει στα 18,500kbps .... Εγω 500 μετρα,ξερει κανεις που μπορει να κλειδωσει το δικο μου.??? Ειμαι ασχετος απο αυτα...το σπιτι εχει μονο 2 μετρα καλωδιο Κατ5 ΟΠΟΥ ΠΕΡΝΩ απο το κουτι του ΟΤΕ εξω στην κολωνα...στην πριζα μια και μοναδικη ,εχω ενα ασυρματο και το μοντεμ διπλα του.... Καμια ιδεα που μπορει να παιξει η θα ειναι παλι τα ιδια με τα χαλια που εχω τωρα. ?? ολοη η περιοχη εχει νεα κουτια και νεες καλωδιωσεις για το VDSL Ευχαριστω πολυ...
Xristaras12 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 το πιθανότερο είναι να πιάσεις οριακά ολο το 50άρι.
dbconan Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Λες να γινει θαυμα.??? εχω πληρωσει τοσα χρονια και ποτε δεν καταφερα να κανω κατι....
giannisopc Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Λες να γινει θαυμα.??? εχω πληρωσει τοσα χρονια και ποτε δεν καταφερα να κανω κατι.... φιλε να ξέρεις πως δεν είναι πάντα στάνταρ που θα σε ρίξουνε σε ποιο καφάο δηλαδή γιατί μπορεί το τηλεφωνικό σούι καλώδιο να περνάει από άλλο σημείο και να σε ρίξουν σε ποιο απομακρυσμένο καφάο γιατί έτσι τους βολεύει ότι έχω πάθει και εγώ με το vdsl μου και ακόμα λύση δε βλέπω να βρίσκω...πάντως τα 18 του φίλου σου είναι πολύ λίγα και θα έπρεπε να δηλώσει βλάβη να δει τι παίζει ακόμα και για 1000 μετρα που αναφέρεις απόσταση έχτος αν έχει παραπάνω αυτό θα το δει μέσα στο router στο line attenuation...
NikosKallithea Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα σε ολους και καλη χρονια.. Μενω στο κιτσι.μια περιοχη αναμεσα σε Βαρη και Κορωπι..Τοσα χρονια παλευω με το adsl και δυστηχως το μονο που εχω καταφερει ειναι να κλειδωνω στα 2,4kbps..βλεπεις ειμαι και 7χιλιομετρα μακρια απο το κεντρο οπου επερνα. Πριν κατι μηνες εβαλαν νεες γραμμες vdsl νεα κουτια,μαλιστα το ενα ειναι στα 500 μετρα απο το σπιτι μου..Εμαθα οτι ειναι πλεον ενεργο και εκανα στην HOL αιτημα για 50vdsl..... Eνας φιλος που ειναι 1 χιλιομετρο πιο μακρια απο εμενα απ οτο κουτι,κλειδωνει στα 18,500kbps .... Εγω 500 μετρα,ξερει κανεις που μπορει να κλειδωσει το δικο μου.??? Ειμαι ασχετος απο αυτα...το σπιτι εχει μονο 2 μετρα καλωδιο Κατ5 ΟΠΟΥ ΠΕΡΝΩ απο το κουτι του ΟΤΕ εξω στην κολωνα...στην πριζα μια και μοναδικη ,εχω ενα ασυρματο και το μοντεμ διπλα του.... Καμια ιδεα που μπορει να παιξει η θα ειναι παλι τα ιδια με τα χαλια που εχω τωρα. ?? ολοη η περιοχη εχει νεα κουτια και νεες καλωδιωσεις για το VDSL Ευχαριστω πολυ... Μπηκες στο σιτε του οτε να δεις αν εχεις διαθεσιμότητα για vdsl?
jkoukos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Αν ο φίλος σου έχει σύνδεση ADSL από ΟΤΕ, τότε τα 18,5Mbps που πιάνει από καμπίνα είναι απόλυτα φυσιολογικό. Αν όμως έχει VDSL σύνδεση, υπάρχει θέμα. Στα 500 μέτρα, λογικά πιάνεις άνετα τα 50Mbps και μέχρι τα 1000 μέτρα τα 30Mbps.
dbconan Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Αυτο που λεει ο φιλος πιο πανω το εχει παθει ο δικος μου,εχει πιο κοντα κουτι και τον εχουν ριξει σε πιο μακρινο....εχει κανει αιτημα για μεταφορα.... Το δικο μου πιστευω οτι ισως θα παρω απο το κοντινο,τωρα αν κανει τιποτα μαγικα ο ΟΤΕ και με στειλει στα αναθεμα παλι,τι να πω ,θα βαλω φωτια τα νεα κουτια ενα προς ενα....Βαρεθηκα πια να προσπαθω να ανοιξω μια σελιδα και να κανει 5 λεπτα....
jkoukos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Η κάθε οικοδομή συνδέεται εξαρχής με μία και μόνο καμπίνα και αυτό δεν αλλάζει στο μέλλον, εκτός κι αν ο χρήστης πληρώσει τις εργασίες και τις άδειες που θ' απαιτηθούν για για την μεταφορά του. Ο ΟΤΕ έχει απλώσει τα καλώδιά του με τρόπο ώστε να καλύπτει μελλοντικές οικοδομές στην ίδια γειτονιά, αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις που στον ίδιο δρόμο απέναντι κτίρια να συνδέονται σε διαφορετικές καμπίνες. 1
dbconan Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Τι να πω...υπαρχει τροπος να μαθουμε απο που θα παρουμε.? Εδω δειτε τα χαλια που εχω...11 χρονια παλευω ,ξεκινισα με 1 ταχυτητα και μετα απο 11 χρονια ειμαι εδω... Ελπιζω οτι κατι πιο καλο θα δω με το VDSL,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ θα το δειτε στις ειδησεις....ενα ενα τα καφαω θα περνουν φωτια...χαχαχα
spyros4776 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Εγω ειμαι περιπου 900-1km απο το αστικο κεντρο που περνω και με το δικο μου μοντεμ το εφτασα στα 43,5 με τις forthnet το μοντεμ ημουν στα 34! 1
dbconan Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Aς κλειδωσω στα 10 και θα πεταω,τοσα χρονια ειμαι με 1.2,χαχαχαχαχα
jkoukos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δεν υπάρχει καμία σχέση της απόσταση που έχεις τώρα από το αστικό κέντρο, με την αντίστοιχη της καμπίνας. Η δεύτερη είναι πολύ κοντά μας κι έτσι κερδίζουμε σε ταχύτητα. 1
giannisopc Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Εγω ειμαι περιπου 900-1km απο το αστικο κεντρο που περνω και με το δικο μου μοντεμ το εφτασα στα 43,5 με τις forthnet το μοντεμ ημουν στα 34! φιλε μου μπορείς να μου πεις ποιο modem είχες? το technicolor 788vn v2? και με ποιο το αντικατέστησες? υπάρχει όντως περίπτωση να ανεβεί η ταχύτητα? τι attenuation έχεις?
spyros4776 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 φιλε μου μπορείς να μου πεις ποιο modem είχες? το technicolor 788vn v2? και με ποιο το αντικατέστησες? υπάρχει όντως περίπτωση να ανεβεί η ταχύτητα? τι attenuation έχεις? Είχα το technicolor TG589vn V3 και πήρα αυτό! Σε εμένα πάντως ανέβηκε πάρα πολύ! Είναι και λίγο ακριβό το μοντεμ όμως! Περισσότερο ήθελα το ασους επειδή είναι πολλές συνδεδεμένες συσκευές στο σπίτι και με το technicolor είχα μεγάλο πρόβλημα... Αν χρησιμοποιούσαν πολλοί το ίντερνετ την ίδια στιγμή τα έπαιζε και έκανε κάθε 2 λεπτά αποσυνδεση!! Με το ασους δεν περίμενα να ανέβει τόσο πολύ η ταχύτητα, σχεδόν 10mbps είναι μεγάλη διάφορα, και δεν έχω και κανένα πρόβλημα όσα άτομα και να είναι στο ίντερνετ και γενηκά είναι πολύ σταθερό!! Βάζω και μια φωτογραφία με τα στατιστηκά!!
dbconan Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Η αληθεια ειναι οτι ειναι ακριβω για τις μερες που περναμε,αλλα με μια μικρη οικονομια κια σε βαθος καποιον μηνων,μπορει να τα μαζεψεις και να το παρεις....Λεμε για δυναμη,χαχαχαχα Δεν ξερω που θα φτασω,αλλα ειμαι πολυ περιεργος,στα 500 μετρα τι θα κανει... ΤΩΡΑ Η ΓΡΑΜΜΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ 64 θορυβο,θα αλλαξει αυτο η θα ειναι παλι το ιδιο.??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα