enzokou Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Έχω ένα lumia 735 και αντιμετωπίζω πρόβλημα με τα ακουστικά,αν βάλω όλο το βύσμα μέσα δεν τα αναγνωρίζει.Πρέπει να το έχω λίγο ποιό έξω.Τα ακουστικά που έχω είναι nokia παλιά από ένα e5 που έχω.Εψαξα λίγο στο Internet και υπάρχουν τα AHJ και τα OMTP τύπου ακουστικά.Ξέρει κάποιος τι πρέπει να αγοράσω;Αυτα που έχω δεν ξέρω τι τύπου είναι.Ευχαριστώ.
enzokou Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Για όποιον αντιμετωπίζει ανάλογο πρόβλημα από ότι κατάλαβα τα απλά ακουστικά δουλεύουν όλα.Τα ακουστικά με μικρόφωνο πρέπει να είναι συμβατά με Lumia,από παλιά κινητά nokia symbian ας πούμε,δεν κάνουν.
redhotstef Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Το ίδιο παθαίνουν όλα ρα αλκατελ που είχα μέχρι τώρα όπως 316d, 918d, c3, c5 .και το ίδιο είχα πάθει και στο Xperia tipo dual που είχα! Τελικά όλα τα φτηνα κινητά το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπιζουν και θα το έχουν κάνει επίτηδες οι εταιρίες για να μειώσουν το κόστος. Δεν εξηγείται αλλιώς πχ σε κινητό του 2006 που έχω να παίζουν όλα τα ακουστικά και εν έτη 2013-15 τα σύγχρονα κινητά να έχουν αυτό το ελάττωμα. Δεν ήξερα ότι έχουν και τα lumia αυτό το πρόβλημα, το θέμα σου μου άνοιξε τα μάτια! Κρίμα..
Pseudonumo Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Απλως να γραψω οτι σε lumia 535 ειχα το ιδιο προβλημα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα