aristos26 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Γεια σας παίδες.εχετε να μου προτείνετε καλή ζελατίνα για το πίσω μέρος;μπροστά έβαλα αυθραστη ζελατίνα (x one)...αλλά δεν βρήκα για πίσω δυστυχώς!ακουω γνώμες.tnx!
Kostasspil Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Τοσο σε καλωδια, θηκες κλπ, οσο και σε ζελατινες, προτιμω belkin και δεν εχω παραπονο ως τωρα
aristos26 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) μόνο για πίσω χρειάζομαι.εχω βρει αρκετές στο internet αλλά δεν ξέρω πια αξίζει.πχ έβαλα μια που μου έδωσε το παιδί με το κινητό αλλά είχε κρατήσει αέρα σε αρκετά σημεία πάλεψα 1 ώρα αλλά έμεινε λίγος αέρας και πάλι ε ξενέρωσα και την έβγαλα.τωρα έχω βάλει θήκη αλλά φοβάμαι μην κάνει γρατσουνιές η αφήσει στίγματα στο κινητό.γιαυτο θέλω να ξαναβάλω ζελατίνα. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2016 από aristos26
oykas2001 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Καλημέρα φίλε μου, το μοναδικό που έχω δοκιμάσει (στο 5s της γυναίκας μου) είναι αυτό: http://www.e-shop.gr/forever-tempered-glass-for-apple-iphone-5-5c-5s-front-back-p-TEL.023720 Και άμα σκεφτείς ότι το πιάνει και η μικρή στα χέρια της και είναι μια χαρά ακόμα καταλαβαίνεις ότι είμαι ευχαριστημένος
aristos26 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Καλημέρα φίλε μου, το μοναδικό που έχω δοκιμάσει (στο 5s της γυναίκας μου) είναι αυτό: http://www.e-shop.gr/forever-tempered-glass-for-apple-iphone-5-5c-5s-front-back-p-TEL.023720 Και άμα σκεφτείς ότι το πιάνει και η μικρή στα χέρια της και είναι μια χαρά ακόμα καταλαβαίνεις ότι είμαι ευχαριστημένος καλημέρα φίλε μου...οπως είδες και πιο πάνω μόνο πίσω 8α βάλω...αυτό που μου πρότεινες εχει αφήσει αέρα σε σένα? εφάρμοσε τέλεια (χωρίς ατέλειες)? tnx!
aristos26 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Καλημέρα φίλε μου, το μοναδικό που έχω δοκιμάσει (στο 5s της γυναίκας μου) είναι αυτό: http://www.e-shop.gr/forever-tempered-glass-for-apple-iphone-5-5c-5s-front-back-p-TEL.023720 Και άμα σκεφτείς ότι το πιάνει και η μικρή στα χέρια της και είναι μια χαρά ακόμα καταλαβαίνεις ότι είμαι ευχαριστημένος ισχύει ότι λέει φίλε μου? έχει μπρος+πίσω η συσκευασία?
SaFiS Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Εγώ απο την αρχή χρησιμοποιώ την Spigen Ultra Optics Kit (μπρος + πίσω). Η πίσω χωρίζεται σε 3 κομμάτια. Το κεντρικό κομμάτι είναι ματ και έχει την ίδια υφή με το αλουμίνιο και πάνω κάτω στα τζαμάκια, γυαλιστερά. Δεν υπάρχουν πλέον στην Ελλάδα και τις παίρνω απο eBay Αγγλίας (χρειάστηκε να αγοράσω πρόσφατα, μετά απο αντικατάσταση συσκευής σε εγγύηση). Δεν αφήνουν καθόλου αέρα και έχουν σετ τοποθέτησης στο κιτ (squeegee, αυτ/τα απομάκρυνσης σκόνης, πανάκι, κλπ.). Το μόνο μειονέκτημα ότι είναι ακριβή...
aristos26 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Εγώ απο την αρχή χρησιμοποιώ την Spigen Ultra Optics Kit (μπρος + πίσω). Η πίσω χωρίζεται σε 3 κομμάτια. Το κεντρικό κομμάτι είναι ματ και έχει την ίδια υφή με το αλουμίνιο και πάνω κάτω στα τζαμάκια, γυαλιστερά. Δεν υπάρχουν πλέον στην Ελλάδα και τις παίρνω απο eBay Αγγλίας (χρειάστηκε να αγοράσω πρόσφατα, μετά απο αντικατάσταση συσκευής σε εγγύηση). Δεν αφήνουν καθόλου αέρα και έχουν σετ τοποθέτησης στο κιτ (squeegee, αυτ/τα απομάκρυνσης σκόνης, πανάκι, κλπ.). Το μόνο μειονέκτημα ότι είναι ακριβή... tnx φίλε μου! για ελλάδα δεν έχουμε κάτι καλό?... Εγώ απο την αρχή χρησιμοποιώ την Spigen Ultra Optics Kit (μπρος + πίσω). Η πίσω χωρίζεται σε 3 κομμάτια. Το κεντρικό κομμάτι είναι ματ και έχει την ίδια υφή με το αλουμίνιο και πάνω κάτω στα τζαμάκια, γυαλιστερά. Δεν υπάρχουν πλέον στην Ελλάδα και τις παίρνω απο eBay Αγγλίας (χρειάστηκε να αγοράσω πρόσφατα, μετά απο αντικατάσταση συσκευής σε εγγύηση). Δεν αφήνουν καθόλου αέρα και έχουν σετ τοποθέτησης στο κιτ (squeegee, αυτ/τα απομάκρυνσης σκόνης, πανάκι, κλπ.). Το μόνο μειονέκτημα ότι είναι ακριβή... μπροστά είμαι καλυμένος κάλα έβαλα (x one screen protector) αλλά δεν υπήρχε και για πίσω! και δεν ξέρω να βάλω ζελατίνα πίσω η γυαλί? αυ8ραστή ζελατίνα δεν βρήκα πάντως για το πίσω μέρος! μιλάω για ελλάδα εννοείται!!!
oykas2001 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Καλημέρα. Είναι μπρος πίσω. Το πίσω είναι μονοκομματο, εφάρμοσε καλά, δεν αφήνει αέρα μιας και είναι τζάμι. Απλά προσοχή να το κολλήσεις ακριβώς Γιατί αν χρειαστεί να το ξεκολλησεις λίγο για να το ισιώσεις, αφήνει αέρα-δεν κολλάει καλά δηλαδή. Τώρα λεπτομέρειες και φωτο κατά το βραδάκι που θα είμαστε σπίτι αν προλάβω
aristos26 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Καλημέρα. Είναι μπρος πίσω. Το πίσω είναι μονοκομματο, εφάρμοσε καλά, δεν αφήνει αέρα μιας και είναι τζάμι. Απλά προσοχή να το κολλήσεις ακριβώς Γιατί αν χρειαστεί να το ξεκολλησεις λίγο για να το ισιώσεις, αφήνει αέρα-δεν κολλάει καλά δηλαδή. Τώρα λεπτομέρειες και φωτο κατά το βραδάκι που θα είμαστε σπίτι αν προλάβω ok tnx!
oykas2001 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 ok tnx! Καλημέρα. τίποτα φίλε μου, απλά χθες δεν πρόλαβα, σήμερα μεσημεράκι μετά τις 3 αν μπορέσω θα βάλω
aristos26 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Καλημέρα. τίποτα φίλε μου, απλά χθες δεν πρόλαβα, σήμερα μεσημεράκι μετά τις 3 αν μπορέσω θα βάλω παράγγειλα αυτα που μου είπες! (forever)...αλλά δεν λένε χαρακτιριστικά στο site! και με αυτόν που μιλήσα δεν βρήκε κάτι! πχ... an einai H9 (sklirotita) kai 0.3mm paxos! παράγγειλα αυτα που μου είπες! (forever)...αλλά δεν λένε χαρακτιριστικά στο site! και με αυτόν που μιλήσα δεν βρήκε κάτι! πχ... an einai H9 (sklirotita) kai 0.3mm paxos! την ακύρωσα τελικά την παραγγελία! 8α αποφασίσω αργότερα τι να βάλω! tnx pantws
oykas2001 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Ορίστε οι φωτο. Το πάχος είναι μεγάλο, παρόλο που δεν αναφέρεται πουθενά, είναι σαν το 9Η που έχω στο εξάρι μου. Στην άκρη που φαίνεται λίγο σαν διαφορετικός ο χρωματισμός, είναι εκεί που το πείραζε η μικρή
aristos26 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Ορίστε οι φωτο. Το πάχος είναι μεγάλο, παρόλο που δεν αναφέρεται πουθενά, είναι σαν το 9Η που έχω στο εξάρι μου. Στην άκρη που φαίνεται λίγο σαν διαφορετικός ο χρωματισμός, είναι εκεί που το πείραζε η μικρή tnx kai pali! θα δω τι θα πάρω τελικά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα