Makeran Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Λοιπόν, παρέλαβα σήμερα ένα Xiaomi Redmi Note 2. Έχει ελληνικά, οπότε μάλλον έχει την International ROM. Ή ερώτησή μου λοιπόν είναι: Αξίζει να βάλω την ελληνική, δεδομένου ότι θα χάσω την εγγύηση?
saruman123 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Για εμενα οχι. Ξερεις ποιο εχω!!! Καλοριζικο κιολας 1
Makeran Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Για εμενα οχι. Ξερεις ποιο εχω!!! Καλοριζικο κιολας Ευχαριστώ!!!!! Κι εγώ έτσι πιστεύω όμως έβαλα και το thread, μήπως η ελληνική έχει σοβαρά πλεονεκτήματα.
saruman123 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δεν ξερω για το δικο σου αλλα στο δικο μου υπαρχουν θεματα γι αυτο εχω την stable.
Makeran Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δεν ξερω για το δικο σου αλλα στο δικο μου υπαρχουν θεματα γι αυτο εχω την stable.Εγώ δεν ξέρω καν τι έχω. Ξέρεις πώς μπορώ να το δω?
saruman123 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Πας στις ρυθμισεις με το γραναζακι και τερμα κατω λεει "About phone" εκει λεει τα στοιχεια του κινητου. 2
Makeran Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Πας στις ρυθμισεις με το γραναζακι και τερμα κατω λεει "About phone" εκει λεει τα στοιχεια του κινητου.Μου λέει MIUI 7 Stable.
saruman123 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Ε αυτη εχω και εγω. Και απο κατω το νουμερω. Π.χ 7.0.22.0(LHNCNCJ) ειναι η δικια μου.
Makeran Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Ε αυτη εχω και εγω. Και απο κατω το νουμερω. Π.χ 7.0.22.0(LHNCNCJ) ειναι η δικια μου. Αυτή είναι International ή Αγγλοκινέζικη?
KwstasXt Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Αν δεν εχεις προβλήματα μην αλλαζεις. Αμα βαλεις ελληνική dev θα κερδισεις το root. Παντως αμα χαίρεσαι το κινητό σου γνωμη μου μην το πειράζεις.
Eliaskat Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 ναι αλλα ετσι κατεβαζει εφαρμογες και αλλες μλκιες . μολις του περνας την Ελληνικη στρωνει ..
saruman123 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 ναι αλλα ετσι κατεβαζει εφαρμογες και αλλες μλκιες . μολις του περνας την Ελληνικη στρωνει .. Και ποιος σου ειπε οτι κατεβαζεις αλλες!!!Εγω εχω απεγκαταστιση της Κινεζικες εφαρμογες και εχω βαλει δικες μου. Και σιγα μην στρωνει με την Ελληνικη,βλεπω ολο προβληματα ειναι....δεν λεω τα παιδια κανουν προσπαθια και μπραβο τους αλλα την να το κανω!!! Σαν την stock δεν ειναι παντως....ασε που η Ελληνικη δεν ρουταρετε(για οσους θελουν).
girologos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 απεγκατάσταση πως κανείς στοις κινεζικές εφαρμογές;και απο κατεβάζεις κανονικές;εγω Εχω πάρει note 3 με την original έχει αγγλικά και κινεζικά
saruman123 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 απεγκατάσταση πως κανείς στοις κινεζικές εφαρμογές;και απο κατεβάζεις κανονικές;εγω Εχω πάρει note 3 με την original έχει αγγλικά και κινεζικάΚαι εγω αυτο εχω φιλε μου.Πας στις ρυθμισης-installede apps-εφαρμογες(downloaded) επιλεγεις ποια θες και σου γραφει κατω Unistall. Τις εφαρμογες της κατεβαζω απο το Play store που εχω εγκαταστιση. Ενα παραδειγμα εδω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα