bati9 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα σε ολους. Εχω τα ηχεια αρκετα χρονια και πρωτη φορα τα αφησα εκτος ρευματος για αρκετες μερες λογω αλλαγης pc. Αποτελεσμα να μην αναβουν,αλλα με λιγο γκουγλαρισμα εμαθα οτι ειναι απλα θεμα της ασφαλειας που εχει το subwoofer πισω(την οποια αγνοουσα) Με λιγο γκουγκλαρισμα ανακαλυψα οτι αυτη η θηκη ειναι αρκετα ευαισθητη και σπαει ευκολα...αφου την εσπασα, αυτο,φυσικα Το κακο ειναι ,οπως φαινεται και απο τις παραπανω φωτογραφιες,οτι ακομα και οταν εσπασε το "καπακι" τα υπολοιπα κομματια βγηκαν σπαζοντας τα και ειδικα το σιδερενιο που φαινεται στην ακρη δεξια οποτε δεν ξερω τι εχω αφησει μεσα στην τρυπα και ποσο ασφαλες ειναι να βαλω το καινουργιο που πηρα απο το ebay http://www.ebay.com/itm/Replacement-Logitech-Fuse-Holder-Cap-for-Z-680-Z-2300-Z-5500-/251839589347?hash=item3aa2cf2be3:g:~lkAAOxyRNJSkY~v Να πω οτι μπαινει κανονικα μεσα μαζι με την ασφαλεια αφου το πιεστει λιγο το ελατηριο που εχει η θηκη(αυτη ειναι η φυσικη του λειτουργια νομιζω),αλλα δυστυχως δεν κουμπωνει να μεινει μεσα,αφου προφανως εχω σπασει την οποια υποδοχη ειχε. Αυτο θα το λυσω με καποια πατεντα,το θεμα μου ειναι να με βοηθησει καποιος κατοχος κοιτωντας τις παρακατω φωτογραφιες και συγκρινοντας με το δικο του η καποιος που κατεχει απο ηλεκτρονικα/ηλεκτρικα να μου πει αν ρισκαρω τιποτα αλλο,εκτος απο την ασφαλεια,βαζοντας το καινουργιο ετσι μεσα,εννοω με την βαση που φαινεται να ειναι σπασμενη και ενα κομματι σιδερο που φαινεται σε μια πλευρα. Ευχαριστω
Roger Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Απο τις φωτο φαινεται οτι σου εχει σπασει ολη η ασφαλειοθηκη και χρειαζεται αλλαγη. Καλα ρε φιλαρακο,εδωσες 20 ευρω μονο για το καπακι της ασφαλειοθηκης?Ουτε καν ολοκληρης ασφαλειοθηκης για να μπορεσεις να κανεις την δουλεια σου αυτη την στιγμη. Κοιτα ποσο εχουνε http://www.emimikos.gr/L006A/ Δωσε το σε καποιον που γνωριζει να στην αλλαξει.Ουτε 15 ευρω δεν θα πρεπει να σου παρει. Ασφαλεια να προτιμησεις βραδειας. Γραφεις οτι τα αφησες εκτος ρευματος για αρκετες μερες,η ασφαλεια εκτος ρευματος δεν καιγεται,οποτε μεγαλυτερο ενδεχομενο ειναι να εχουν προβλημα οι πυκνωτες και γι αυτο σε αφησε,ενα ακομα προβλημα στα 5500. Και το δευτερο προβλημα με την σπασμενη ασφαλειοθηκη το δημιουργησες μονος σου. Αρα ,μπορει να μπεις στον κοπο να αλλαξεις ασφαλειοθηκη συν ασφαλεια και να μην δουλεψει. Η ασφαλεια εχει μετρηθει αν ειναι καμμενη?
bati9 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Σ ευχαριστω για την απαντηση. Η ασφαλεια μετρηθηκε,βγηκε καμμενη Το σχολιο για το οτι τ αφησα καποιες μερες εκτος ρευματος το εκανα πιο πολυ γιατι βρηκα ενα παρομοιο θεμα σ ενα αγγλικο φορουμ οπου και εκει εμεινε μερες χωρις ρευμα και ετυχε αυτο το προβλημα και ετσι μου εμεινε σαν παραδειγμα. Δεν ξερω αν εχεις επαφη με τα συγκεκριμενα η παρομοια ηχεια,μηπως σε ξεγελαν οι φωτο στο εβαυ?(το οτι με κωλοπιασαν ειναι σιγουρο αλλα,αλλο θεμα) μηπως ειναι αυτο που λες ηδη ?ΔΗΛΩΝΩ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ετσι ειναι Ευχαριστω και παλι
Roger Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Αφου ειναι ετσι τα πραγματα,χρειαζεται αντικατασταση ασφαλειοθηκης και καινουργιας ασφαλειας(βραδειας απαραιτητα)και λογικα θα δουλεψει. Προσοχη στις πατεντες αμα δεν ξερεις,γιατι εκει εχει 220v
bati9 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Με μπερδεψες λιγο φιλε. 1)την εχω την ασφαλειοθηκη,σωστα??? δηλαδη αυτο που πηρα απο το εβαυ ειναι αυτο που λες ασφαλειοθηκη η εσυ εννοεις οτι πρεπει να αλλαξω ολο αυτο 2)περι πατεντας,δεν μπλεκω με καλωδια και τετοια. Βλεπεις στο 1:21 πως την σπχρωνει προς τα μεσα,την στριβει και καθεται?ε εμενα σε οτι θεση και να την στριψω δεν καθεται μεσα γιατι προφανως εσπασα καποια υποδοχη που ειχε ...Θα την στερεωσω πιανοντας κατι στις διπλανες βιδες...ΑΛΛΑ 3)πριν φτασω εκει,επειδη οπως ειπες και εσυ δεν ειναι να παιζουμε με αυτα πρεπει να βρω εναν κατοχο να μου πει αν αυτο το κοψιμο στην βαση,που φαινεται καπως συμμετρικο,ειναι το...φυσικο του και καποιον σαν εσενα να μου πει αν αυτο το σπασμενο σιδερακι που εμεινε μεσα μου δημιουργει μεγαλο προβλημα(αν δεν καταφερω να τα βγαλω τελικα.)
Roger Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Εσυ εχεις μονο αυτο http://www.pilianidis.gr/ProductDetails/c2a4f8a9-ae4d-4da8-82d2-8bc7f6b753c1.aspx δηλαδη μονο το καπακι της ασφαλειοθηκης,οχι ολοκληρη την ασφαλειοθηκη.Σου εχει σπασει ομως το σωμα της ασφαλειοθηκης και δεν μπορει να κρατησει το καπακι.Χρειαζεσαι ολοκληρη ασφαλειοθηκη οπως στο λινκ στο παραπανω ποστ. Αν θελεις να σφηνωσεις το καπακι μαζι με την ασφαλεια,ισως και να δουλεψει αλλα αυτες δεν ειναι σωστες δουλειες,ειναι μπακαλιστικες και προσωρινες.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Αν το πιάσεις όπως λες και δεν πατάει σωστά η ασφάλεια θα δημιουργεί σπιθες και μπορεί να σου κάνει ζημιά, παντο σε κάποιον ηλεκτρονικό αν δεν το κατεχεις να το ανοίξει και να το φτιάξει σωστά, το σίδερα κι που βλέπεις μέσα πολύ πιθανό να είναι η μεταλλική μεριά της ασφάλειας που όπως βγήκε έμεινε η μία μεριά μέσα, η φώτογραφια είναι πολύ θολή και δεν μπορώ να δω σωστά τα αυτακια βέβαια μπορεί να είναι για να κρατάνε την ασφάλεια στην θέση της σωστά Οπτικά πάντως δεν φαίνεται να έσπασε και η εσωτερική βάση πολύ πιθανών βγάζοντας το μεταλλικό κομμάτι από μέσα να μπορέσεις να βιδωσεις κανονικά την ασφάλεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα