Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας ! Για μια ακομα φορα ψαχνω κατι παρα πολυ περιεργο. Ψαχνω μια "δυνατη" μουσικη, που υπαρχει σε πολλες ταινιες. θα προσπαθησω να σας δωσω οσο το δυνατον γινετε καλυτερη περιγραφη.Ειναι με μια χορωδια που τραγουδαει. Την βαζουν συνηθως σε σκηνες πολεμου. Αν θυμαμε καλα, την ακουγα σε ενα promo(trailer) απο μια απο τις ταινιες του αρχοντας των δαχτυλιδιων. Θυμαμε μια σκηνη μονο, με εναν γερο με ασπρα ρουχα, πανω σε εναν πυργο, και καθοταν εκει σαν την αδικη καταρα, και παιζοταν εκεινη η μουσικη. Επισης την εχω ακουσει και στον Χαρι Ποτερ. Εκανα μεγαλη αναζητηση, αλλα μεχρι τωρα δεν εχω βρει τιποτα :(

Ξερω οτι δεν ειναι πολλα αυτα που "δινω" για βοηθεια, αλλα αμα καποιος ξερει κατι, ας μου το πει :(

Δημοσ.

Θα βοηθούσε αν έβρισκες ίσως κάποιο βιντεάκι, που να ακούγεται το κομμάτι που θες. Ή να το ηχογραφήσεις. Γιατί αν κάτσουμε μόνοι μας να ψάχνουμε ποια ταινία είναι, σε ποιο σημείο παίζει... χαιρετίσματα. :P

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Η μουσική απο το Italian job, ένα γρήγορο μπιτάκι πιο είναι?

Φυσικά στην αναζήτηση the Italian job δεν έβγαλε τίποτα. Σαν θέμα της ταινίας, όχι κομμάτι.

Δημοσ.

Η μουσική απο το Italian job, ένα γρήγορο μπιτάκι πιο είναι?

Φυσικά στην αναζήτηση the Italian job δεν έβγαλε τίποτα. Σαν θέμα της ταινίας, όχι κομμάτι.

μήπως αυτό;

• Like 1
Δημοσ.

μήπως αυτό;

Aυτό πρέπει να είναι! Ωραίος!

Μιας που σε βρήκαμε, ένα αντίστοιχο για το Οceans eleven.

ντιρουντιρουμ,ντιρουμ ντιρουμ, ντριριριριιριιρουμ ντιρουμ. Κάπως έτσι. Ξέρω, σε φώτησα τώρα. :ph34r:  :P

Δημοσ.

Aυτό πρέπει να είναι! Ωραίος!

Μιας που σε βρήκαμε, ένα αντίστοιχο για το Οceans eleven.

ντιρουντιρουμ,ντιρουμ ντιρουμ, ντριριριριιριιρουμ ντιρουμ. Κάπως έτσι. Ξέρω, σε φώτησα τώρα. :ph34r:  :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...