Kris_Lyn Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Αν και η σύνδεση ήταν το πρώτο που σκέφτηκα και ανέφερα, κάτι μου λέει πώς δεν είναι αυτό το θέμα. Αν αφήσεις το βίντεο να φορτώσει για λίγο και μετά πατήσεις play, σου εμφανίζεται πάλι το ίδιο πρόβλημα; Επίσης, έχεις το ίδιο πρόβλημα σε online videos εκτός youtube; Πχ στο twitch; Δοκίμασε και πες μας. Επίσης, όταν βλέπεις video στο youtube την ποιότητα την έχεις στο Auto ή ρυθμίζεις χειροκίνητα την ανάλυση που θες;
technology_guy Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Αν και η σύνδεση ήταν το πρώτο που σκέφτηκα και ανέφερα, κάτι μου λέει πώς δεν είναι αυτό το θέμα. Αν αφήσεις το βίντεο να φορτώσει για λίγο και μετά πατήσεις play, σου εμφανίζεται πάλι το ίδιο πρόβλημα; Επίσης, έχεις το ίδιο πρόβλημα σε online videos εκτός youtube; Πχ στο twitch; Δοκίμασε και πες μας. Επίσης, όταν βλέπεις video στο youtube την ποιότητα την έχεις στο Auto ή ρυθμίζεις χειροκίνητα την ανάλυση που θες; Ναι σε όλα. Την ανάλυση την επιλέγω μόνος μου, αφού δω πως υπάρχει θέμα με την αυτόματη (που και με την χειροκίνητη πάλι τα ίδια)
Kris_Lyn Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Πόσταρε ένα screenshot των διεργασιών στη διαχείριση εργασιών την ώρα που έχεις αυτά τα κολλήματα.
DanielRGr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Νομιζω εχει να κανει με αυτη τη χαζομαρα της Intel/AMD που εχει στο startup και καλα για εξοικονομηση/μνημης/ενεργειας κτλπ. Οπως ειπε και ο Kris, ανεβασε μια φωτο απο τις διεργασιες & το startup.
technology_guy Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Νομιζω εχει να κανει με αυτη τη χαζομαρα της Intel/AMD που εχει στο startup και καλα για εξοικονομηση/μνημης/ενεργειας κτλπ. Οπως ειπε και ο Kris, ανεβασε μια φωτο απο τις διεργασιες & το startup. Που να βρω τις διεργασίες;
Kris_Lyn Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δεξί κλικ στη γραμμή εργασιών -> Εκκίνηση Διαχείρισης Εργασιών. Πήγαινε στην καρτέλα Διεργασίες. Βάλε ένα βίντεο να παίζει και ταυτόχρονα κράτα ανοιχτές τις διεργασίες και βγάλε ένα screenshot.
micos000 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 8άρια έχεις; Κάνε την ενημέρωση σε 10άρια.
Angelcrow Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Βάλε ένα πρόγραμμα που μετράει θερμοκρασίες και ψάξε κα τεσταρε τις θερμοκρασίες του chipset. Αν βάλεις το λαπτοπ πάνω σε βάση με ανεμιστήρα σου κάνει το ίδιο πρόβλημα!
Kris_Lyn Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι είναι απλά κάποιο bug του html5. Μπορείς να δοκιμάσεις να αναπαράγεις τα βίντεο με flashplayer; Βάλε πχ αυτήν την προσθήκη στον chrome: https://chrome.google.com/webstore/detail/disable-youtube-html5-pla/enmofgaijnbjpblfljopnpdogpldapoc/reviews και τσέκαρε μετά αν σου κάνει το ίδιο.
technology_guy Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 8άρια έχεις; Κάνε την ενημέρωση σε 10άρια Θα φτιάξει τίποτα με αυτό; Βάλε ένα πρόγραμμα που μετράει θερμοκρασίες και ψάξε κα τεσταρε τις θερμοκρασίες του chipset. Αν βάλεις το λαπτοπ πάνω σε βάση με ανεμιστήρα σου κάνει το ίδιο πρόβλημα! Έχω ανεμιστήρα μόνιμα συνδεδεμένο και γίνεται αυτό Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι είναι απλά κάποιο bug του html5. Μπορείς να δοκιμάσεις να αναπαράγεις τα βίντεο με flashplayer; Βάλε πχ αυτήν την προσθήκη στον chrome: https://chrome.google.com/webstore/detail/disable-youtube-html5-pla/enmofgaijnbjpblfljopnpdogpldapoc/reviews και τσέκαρε μετά αν σου κάνει το ίδιο. Το πρόσθεσα, πάλι τα ίδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα