noobogadgetakias Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 καλημερα σε ολη την παρεα...εχω την εξης απορια..εχω πανω στο pc μου αυτην την στιγμη το avast free antivirus αλλα θελω να βαλω το avg γτ νομιζω ειναι πολυ καλυτερο.ισχυει? και αν ισχυει ποιο ειναι πιο ελαφρυ απο τα δυο? βασικα να το θεσω και διαφορετικα..ποιο αξιζει περισσοτερο απο antivirus να βαλω επανω μιας και συναλλασομαι και με τραπεζες?
Lifehacker Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 To avast είναι λίγο πιο βαρύ αλλά έχει λίγο περισσότερη ασφάλεια, αυτό ισχύει βάσει δημοσκοπήσεων από δημοφιλή τεχνολογικά sites και δεν είναι άποψη μου και μόνο, βασικά ο καθένας θα σου πεί την δική του γνώμη-άποψη αλλά μην δίνεις σημασία. Στην τελική και τα 2 καλά είναι εφόσον είναι ενημερωμένα, επίσης κανένα antivirus δεν θα σε προστατέψει πλήρως αν δεν προσέχεις τι εκτελείς στο pc σου..
Makeran Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 To avast είναι λίγο πιο βαρύ αλλά έχει λίγο περισσότερη ασφάλεια, αυτό ισχύει βάσει δημοσκοπήσεων από δημοφιλή τεχνολογικά sites και δεν είναι άποψη μου και μόνο, βασικά ο καθένας θα σου πεί την δική του γνώμη-άποψη αλλά μην δίνεις σημασία. Στην τελική και τα 2 καλά είναι εφόσον είναι ενημερωμένα, επίσης κανένα antivirus δεν θα σε προστατέψει πλήρως αν δεν προσέχεις τι εκτελείς στο pc σου.. Ανάποδα τα είπες. Το AVG έχει καλύτερη προστασία, αλλά είναι λίγο πιο βαρύ. https://www.av-test.org/en/antivirus/home-windows/
flik Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Το πιο είναι καλύτερο σε προστασία είναι μια ερώτηση χωρίς απάντηση. Τελεία. Το πιο είναι πιο ελαφρύ έχει απάντηση. Τα δοκιμάζεις και βλέπεις. Στα περισσότερα συστήματα που έχω δει, το avast κάθεται πιο ελαφρύ απο το avg. Τουλάχιστον στις παρούσες εκδόσεις. Αλλά σε κάθε σύστημα είανι διαφορετικά τα πράγματα. Δοκιμάζεις μόνος σου. Όποιο είναι πιο ελαφρύ, σταθερό κτλ, αυτό κρατάς.
noobogadgetakias Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Οσον αφορα τα απο πανω ειναι για τις free εκδοσεις;
flik Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Ναι, αλλά και paid vs paid παλι τα ίδια ισχύουν. paid vs free διαφέρουν τα πράγματα γενικά οσο αφορά τις επιδόσεις καθώς στις paid μπορεί να υπάρχουν περισσότερα modules που φορτώνονται. Όχι πάντα, αλλά συνήθως αυτό παίζει, άρα δεν συγκρίνονται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα