Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το VLC, η δημοφιλής εφαρμογή αναπαραγωγής βίντεο, κυκλοφόρησε για το Apple TV, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να αναπαράγουν τα βίντεο που κατέχουν, χωρίς να χρειάζεται να τα μετατρέψουν σε συμβατό format.

Ακόμη, σύμφωνα με τη VideoLAN, την εταιρεία που βρίσκεται πίσω από το VLC, ένα σημαντικό χαρακτηριστικό της νέας εφαρμογής είναι η δυνατότητα casting ενός αρχείου βίντεο από μια συσκευή στο Apple TV.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι το casting αρχείων δεν είναι τόσο απλό όσο, παραδείγματος χάρη, με συσκευές όπως το Google Chromecast, καθώς απαιτούνται ορισμένα βήματα παραπάνω. Επιπλέον, χάρη στην εφαρμογή του VLC για το Apple TV είναι δυνατή η αναπαραγωγή αρχείων από Windows Shares, UPnP, FTP και Plex servers.

Σύμφωνα με τη VideoLAN, η ανάπτυξη της συγκεκριμένης έκδοσης του VLC είχε ξεκινήσει με την κυκλοφορία της νέας γενιάς του Apple TV και οι beta δοκιμές είχαν ξεκινήσει από τον Νοέμβριο. Πέρα από τη δυνατότητα αναπαραγωγής όλων σχεδόν των τύπων αρχείων, η συγκεκριμένη έκδοση του VLC υποστηρίζει, μεταξύ άλλων, πολλαπλά κανάλια ήχου και υποτίτλων, καθώς και ρύθμιση της ταχύτητας αναπαραγωγής.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Επιπλέον, η εφαρμογή του VLC αξιοποιεί το OpenSubtitles.org για εύρεση υποτίτλων για το αρχείο που βρίσκεται σε αναπαραγωγή μια δεδομένη στιγμή. Επίσης, οι χρήστες του Apple TV μπορούν να χρησιμοποιήσουν το VLC και για μουσική και ραδιόφωνο, καθώς αξιοποιείται η υπηρεσία hatchet.is για ενίσχυση του περιεχομένου με στίχους και εξώφυλλα άλμπουμ.

Link.png Site: TechCrunch

Δημοσ.

Ερώτηση γιατί δεν ξέρω. Με το vlc θα μπορώ να τραβάω τα αρχεία από το δικτυακό μου και το transcoding να το κάνει το apple tv?

Δημοσ.

Finally some great news!

Βέβαια δε γνωρίζω αν υποστηρίζεται από το Apple TV 2012, θα το τσεκάρω στο δικό μου.

Τώρα, αν στην περίπτωση που λειτουργήσει σωστά και τα αρχεία .mkv αναπαραχθούν χωρίς πρόβλημα, τότε ΓΕΙΑ ΣΑΣ!

Θα λιώσουμε στις ταινίες 

Δημοσ.

Έχω ένα Synology DS215J και το Apple TV 4. Στο Nas έχω πολλά αρχεία μεταξύ άλλων και κάποια x265. Το μόνο που τα παίζει αυτή τη στιγμή είναι το VLC στο Apple TV. Το μόνο πρόβλημά μου είναι ότι αν και αναγνωρίζει τους ελληνικούς υπότιτλους κανονικά, τους εμφανίζει σαν κινέζικα. Εννοείται ότι έχω αλλάξει την κωδικοποίηση από τις ρυθμίσεις και θα έπρεπε να παίζει έτσι. Με τις ίδιες ρυθμίσεις παίζει στο VLC στο Mac και σε ένα μηχάνημα με Windows.

Finally some great news!
Βέβαια δε γνωρίζω αν υποστηρίζεται από το Apple TV 2012, θα το τσεκάρω στο δικό μου.
Τώρα, αν στην περίπτωση που λειτουργήσει σωστά και τα αρχεία .mkv αναπαραχθούν χωρίς πρόβλημα, τότε ΓΕΙΑ ΣΑΣ!
Θα λιώσουμε στις ταινίες 

Φίλε μου είναι μόνο για το Apple TV 4 που έχει App Store.
Δημοσ.

Finally some great news!

Θα λιώσουμε στις ταινίες 

Βασικά τι να το κάνεις το vlc για apple tv όταν μπορείς να κάνεις streaming από τον υπολογιστή σου κατευθείαν στη τηλεόραση μέσω του apple tv?

• Like 1
Δημοσ.

Πρέπει να τους κάνεις utf8 τους υπότιτλους

Οι υπότιτλοι αυτοί παίζουν κανονικά σε υπολογιστή με VLC. Μόνο στο Apple TV θέλει UTF8;

Δημοσ.

Βασικά τι να το κάνεις το vlc για apple tv όταν μπορείς να κάνεις streaming από τον υπολογιστή σου κατευθείαν στη τηλεόραση μέσω του apple tv?

Γιατί δεν θέλουν όλοι να έχουν τον υπολογιστή ανοιχτό για να δουν μια ταινία.

Δημοσ.

Αυτη την στιγμη το infuse ειναι το Νο 1 προγραμα για δικτυακο streaming
Τα εχω ολα στο apple tv4 .
Δοκιμαστε το και θα δειτε ....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...