dolph Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Έχω Ebook, αλλά χρειάζομαι και ένα tablet για να διαβάζω βαρύτερα κείμενα/pdf/έγχρωμα. Ποιό tablet θεωρείται ότι είναι το πιο καλό για αυτή τη δουλειά; Κοινώς, πρέπει να έχει την πιο ξεκούραστη οθόνη, να είναι ελαφρύ και να μην κολλάει σε αλλαγές σελίδων σε μεγάλα pdfs. Ευχαριστώ,
rose from hell Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 εάν δεν εχεις οριο στην τιμη ipad air 2 2
dolph Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Μια χαρά με έψησες, πήγα, το είδα, το θαύμασα και το αγόρασα Οπότε, πλέον είμαι περήφανος να λέω ότι έχω συσκευές σε όλα τα περιβάλλοντα, δηλαδή Windows PC, Android mobile και iPad tablet - εντάξει, όχι σε Linux Και μιας και μπήκα και σε αυτόν τον κόσμο, μπορεί κανείς να με συμβουλέψει αν το reader που έχει μέσα είναι καλό για pdf (που γιατί να μην είναι - στο μαγαζί που δοκίμασα με το ibooks, πετούσε το μηχάνημα) και με τί πρόγραμμα με συμβουλεύετε να διαβάζω comics; (έχουν ειδικά format απ' ότι θυμάμαι απ' το παρελθόν). Ευχαριστώ rose from hell - θα επανέλθω και μετά από κάποιο δίωρο-τρίωρο διαβάσματος, να σας πώ και την εμπειρία μου στην ανάγνωση.
rose from hell Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 μεγεια σου φιλε μου την καλυτερη επιλογη εκανες! 1
oykas2001 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Με γειά το εργαλείο. Είναι όντως από τα καλύτερα που μπορούσες να πάρεις. Εμένα προσωπικά με βολεύουν τα μικρότερα και έχω το Mini 4. Χρησιμοποιώ το cloudreader για διάβασμα, περνάω τα βιβλία από το iTunes. Για κόμικ εννοείς μάλλον σε αρχεία .cbr.cbz. Δεν έχει τύχει να περάσω σε αυτό το πρόγραμμα τέτοια. Παλιά πάντως έκανα το εξής: τα αρχεία αυτά είναι συμπιεσμένα (cbz=zip cbr=rar), οπότε τα αποσυμπίεζα με το winrar σε ξεχωριστό φάκελο και είχα μια σειρά εικόνες σε jpg 1
dolph Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Σχετικά με τα graphic novels, πήρα το Comic Zeal app και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Η δε ποιότητα εικόνας...καταπληκτική! Για διάβασμα βιβλίων (epub/pdf) χρησιμοποιώ το native iBooks και είναι εξαιρετικό. Έχει ό,τι χαρακτηριστικό θα ήθελα, εξαιρετική εικόνα και πολύ-πολύ γρήγορη απόκριση. Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι τα βιβλία μπαίνουν (μόνο μέσω iTunes. Εκεί έχω 1-2 απορίες: - Αν περάσω μέσω iTunes κάνα πειρ...αγμένο βιβλίο που μπορεί να βρεθεί στα χέρια μου, υπάρχει θέμα; Δεν έχω καταλάβει να υπάρχει, αλλά όποιος ξέρει περισσότερα ας μας πει - Όταν σβήνω κάποιο βιβλίο από το iTunes library, και μετά πάω να προσθέσω (μέσω syncronization) νέα βιβλία στο iPad, μπορώ να μην μου σβήνει αυτά που έχω κάνει delete στο iTunes αλλά τα έχω (και τα θέλω ακόμη) στο iPad; Με κάτι λίγα tests που έκανα, όταν το σβήνω από το iTunes, το σβήνει και από την συσκευή μόλις ξανασυγχρονίσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα