Chocobo Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Σαν κάτοχος S340 θα σου έλεγα αν πας σε 340 να έχεις στο νου πως τo hdd cage δεν έχει κανένα είδος αντικραδασμικης προστασίας.Ο hdd μου έκανε όλο το γραφείο να δονίζεται μέχρι που έβαλα κάποια κομμάτια λάστιχο και έφτιαξε η κατάσταση. Γενικά το βρίσκω πιο πλήρες το Entho αλλά χωρίς μεγάλη διαφορά.Περισσότερες επιλογές δίσκων αν έχεις τα brackets που λογικά τα έχει με την αγορά,filter πάνω(βέβαια αυτό είναι χρήσημο αν δεν βάλεις fans πάνω αλλιώς δεν έχει νόημα να έχεις φίλτρο σαν exhaust) + optical drive. Απο την άλλη το S340 για μένα είναι πολύ πιο όμορφο και μου αρέσει η θέση τον ssd και η καλύπτρα καλωδίων. Πάντος έχω μπερδευτεί λίγο καθώς βλέπω πως δεν θες OC αλλά παρόλα αυτά έχεις Z97 μητρική και για επεξεργαστή έχεις βάλει i5 4790 που δεν υπάρχει.Οπότε ή 4690 ή i7 4790 έχεις ή μπορεί και κάποιον unlocked κρίνωντας απο την μητρική. Απο τις ανάγκες σου όμως,όχι OC όχι GPU όχι νερό,τότε ίσως να κοιτάξεις εντελώς αλλού. Σε κάτι τέτοιο .π.χ https://www.skroutz.gr/s/343008/CoolerMaster-Silencio-550.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα