Christos21417 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Αρχικά ζητώ συγγνώμη αν έχω βάλει το θέμα σε λάθος ενότητα. Έχω ένα wd media player και συνδέω πάνω ένα φλασάκι για αναπαραγωγή ταινιών. Πριν καιρό ότι ταινία έβαζα έπαιζε και τώρα βάζω αρχεία mkv και ενώ δείχνει εικόνα και τους υπότιτλους δεν έχω ήχο. Τι συμβαίνει;
parsifal Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Σου άλλαξα τον τίτλο του θέματος, γιατί ήταν άλλα αντ' άλλων. Μήπως το player σου είναι από τα μοντέλα που δεν υποστήριζαν ήχο σε format DTS; Για δες λίγο αυτό: http://www.insomnia.gr/topic/380889-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%AE-%CE%B1%CF%80%CE%BF-stereo-%CF%83%CE%B5-ac3/
Christos21417 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Απ' ότι είδα τώρα δεν υποστηρίζεται. Γίνεται να διορθωθεί αυτό;
parsifal Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Στο link που έδωσα, ο φίλος micos000 προτείνει ένα πρόγραμμα μετατροπής. Κάνε μια δοκιμή με αυτό...
VasKag Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Απ' ότι είδα τώρα δεν υποστηρίζεται. Γίνεται να διορθωθεί αυτό; Η αλλη λυση ειναι να βρισκεις ταινιες χωρις ηχο dts. Αν δεν εχεις home cinema δεν σου χρειαζεται.
Christos21417 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Τελικά δούλεψε με το πρόγραμμα που προτείνει ο micos000. Ευχαριστώ για τη βοήθεια. 1
Christos21417 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Τελικά μόνο η μία ταινία δούλεψε η άλλη που επιχείρησα φαίνεται σαν ένα απλό αρχείο που δεν το αναγνωρίζει η τηλεόραση αλλά ούτε και ο υπολογιστής και όταν το ανοίγω στον υπολογιστή μου εμφανίζει επιλογή με ποιο πρόγραμμα να ανοίξω το αρχείο αλλά δεν μπορώ να το αποθηκεύσω να ανοίγει μόνιμα. Πώς διορθώνεται ώστε να εμφανίζεται σαν βίντεο εξ' αρχής;
micos000 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Τελικά μόνο η μία ταινία δούλεψε η άλλη που επιχείρησα φαίνεται σαν ένα απλό αρχείο που δεν το αναγνωρίζει η τηλεόραση αλλά ούτε και ο υπολογιστής και όταν το ανοίγω στον υπολογιστή μου εμφανίζει επιλογή με ποιο πρόγραμμα να ανοίξω το αρχείο αλλά δεν μπορώ να το αποθηκεύσω να ανοίγει μόνιμα. Πώς διορθώνεται ώστε να εμφανίζεται σαν βίντεο εξ' αρχής; Μήπως έσβησες κατά λάθος την κατάληξη του αρχείου; Μόνο σε αυτήν την περίπτωση δεν σε αφήνει το σύστημα να αποθηκεύσεις μόνιμη συσχέτιση, εκτός κι αν δεν κατέβηκε ολοκληρωμένο το αρχείο και είναι ημιτελές. Προσπάθησε να προσθέσεις τη σωστή κατάληξη του αρχείου.
Christos21417 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Στην αρχή μου βγάζει επιλογή για να φαίνεται η κατάληξη του αρχείου αλλά και πάλι δεν γίνεται σωστά η μετατροπή. Αν και τώρα βρήκα ταινίες χωρίς dts ήχο οπότε δεν υπάρχει θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα