Προς το περιεχόμενο

σκαναρισμα με xerox workcentre 5222


Melissa_virus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

λοιπον εχω ενα θεμα με το μηχανιμα αυτο. λοιπον δεν μπορω να καταλαβω πως σκαναρει σε ενα πισι. το εφτιαξα να τυπωνει μεσω δικτου και τυπωνει κανονικα. εχει ηδη ρυθμισεις απο αλλον στο web interface που μπηκα και ειδα. ΑΛΛΑ εχει κωδικο τον οποιο δεν ξερω(αλλα θα τον μαθω απο εβδομαδα).

 

γενικα δεν εχω ξαναασχοληθει με τετοιο μηχανιμα οποτε δεν μπορω να αντιληφθω πως σκαναρει εφοσον δεν εχει εφαρμογη να μπει στο πισι για να σκαναρεις οπως στα κλασσικα σκανερ. μπορει να με βοηθησει κανενας να καταλαβω λιγο την φιλοσοφια του? οκ τον κωδικο θα τον μαθω, θα διορθωσω τις ρυθμισεις. μετα πως θα σκαναρω?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χμμμ. βασικά τα είχα διαβάσει αυτά λίγο από το κινητό που έβλεπα τις οδηγίες και γενικά είναι μπερδεψιάρικα αλλά οκ, σχεδόν όλα είναι οκ, απλά μικροδιορθώσεις χρειάζονται. να σε ρωτήσω. Πες ότι όλα σετάρονται ωραία και καλά. 

Μετά, πάω πχ στο μηχάνημα βάζω στο feeder πες 10 σελίδες και στην επιλογή σκαναρίσματος σκανάρω και τις στέλνει στο πισι? Στο πισι δεν υπάρχει κανένα πρόγραμμα που πχ να το βάλω και να μπορώ να δω τι σκανάρετε? έτσι ώστε να κάνω κροπ λέμε τώρα κλπ? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ουφ έφαγα τον τόπο, αλλά άφαντο. δεν το βρήκα πουθενά να το κατεβάσω. πουθενά τπτ. τα cd τους που υποθέτω θα το περιείχαν είναι στα σκουπίδια... μόνο κάτι updates έχει στο σιτε της xerox. βρήκα όμως κάτι drivers 

 

PaperPort SharePoint Link
  • Other Drivers
Description
Use link to scan documents to a SharePoint repository. Capabilities include Ability to change document name within link; Auto check in of document; New document replacement option; and Support for Scan Direct to SharePoint. Users to Install the link; the instructions are part of the wizard.

 

κάπου πιστεύω θα βοηθήσει και αυτό. μπελάδες... αυτό που με νευριάζει είναι ότι δεν σου λένε εξαρχής τι θέλουν. πας για κάτι άλλα που είπα οκ το αναλαμβάνω και σου λένε α κάνε και αυτό και το άλλο και το παρά άλλο. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...