earl21 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα είμαι νέος στην ομάδα... Μία απορία έχω... υπάρχει τρόπος να δω τα SkyBundesliga και τα γερμανικά SkySport η το βρετανικό Sky Digital μέσω δορυφόρου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barbiedoll Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Αγοράζεις δορυφορικό πιάτο στο σωστό μέγεθος ( που να πιάνει τις συχνότητες των καναλιών που θες ) Αγοράζεις μια συνδρομή που σου δίνει την κάρτα πρόσβασης και τον κατάλληλο δορυφορικό δέκτη. Έτοιμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
earl21 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δωρεαν; λόγω οικονομικού δεν είμαστε να πληρώνουμε συνδρομές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
japetus Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δωρεαν; λόγω οικονομικού δεν είμαστε να πληρώνουμε συνδρομές Τώρα δηλαδή τί απάντηση περιμένεις; Σαν να ρωτάς αν μπορείς να δεις νοβα, αλλά λόγω οικονομικού χωρίς συνδρομή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
earl21 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 ε κάπως να το σπάσουμε... (στην γερμανία ο θείος μου και η θεία μου έχουν το sky εκεί σπασμένο) αμα δεν επιτρέπεται να συζητάμε τέτοια στο φόρουμ σβήστε το Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Τσάμπα δεν πρόκειται να δεις πουθενά. Και σπασμένο να βρεις, κάπου πρέπει να πληρώσεις. Ποιος σου είπε για δωρεάν. Εφόσον δεν έχεις χρήματα για συνδρομές, δεν κοιτάς λύσεις με το πρόθεμα sky μπροστά. Μέσω δορυφόρου, δόξα τω Θεώ υπάρχει τρόπος να δεις δωρεάν και χωρίς συνδρομή κάποιους αγώνες από premier league, la liga, serie A, bundesliga κλπ, ακόμα και από superleague. Αλλά πρέπει να δώσεις χρήματα και σε εξοπλισμό. Όχι πολλά, αλλά και πάλι δεν έιναι δωρεάν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα