tiraklakis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Καλη χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους! Φίλος έχει μια τηλεόραση 55' καινούρια και θέλει να την κάνει και pc ταυτόχρονα! Είναι καλύτερο να πάρει κάποιο laptop και να τα συνδέει ή κάποιο mini pc ;
blueangel3 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Θα πρότεινα να έφτιαχνες ένα μικρό pc σαλονιού με λίγα λεφτά και θα είσαι καλυμμένος νομίζω.
Andreasgarb Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 πολύ δυνατοτέρο το μινι πισι απο οποιοδήποτε λαπτοπ στα 4-5 κατοστάρικα.
The Great George Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Καλη χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους! Φίλος έχει μια τηλεόραση 55' καινούρια και θέλει να την κάνει και pc ταυτόχρονα! Είναι καλύτερο να πάρει κάποιο laptop και να τα συνδέει ή κάποιο mini pc ; Εγώ θα σου πρότεινα τη σειρά της intel τη Nuc είναι μικρός υπολογιστής, φθηνός με πολλές δυνατότητες!
tiraklakis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Καταλήγω σε mac mini και θα θελα να ρωτήσω αν θα έχω κάποιο θέμα συνδεσιμότητας με τη τηλεόραση με hdmi και αν αξιζει τελικά..
Shadows Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Καταλήγω σε mac mini και θα θελα να ρωτήσω αν θα έχω κάποιο θέμα συνδεσιμότητας με τη τηλεόραση με hdmi και αν αξιζει τελικά.. Με hdmi δεν θα εχεις θεμα.Για μενα δεν αξιζει,εκτος και αν θες να δοκιμασεις τα osx,τοτε ξεχνας την βασικη εκδοση με 4gb που δεν παιρνει αναβαθμιση ραμ και πας σε αυτο http://www.skroutz.gr/s/5654030/Apple-Mac-Mini-2-6GHz-i5-8GB-1TB.html
tiraklakis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Με hdmi δεν θα εχεις θεμα.Για μενα δεν αξιζει,εκτος και αν θες να δοκιμασεις τα osx,τοτε ξεχνας την βασικη εκδοση με 4gb που δεν παιρνει αναβαθμιση ραμ και πας σε αυτο http://www.skroutz.gr/s/5654030/Apple-Mac-Mini-2-6GHz-i5-8GB-1TB.html Αυτό το μοντέλο σκεφτόμουν κι εγώ! Ευχαριστώ πολύ!
micos000 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Στην τελική δηλαδή, το pc θα κοστίσει όσο ή και περισσότερο από την τηλεόραση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα