Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια μην πλακωθειτε!ΟΚ καταλαβαινω για την δυσπιστια,ολοι ειμαστε δυσπιστοι σε ανθρωπους που δεν γνωριζουμε και σιγουρα κανεις δεν ειναι τοσο κουτος...

Σας ευχαριστω ολους για τις προτασεις σας

Δημοσ.

Μα το ιδιω εχει δωσει και ο tsilitheo1.... ;)

Ναι το ειδα απλα ισως δεν εχει δει την ΤΟΤ μεθοδο και γιαυτο το επισημενω

Δημοσ.

Ακριβώς,με προλαβες φιλέ μου γιατί έλειπαν κάποιες ωρες και δεν πρόλαβαν να το σχολίασε.Άψογος ο tsilitheo1 το έφτιαξε και δεν χρειάζεται να έχουν λόγω ανησυχίας καποιοιevwrything is Ok.Μην βγαίνουν και τσαμπα τα όνοματα των ανθρώπων.

Έλεος το autocorrect!!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Αρε μαστορα Τεο...' που εχεις το καταστημα να σε επισκευτω!!! :-D

Χαχα Νικολα.... Οικιακα δουλευω και μην το πεις γιατι παραμονευει εφορια..... Περα απο την πλακα φιλε δεν εχω "καταστημα". Ο,τι κανω το κανω για την κ@υλ@ μου και μονο και αν μπορω να βοηθησω καποιον... Δεν ειμαι σαν τους τυπους στις αγγελιες " ρουτ,καστομ ρομ ,φλασαρισμα μονο 15€"

Δημοσ.

Χαχα Νικολα.... Οικιακα δουλευω και μην το πεις γιατι παραμονευει εφορια..... Περα απο την πλακα φιλε δεν εχω "καταστημα". Ο,τι κανω το κανω για την κ@υλ@ μου και μονο και αν μπορω να βοηθησω καποιον... Δεν ειμαι σαν τους τυπους στις αγγελιες " ρουτ,καστομ ρομ ,φλασαρισμα μονο 15€"

Το ξερω βρε!!!!!

Ολοι λιγο πολυ εχουμε μια κ@υλ@......χαχαχα!!!

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπων δεν ξερω αμα λυθηκε γιατι βαριεμαι να διαβασω βραδατικα ολα τα ποστ:Ρ

Αν οχι κατεβασε αλλο KDZ δν βρηκες αυτο του κινητου του(ποιο veriant ειναι) κανε καμια δοκιμη και θα το βρεις τλκα το "σωστο" και θα φλασαριστει!
Τουλαχιστον σε μενα οταν το εκανε αυτο ετσι το καταφερα!

Δημοσ.

Μολις πηρα το κινητο στο χερι μου....Τι να πω...ολα οκ ξανα λειτουργικο χαρη στο tsilitheo1.Να εισαι καλα και προς θεου για τους χαρακτηρισμούς ας προσεχουμε για να μην παρεξηγηθουμε.Σ ευχαριστω παρα πολυ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...