GIANNIS400 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Εκανα απεγκατασταση στο chrome και το ξανα εβαλα άλλα παλι σαν html μου το εμφανιζει, μόνο σαν ανωνυμη περιηγηση το εμφανιζει σωστα, με το ιντερνετ εξπλορερ μου το εμφανιζει μια χαρα
thomasG4 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Απενεργοποίησε το adblock ή δοκίμασε να το σβήσεις εντελώς και να περάσεις το ublock origin. 2
veteranos123 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Εγώ σε 2 pc με adblock plus και chrome δεν έχω πρόβλημα
GIANNIS400 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Απενεργοποίησε το adblock ή δοκίμασε να το σβήσεις εντελώς και να περάσεις το ublock origin. επιασε, το απενεργοποιησα και δουλεψε, thanks Εγώ σε 2 pc με adblock plus και chrome δεν έχω πρόβλημα Και εγω δεν ειχα μεχρι πριν 3 μερες, δεν ξερω τι το προκαλεσε το προβλημα 1
veteranos123 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Από χθες νομίζω ξεκίνησε και σε όσους έχουν adblock στον chrome. Εγώ παρόλο που έχω adblock plus στον chrome μέχρις στιγμή δεν έχω θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα