katarasg Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Καλημέρα σε ολους!!!Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα....σε συστημα 1 χρονου κατασκευης με cd/dvd witer καινουριο γραφω cd για το αυτοκινητο και εχουν το εξης θεμα ....ή θα ακουγοντα για λιγο στην αρχη του κομματιου καποια κενα ή θα βλεπειτο φακελο και δεν θα διαβαζει τα αρχεια,να σημειωσω οτι ολα τα αρχεια ειναι mp3 απλα προσπαθω να αντιγραψω με ενα Nero αλλα και με Αshampoo 16 ξερει κανεσ τι παιζει!!Πολυ σπαστιθκο εχω πεταζει πανω απο 30 eite δεν τα αναγνωριζει ειτε πηδαει!!Εχω βαλει καινουριο firmware sto cd writer?Καμια αποψη?Ευχαριστω εκτων προτέρων!!
Moderators Inuyasha Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Εισαι σιγουρος οτι το προβλημα δεν το εχει η πηγη στο αμαξι?
katarasg Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Εισαι σιγουρος οτι το προβλημα δεν το εχει η πηγη στο αμαξι? Δεν το εχει στο αυτοκινητο!Τα παιζει ολα κανονικα πριν απο τισ καινουριεσ εγγραφες!
Lifehacker Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δοκίμασε να γράψεις διαφορετικά cd - άλλη μάρκα, επίσης δοκίμασε τα cd που έγραψες σε άλλο cd player και δες τι γίνεται, στο nero πρέπει να έχεις επιλέξει απόσο θυμάμαι την επιλογή ήχου τύπου jukebox και όχι data μόνο ώστε να είναι συμβατό με τα περισσότερα cd players, επίσης λίγο πριν την εγγραφή - > ξετικαρισμένη η επιλογή δίσκο πολλών ενοτήτων, δοκίμασε και πές μας.. 1
katarasg Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δοκίμασε να γράψεις διαφορετικά cd - άλλη μάρκα, επίσης δοκίμασε τα cd που έγραψες σε άλλο cd player και δες τι γίνεται, στο nero πρέπει να έχεις επιλέξει απόσο θυμάμαι την επιλογή ήχου τύπου jukebox και όχι data μόνο ώστε να είναι συμβατό με τα περισσότερα cd players, επίσης λίγο πριν την εγγραφή - > ξετικαρισμένη η επιλογή δίσκο πολλών ενοτήτων, δοκίμασε και πές μας.. Μεχρι στιγμης εχω δοκιμασει cd κενα apo TDK k EMTEC στο NERO η επιλογη JUKEBOX που είναι?Και σε αλλο CD PLAYER το ιδιο θεμα υπαρχει
Lifehacker Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Nero express -> Άλλη έκδοση μπορεί να είναι διαφορετικό το menu δεν γνωρίζω
Fubar.gr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δεν το εχει στο αυτοκινητο!Τα παιζει ολα κανονικα πριν απο τισ καινουριεσ εγγραφες! Αφήνεις "ανοιχτό" το CD και προσθέτεις κι άλλα τραγούδια? Κατα 99% αυτό είναι το πρόβλημα. Δέν μπορούν όλες οι πηγές να διαβάσουν CD που δέν είναι finalized.
virus33 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 τσεκαρε το αντιγραφικο σου πρωτα οσο για το ashampoo εγω τα γραφω ετσι και δεν εχουν προβλημα
katarasg Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 τσεκαρε το αντιγραφικο σου πρωτα οσο για το ashampoo εγω τα γραφω ετσι και δεν εχουν προβλημα τσεκαρε το αντιγραφικο σου πρωτα οσο για το ashampoo εγω τα γραφω ετσι και δεν εχουν προβλημα Π Τι εννοεις τσεκαρε το αντιγραφικο?Την συσκευη ?Μεχρι κ καιν ουριο firmware εβαλα !!Θα κανω κ αυτο στο Ashampoo!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα