saruman123 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Μα σου εχει δωσει link ο tsilitheo1 με ολοι την διαδικασια..... 1
tsilitheo1 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Φιλε μου , το επισημο lg support tool δεν μπορει να ξε-brickαρει το τηλεφωνο. Δοκιμασε αυτο που σου δινω στο λινκ πιο πανω.... Ακολουθησε τα βηματα απο το πρωτο λινκ στο χδα
charachris Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 με αυτο το κανω και στην πορεια με συνδεει στο επισημο της g support.offline να σε πω δεν το εχω δοκιμασει.θα κανω μια προσπαθεια
Sarandis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Τσέκαρε και αυτό άσχετα που λέει g4 Στα comments βλέπω οτι λειτουργεί και για g2
Genki Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Φιλε μου ειχα και εγω το ιδιο προβλημα, στο λινκ υπαρχουν 2 τροποι ενας με kdz και ενας με TOT Δοκιμασε αυτον με το ΤΟΤ. Ακολουθησε προσεκτικα τα βηματα και κατεβασε ολα τα αρχεια. Δεν θα εχεις κανενα προβλημα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2432476 Περιμενω νεοτερα !
saruman123 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Φιλε μου ειχα και εγω το ιδιο προβλημα, στο λινκ υπαρχουν 2 τροποι ενας με kdz και ενας με TOT Δοκιμασε αυτον με το ΤΟΤ. Ακολουθησε προσεκτικα τα βηματα και κατεβασε ολα τα αρχεια. Δεν θα εχεις κανενα προβλημα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2432476 Περιμενω νεοτερα ! Μα το ιδιω εχει δωσει και ο tsilitheo1....
andreapaog328 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 το σημαντικό είναι να παιζουνε σωστα οι drivers. αν είσαι σε win 10 δοκίμασε σε σύστημα με win 7 αν έχεις. run as admin το flash tool, kdz στον ίδιο φάκελο αν πάλι δε πάιζει ξανακατέβασε πάλι το kdz ή κατέβασε το απο αλλού. 1
charachris Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Μα το θεο αισθανομαι πολυ χαζη!!!Βεβαια την χαζομαρα την εκανα οταν εσβησα τα παντα στο τηλ.τεσπα θα προσπαθησω αυτο με το ΤΟΤ γιατι το flash tool δεν με θελει καθολου.Μηπως ενδιαφερεται κανεις να του το στειλω να το φτιαξει με το αζημειωτο βεβαια??
tsilitheo1 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 το σημαντικό είναι να παιζουνε σωστα οι drivers. αν είσαι σε win 10 δοκίμασε σε σύστημα με win 7 αν έχεις. run as admin το flash tool, kdz στον ίδιο φάκελο αν πάλι δε πάιζει ξανακατέβασε πάλι το kdz ή κατέβασε το απο αλλού. Στα 8-8.1 ναι υπηρχε θεμα, αλλα στα 10 δεν εχω ποτε συναντησει προβλημα κατα το φλασαρισμα πολλων συσκευων. Δουλευουν αψογα, αν και παλι θα προτιμουσα τα 7. Ολα τα αλλα σωστα
andreapaog328 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 αν ήτανε root + custom recovery μπορεις να μπεις σε recovery να περάσεις όποια rom θες σε zip και να τη φλασαρεις. όταν λες εσβησα τα παντα τι εννοεις? απο twrp wipe data, cache, system, internal, dalvik? και γω σε 10 προσφατα δεν ειχα θεμα. αλλα ειχα διαβασει καποιους που ειχανε
tsilitheo1 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Μα το θεο αισθανομαι πολυ χαζη!!!Βεβαια την χαζομαρα την εκανα οταν εσβησα τα παντα στο τηλ.τεσπα θα προσπαθησω αυτο με το ΤΟΤ γιατι το flash tool δεν με θελει καθολου.Μηπως ενδιαφερεται κανεις να του το στειλω να το φτιαξει με το αζημειωτο βεβαια?? Αν αναλαμβανεις την αποστολη, το αζημιωτο αστο.... Δεν ειμαστε εδω για μεροκαματο... 1
charachris Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Ο,τι και να κανω κολλαει στο 4%...βαραω το κεφαλι μου charachris, on 18 Jan 2016 - 3:27 PM, said: Μα το θεο αισθανομαι πολυ χαζη!!!Βεβαια την χαζομαρα την εκανα οταν εσβησα τα παντα στο τηλ.τεσπα θα προσπαθησω αυτο με το ΤΟΤ γιατι το flash tool δεν με θελει καθολου.Μηπως ενδιαφερεται κανεις να του το στειλω να το φτιαξει με το αζημειωτο βεβαια?? Αν αναλαμβανεις την αποστολη, το αζημιωτο αστο.... Δεν ειμαστε εδω για μεροκαματο... Εννοειται τα εξοδα δικα μου..Αν θες στειλε τα στοιχεια σου με pm και αυριο το στελνω ναι τα παντα εσβησα(μιση Ποντια γαμωτο).Εχει twrp αλλα παλι δεν μπορεσα να περασω rom. unable to mount systerm,unable to mount data και παει λεγοντας.
andreapaog328 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 δοκίμασε να τα κάνεις format πριν κανεις το flash με twrp. ίσως έχει παρει μπάλα και το recovery. τσεκαρε και στο mount τι εχει τικαρισμενα +tip. εγω δε θαστελνα το κινητο μου σε οποιονδήποτε άκυρο να το κλαιω μετα
charachris Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 το εχω κανει.τιποτα... Το σκεφτηκα για την αποστολη αλλα τι στο καλο τοσο γκαντεμω...
tsilitheo1 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 δοκίμασε να τα κάνεις format πριν κανεις το flash με twrp. ίσως έχει παρει μπάλα και το recovery. τσεκαρε και στο mount τι εχει τικαρισμενα +tip. εγω δε θαστελνα το κινητο μου σε οποιονδήποτε άκυρο να το κλαιω μετα Το ακυρος υποθετω παει σε εμενα.... Η κοπελα εχει p.m. με τα πληρη στοιχεια μου , αν θες γινεσαι μετοχος στο chit-chat... Και οπως της γραφω ,μπορει να δει την συμμετοχη μου στο φορουμ και να κρινει αν ειμαι λαμογιο... Θα μπορουσες σαν πιο παλιος απο αυτην και μενα να κανεις το ιδιο και να παρεις μια ιδεα αν ειμαι ακυρος. Συμφωνω ,εμπιστοσυνη καμια μεσω πληκτρολογιου , αλλα για το αν ειμαι τιμιος αστο σε μενα φιλε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα