Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε ολους!!!Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα....σε συστημα 1 χρονου κατασκευης με cd/dvd witer καινουριο γραφω cd για το αυτοκινητο και εχουν το εξης θεμα ....ή θα ακουγοντα για λιγο στην αρχη του κομματιου καποια κενα ή θα βλεπειτο φακελο και δεν θα διαβαζει τα αρχεια,να σημειωσω οτι ολα τα αρχεια ειναι mp3 απλα προσπαθω να αντιγραψω με ενα Nero αλλα και με Αshampoo 16 ξερει κανεσ τι παιζει!!Πολυ σπαστιθκο εχω πεταζει πανω απο 30 eite δεν τα αναγνωριζει ειτε πηδαει!!Εχω βαλει καινουριο firmware sto cd writer?Καμια αποψη?Ευχαριστω εκτων προτέρων!!

Δημοσ.

Εισαι σιγουρος οτι το προβλημα δεν το εχει η πηγη στο αμαξι?

Δεν το εχει στο αυτοκινητο!Τα παιζει ολα κανονικα πριν απο τισ καινουριεσ εγγραφες!

Δημοσ.

Δοκίμασε να γράψεις διαφορετικά cd - άλλη μάρκα, επίσης δοκίμασε τα cd που έγραψες σε άλλο cd player και δες τι γίνεται,

στο nero πρέπει να έχεις επιλέξει απόσο θυμάμαι την επιλογή ήχου τύπου jukebox και όχι data μόνο ώστε να είναι συμβατό με τα

περισσότερα cd players, επίσης λίγο πριν την εγγραφή - > ξετικαρισμένη η επιλογή δίσκο πολλών ενοτήτων, δοκίμασε και πές μας..

• Like 1
Δημοσ.

Δοκίμασε να γράψεις διαφορετικά cd - άλλη μάρκα, επίσης δοκίμασε τα cd που έγραψες σε άλλο cd player και δες τι γίνεται,

στο nero πρέπει να έχεις επιλέξει απόσο θυμάμαι την επιλογή ήχου τύπου jukebox και όχι data μόνο ώστε να είναι συμβατό με τα

περισσότερα cd players, επίσης λίγο πριν την εγγραφή - > ξετικαρισμένη η επιλογή δίσκο πολλών ενοτήτων, δοκίμασε και πές μας..

Μεχρι στιγμης εχω δοκιμασει cd κενα apo TDK k EMTEC στο NERO η επιλογη JUKEBOX που είναι?Και σε αλλο CD PLAYER το ιδιο θεμα υπαρχει

Δημοσ.

Δεν το εχει στο αυτοκινητο!Τα παιζει ολα κανονικα πριν απο τισ καινουριεσ εγγραφες!

Αφήνεις "ανοιχτό" το CD και προσθέτεις κι άλλα τραγούδια? Κατα 99% αυτό είναι το πρόβλημα. Δέν μπορούν όλες οι πηγές να διαβάσουν CD που δέν είναι finalized.

Δημοσ.

τσεκαρε το αντιγραφικο σου πρωτα οσο  για το ashampoo εγω τα γραφω ετσι και δεν εχουν προβλημα

yTXCdae.png

τσεκαρε το αντιγραφικο σου πρωτα οσο  για το ashampoo εγω τα γραφω ετσι και δεν εχουν προβλημα

yTXCdae.png

6dDMOZM.png

Π

6dDMOZM.png

Τι εννοεις τσεκαρε το αντιγραφικο?Την συσκευη ?Μεχρι κ καιν ουριο firmware εβαλα !!Θα κανω κ αυτο στο Ashampoo!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...