Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα

Σκεφτομαι για αγορα του xiaomi redmi note 3 μεχρι τωρα εχω το samsung S4 ...θα με καλυψει το xiaomi..???

Εννοω απο πλευρας απλων λειτουργιων σιγουρα αλλα το θελω λογω μνημης  32gb και των 5,5'' της οθονης αν θα αντεξει τα παιχνιδια που εχω στο samsung..mortal kombat x...injustice...wwe immortals....τετοια βαρια παιχνιδια...θα ανταπεξελθει ..???

ευχαριστω πολυ εκ των προτερων οποιον αφιερωσει χρονο για να μου απαντησει.

Επισης  Παιδια να ρωτησω κατι...εχω θεμα με αγορα μεσω paypal..ενω εχω κανει confirmed την καρτα μου ...μια και αλλαξε προσφατα(ειχε ληξει) δεν μπορω να κανω αγορες..!!!!

Στην τραπεζα λεει οτι ειναι ενεργοποιημενη για αγορες εντος και εκτος ελλαδος..σε τηλεφωνημα μου στην τραπεζα (Πειραιως) μου ειπαν οτι ειναι λογω των capital controls....αλλα καποιοι μπορουν και κανουν αγορες απο τοι μου λενε.....ξερει κανεις στην παρουσα φαση πως αλλιως μπορω να παραγγειλω π.χ. απο vickmal,...κ.τ.λ.???

Δημοσ.

Σκεφτομαι κ εγω να το αγορασω..στο vickmall.com το εχει 200 δολλαρια.Δε ξερω τι γινεται με μεταφορικα κτλ..

Επισης,σε περιπτωση που χρειαστει εγγυηση,τι κανουμε?

Για παραδειγμα,ειχα κανει μια αγορα προιοντων xiaomi απο banggood,αλλα μου ηρθαν ολα χωρις αποδειξη,ουτε ενα χαρτι...

Αν ξερει καποιος,ας μας δωσει τα φωτα του...

Δημοσ.

Έχω εδώ και 2 μήνες το Redmi Note 2. Το κινητό απλά πετάει και με δεδομενο αυτο νομιζω κανενας σας δεν θα εχει θεμα. Το κινητό είναι απίστευτο value for money. Εγγύηση δεν με απασχόλησε ποτέ, κι εμένα απο το aliexpress δεν μου ήρθε αλλα αν εστελνα inbox στο πωλητή λογικά θα μου την έστελνε (οπως εκανα με εναν αλλον). Σε ότι αφορά τα capital υπάρχει ολόκληρο νήμα για αυτό, λόγω capital δεν μπορείς να ολοκληρώσεις την αγορά αν το κατάστημα δεν διαθέτει λογαριασμό χρέωσης στην ελλάδα. To vickmall νομιζω εχει οπότε δοκίμασε απο εκει isfkavala

Δημοσ.

ΚαλημεραΣκεφτομαι για αγορα του xiaomi redmi note 3 μεχρι τωρα εχω το samsung S4 ...θα με καλυψει το xiaomi..???

Εννοω απο πλευρας απλων λειτουργιων σιγουρα αλλα το θελω λογω μνημης 32gb και των 5,5'' της οθονης αν θα αντεξει τα παιχνιδια που εχω στο samsung..mortal kombat x...injustice...wwe immortals....τετοια βαρια παιχνιδια...θα ανταπεξελθει ..???

ευχαριστω πολυ εκ των προτερων οποιον αφιερωσει χρονο για να μου απαντησει.

Επισης Παιδια να ρωτησω κατι...εχω θεμα με αγορα μεσω paypal..ενω εχω κανει confirmed την καρτα μου ...μια και αλλαξε προσφατα(ειχε ληξει) δεν μπορω να κανω αγορες..!!!!

Στην τραπεζα λεει οτι ειναι ενεργοποιημενη για αγορες εντος και εκτος ελλαδος..σε τηλεφωνημα μου στην τραπεζα (Πειραιως) μου ειπαν οτι ειναι λογω των capital controls....αλλα καποιοι μπορουν και κανουν αγορες απο τοι μου λενε.....ξερει κανεις στην παρουσα φαση πως αλλιως μπορω να παραγγειλω π.χ. απο vickmal,...κ.τ.λ.???

Μια χαρα εισαι γενικα.

Και απο παιχνιδια επισης.

Του εβαλα και επαιξα God of War και λιγο Playstation 2(ειναι σε Beta μορφη αλλα ετρεξε λιγο).

Απο θεμα εγγυησης ουτε εγω εχω χαρτια αλλα IMEI και τα σχετικα τα εχω.

Ελεγξα βεβαια αν ειναι και γνησιω....

Για το Paypal δεν ξερω να σου πω.

Υπαρχει Post ομως εδω,ψαξε λιγο....

Δημοσ.

Έχω εδώ και 2 μήνες το Redmi Note 2. Το κινητό απλά πετάει και με δεδομενο αυτο νομιζω κανενας σας δεν θα εχει θεμα. Το κινητό είναι απίστευτο value for money. Εγγύηση δεν με απασχόλησε ποτέ, κι εμένα απο το aliexpress δεν μου ήρθε αλλα αν εστελνα inbox στο πωλητή λογικά θα μου την έστελνε (οπως εκανα με εναν αλλον). Σε ότι αφορά τα capital υπάρχει ολόκληρο νήμα για αυτό, λόγω capital δεν μπορείς να ολοκληρώσεις την αγορά αν το κατάστημα δεν διαθέτει λογαριασμό χρέωσης στην ελλάδα. To vickmall νομιζω εχει οπότε δοκίμασε απο εκει isfkavala

Αν εχει λογ χρέωσης στην Ελλάδα θα ειναι καλο γιατι ουτε η ιστορία με την μεταφορα απο λογ PayPal σε PayPal γινεται πλεον....εχτες δοκιμασε συνάδελφος να μεταφερει λεφτα σε λογ φιλου του και δεν γινοταν. (Ίδια χρεωστικη visa Πειραιώς εχει με εμενα) τι να πω μας δενει τα χερια και μας παιδεύει. .... capital control λες και μαζι τα δουλεύουμε και μας τα ελεγχουν που θα τα φαμε.!!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...