W0zzAp Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Γνωριζουμε πότε θα έρθει Ελλάδα?Ουτε στα προσεχώς δε το βρίσκω... 31 Μαρτιου με βασει το imdb. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2016 από W0zzAp
Wayward Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Καλή είναι η ταινία για το είδος της. Goodman άψογος όπως πάντα σχεδόν. Κλειστοφοβική σε φάσεις και χτίζει αγωνία σιγά σιγά και εκεί που ηρεμείς σε ξανατσιτώνει. Αν έλειπαν κανα δυο πράγματα στο τέλος θα ήταν ακόμα καλύτερη.
Wayward Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Σινεμά βγαίνει 31. Την είδα όμως και μου άρεσε αρκετά. Δεν έχει σχέση με το πρώτο τουλάχιστον σε ύψος και κινηματογραφηση
Getta Robo Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Την ειδα και εγω χθες το βραδυ, μετα απο προβολη και της πρωτης ταινιας. Μου αρεσε πολυ, και ευτυχως απεφυγε πολλες παγιδες οπου μας εχουν συνηθισει. Απο οτι φαινεται, θα υπαρξει και τριτη ταινια οπου αναμενοντε περισσοτερες πληροφοριες. 1
Pleivadaros Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Είδα το 10 Cloverfield Lane του οποίου trailer μπορώ να πω πως μου κίνησε την περιέργεια. Η ταινία θεωρώ πως ξεκινά αρκετά καλά και σου γεννά πολύ γρήγορα το αίσθημα του μυστήριου και της αγωνίας για τι στο καλό γίνεται τελικά στον κόσμο και αν όλα είναι αλήθεια. Από την μέση και μετά όμως, πιστεύω πως γίνεται αρκετά κουραστική και προβλέψιμη και σου δίνει την εντύπωση πως δεν ξέρει που να κινηθεί και τι θέλει να αναπτύξει. Ειδικά το τέλος, πέρα από το γεγονός ότι αρκετά υπερβολικό, χαλά οτιδήποτε έχτισε η ταινία την πρώτη ώρα. Εσείς τι λέτε;
gdriver Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 συμφωνώ σε αυτό που γράφεις + όπως έγραψα και σε άλλο νήμα , πως όποιος έχει δει την ταινία με τον κρουζ «πολέμος των κόσμων» , και ειδικότερα θυμούνται τη σκηνή με τον tim robins ,έχουν δει όλην την ταινία 10 cloverfield lane.
`wearhint` Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 θεωρω πως εχουμε δει την τανια κατα ενα μεγαλο ποσοστο...θελω να μου πειτε τωρα γνωμες ως προς το debate που εκαναν εαν αξιζε η ταινια αυτη του μικρου προυπολογισμου να βαφτιστει Cloverfield και να μπει στην μεγαλη οθονη η αν το εκαναν μονο και μονο για να παρουν τα χρηματα τους πισω σαν studio. Οποιος θελει ας πει την γνωμη του και αν μπορει να μας πει και τον λογο πχ την ποιοτητα της ταινιας, τις ερμηνειες και τον ρολο της ως sequel που θα επρεπε να μας ξεκαθαρισει μερικα πραγματα....
Getta Robo Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Η ιστορια βασιζεται στο μυθιστορημα επιστημονικης φαντασιας, "ο πολεμος των κοσμων". Προφανως και εχει μπολικα στοιχεια απο ενα αριστουργημα οπου κυκλοφορησε πριν 120 χρονια οπου και επιρεαστηκε απο αυτο. Εγω συμφωνω μαζι με την αποφαση της παραγωγης για την ιστορια και τον μυθο της. Μια καθεαυτου χρονικη συνεχεια απο το ιδιο σημειο θα ηταν ανουσια, μια εξιστορηση του ιδιου περιστατικου απο αλλη σκοπια θα ηταν μαλλον βαρετη. Διαβαζω αρκετα σχολια απο διαφορο κοσμο πως ειναι τραβηγμενη και εξωπραγματικη.. Λες και βλεπανε κοινωνικο δραμα του bollywood. Γιαυτο και υπαρχει η ορος "επιστημονικη φαντασια", επειδη προφανως πολλες φορες αψηφα και αγνοει νομους και καταστασεις της πραγματικοτητας. Το οτι εξηγηθηκε πληρως το πως συνδεεται η πρωτη με την δευτερη ταινια, και γιατι εγιναν ετσι τα πραγματα διαφευγει σε πολλους απο οτι φαινεται, λιγη προσοχη στο συγκεκριμενο σημειο χρειαζοταν. Περι ηθοποιιας, ο John Goodman ειναι για ακομα μια φορα εξαιρετικος, και η Mary Elizabeth Winstead απο τις αδικημενες ηθοποιους του Hollywood. Περιμενουμε τωρα πληροφοριες για την τριτη/τεταρτη ταινια τωρα, ορθος εχει υψηλοτερη βαθμολογια και αποδοση απο την πρωτη. 1
maximusgr Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Εξαιρετική ταινία!!! Μέσα στο top 3 της χρονιάς χαλαρά!!!
nickmanak Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Σε ποια σκηνη συνδεεται η πρωτη ταινια με τη φετινη, που γραφει το παλληκαρι πιο πανω;
vasioula1 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 το πρώτο μισό μ' άρεσε και διατηρούσε αμείωτο το ενδιαφέρον μου το δεύτερο μισό ήταν μια μπούρδα προσωπική γνώμη αυτό. μην πέσετε να με φάτε
Getta Robo Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Σε ποια σκηνη συνδεεται η πρωτη ταινια με τη φετινη, που γραφει το παλληκαρι πιο πανω; Εκει που λεει ο Howard στην Michelle το πως λειτουργουν σε εκτεταμενες μαχες στο στρατο. Πρωτα βομβαρδιζουν μεγαλα κεντρα σκοτωνοντας μαζικα πολυ κοσμο. Μετα στελνουν μικροτερες μοναδες στο εδαφος κυνηγοντας τους επιζοντες.Στη πρωτη ταινια οι εξωγηινοι στειλανε το τερας στη Νεα Υορκη. Καταστρεψε ενα μερος της πολης, και οι ανθρωποι ριξανε πυρηνικα. Το τερας εζησε, οι ανθρωποι οχι. Στη δευτερη ταινια οι εξωγηινοι περνανε στο σχεδιο Β και στελνουν μικροτερες μοναδες να κυνηγανε τους ανθρωπους σε μικροτερη κλιμακα. Πρακτικα ο Howard ανελυσε το τι εγινε και τι γινεται στις δυο ταινιες. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα