Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Αντιμετωπίζω ένα αρκετά σοβαρό πρόβλημα στο YouTube που με ενοχλεί αφάνταστα κι αυτό δεν είναι άλλο από το frame dropping στην προβολή 1080p videos. Σχεδόν σε κάθε βίντεο που θέλω να δω, σε ορισμένα σημεία αρχίζει η καθυστέρηση της εικόνας και μετά σταματάει και ο ήχος. Να σημειώσω εδώ πως το μηχάνημά μου είναι του '14 με i7, intel iris pro γραφικά (ή όπως αλλιώς λέγονται) και η οθόνη του λάπτοπ είναι FH. Παρακαλώ πολύ, όποιος γνωρίζει πως να το φτιάξω αυτό το πράγμα, να απαντήσει!

Ευχαριστώ.

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν δεν ειναι Drivers, κατα μεγαλο ποσοστο μυριζομαι οτι χρησιμοποει Microsoft Edge. 

Αν το κανεις, καλυτερα να μεταφερθεις Google Chrome / Mozilla Firefox.

Δημοσ.

Τι τρέχει ο browser σου για την προβολή των βίντεο flash ή κατι άλλο και για ποιον browser πρόκειται

Το κανει με ολους τους browsers

To YouTube ειναι σε HTLM5, δεν ειναι σε flash. Προκειται για τον chrome.

Drivers ψηφίζω και εγώ. Εκτός κι αν μιλάμε για καθυστέρηση τύπου αργό ίντερνετ. :D

Δεν ειναι θεμα αργου ιντερνετ, το εχω ελεγξει με αλλη συσκευη.

Οταν λετε drivers τι πρεπει να κανω για να τρεχει σωστα επειδη ειμαι και λιγο ασχετος με αυτα τα θεματα;

Δημοσ.

με το τσιγκέλι στα βγάζουμε. ο firefox, ο οπερα κλπ κάνουν το ίδιο

Δες και αυτο

http://www.insomnia.gr/topic/596671-youtube-εχω-θεμα-με-το-chrome/?p=54578062

Παντού τα ίδια γίνονται. Δοκίμασα να βγάλω τον adblock και πάλι τα ίδια. Δεν έχω πειράξει καμία ρύθμιση σε κανέναν browser. Αυτό το πρόβλημα υπάρχει από αρχές Νοεμβρίου. 

Δημοσ.

Το λαπτοπ γενικα μηπως ειναι υπερβολικα ζεστο και κολαει ολο η ταυτοχρονα τρεχεις αλλα 200 πραγματα,επισης οταν βαζεις τα βιντεο αυτα στο νετ χρησιμοποιει κανενας αλλο για να κατεβαζει την παναγιας τα ματια αν και φωναζει απο μακρια drivers

Δημοσ.

Το λαπτοπ γενικα μηπως ειναι υπερβολικα ζεστο και κολαει ολο η ταυτοχρονα τρεχεις αλλα 200 πραγματα,επισης οταν βαζεις τα βιντεο αυτα στο νετ χρησιμοποιει κανενας αλλο για να κατεβαζει την παναγιας τα ματια αν και φωναζει απο μακρια drivers

Τίποτα απολύτως δεν συμβαίνει. Ούτε ζεσταίνεται (το έχω σε επιπλέον stand) ούτε κάποιος κάνει κάτι στο ίντερνετ για να δικαιολογείται αυτό. 

Πείτε μου, τι drivers λοιπόν θα χρειαστώ και από που να τους βρω;

Δημοσ.

Έκανες format πρόσφατα; Θυμάσαι να εγκατέστησες/απεγκατέστησες κάτι πριν/μετά την εμφάνιση του προβλήματος;

Όταν βλέπεις κάποιο βίντεο και σου εμφανίζει το εν λόγω πρόβλημα, άνοιξε τη διαχείριση εργασιών και δες τι συμβαίνει με cpu/ram (βγάλε κι ένα screenshot να δούμε).

Δημοσ.

Βασικά ας μην κολάμε μονο στο youtube αν βάλεις κάτι άλλο σε όλη την οθόνη κολάει ή γενικά έχεις παρατηρίσει κολλήματα που παλία δεν έκανε καθόλου π.χ να αργεί να ανοίξει ο υπολογιστης ενω παλια ανοιγε μπαμ μπαμ να βγάζει κανα κουλο ερρορ που και που

Οταν κολαει η εικονα και ηχος το λαπτο ανταποκρινεται η νεκρωνει αυτος τελειως 

• Like 1
Δημοσ.

Έκανες format πρόσφατα; Θυμάσαι να εγκατέστησες/απεγκατέστησες κάτι πριν/μετά την εμφάνιση του προβλήματος;

Όταν βλέπεις κάποιο βίντεο και σου εμφανίζει το εν λόγω πρόβλημα, άνοιξε τη διαχείριση εργασιών και δες τι συμβαίνει με cpu/ram (βγάλε κι ένα screenshot να δούμε).

Format δεν εχω κανει ποτε. Δεν εχω εγκαταστησει τιποτα απο τοτε ουτε απεγκαταστησει

Βασικά ας μην κολάμε μονο στο youtube αν βάλεις κάτι άλλο σε όλη την οθόνη κολάει ή γενικά έχεις παρατηρίσει κολλήματα που παλία δεν έκανε καθόλου π.χ να αργεί να ανοίξει ο υπολογιστης ενω παλια ανοιγε μπαμ μπαμ να βγάζει κανα κουλο ερρορ που και που

Οταν κολαει η εικονα και ηχος το λαπτο ανταποκρινεται η νεκρωνει αυτος τελειως

Οταν βαζω το youtube σε ολη την οθονη κολλαει και το δινει σε δοσεις σε πληρη οθονη. Προβλημα με αποδωση εκτος youtube δεν εχω. Οσο κολλαει ο ηχος και η εικονα εχω ανταποκριση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...