telis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Ούτε δωρεάν δεν το έπαιρνα η χειρότερη οθόνη ever και μπαταρία μαύρο χαλι απεριγραπτο και πολλά προβλήματα έβγαλε. Η χειρότερη υλοποίηση της LG μακράν Εσύ βάλε αρνητική στην LG 16
morfeas-dsl- Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Ούτε δωρεάν δεν το έπαιρνα η χειρότερη οθόνη ever και μπαταρία μαύρο χαλι απεριγραπτο και πολλά προβλήματα έβγαλε. Η χειρότερη υλοποίηση της LG μακράν τι αλλο θα ακουσουμε εδω μέσα.. 1
Belisarius Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Επειδή το πρότεινα πρόσφατα σε φίλη, η μπαταρία Ναι είναι πολύ μέτρια. Στα υπόλοιπα όσο κι αν προσωπικά δεν μου αρέσει η παλέτα των χρωμάτων της οθόνης του G3 τα πηγαίνει καταπληκτικά. Πολύ καλή κάμερα και με έναν launcher δεν έχει λοξυγγα που πολλοί το ονομάζουν λαγκ. Από Ελλάδα δεν αγοράζεις κάτι πιο ολοκληρωμένο μέχρι 300 ευρώ.
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Παντως παλι προστατευτηκε το καταστημα αφου δεν μπορεις να συμπερανεις ποιο καταστημα εκανε παλι το "λαθος" (με ή χωρις εισαγωγικα). Αν ηθελες να γινεται διαφημιση στο #1 και στον τιτλο λυπαμαι που σε "στενοχωρησαμε". Το εχουμε συζητησει πολλες φορες, η εμμονη στην αντιθετη αποψη ενω εχει υπερισχύσει απο τους πολλους η αλλη, ειναι ασχημη. Ή το ενα θα γινει ή το αλλο. Ή θα φυγει απο το #1 "κραχτη" ποστ και τιτλο του οποιου θεματος ή θα μεινει. Δεν υπαρχει μεση λυση. Μαλιστα θυμαμαι οτι το εχουμε συζητησει και προσωπικα σε παρομοια περιπτωση, στην οποια ειχε μαλιστα αναφερθει και ειχε μεινει -οπως γινεται- σε επομενο ποστ (5ο-6ο) το ονομα του μαγαζιου και δεν το ειχες προσεξει. Τοτε ειχες συμφωνησει να φευγει απο τιτλο και #1, τωρα ξεκινας "πολεμο" που εφυγε, κατηγορωντας μαλιστα αμεσως με το καλημερα της συμμετοχης σου στο τοπικ, οτι "προστατευτηκε" οπως γραφεις. Μπορουσες απλα να ρωτησεις ποιο ηταν και οπως ξερεις συμφορουμιτη, θα εμενε η οποια εκ των υστερων (εκτος τιτλου και #1, εκτος "βιτρινας" δηλαδη) αναφορα του. 7
Γιωρ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 κατι ασχετο αλλα σημαντικο παραλληλα παιδια πολλα κινητα απο το καιζερ και γενικα απο σκρουτζομαγαζα ειναι ανακατασκευασμενα αλλα τα πλασαρουν ως καινουργια γιαυτο πολλα g3 εχουν χαρακιες κατω στο σασι στο ιδιο σημειο !σας τα λεω γιατι την πατησε φιλος μου και το εψαξα πολυ το θεμα !δεν ειναι παντα οτι καλυτερο να ψωνιζουμε τις πιο φθηνες τιμες στα σκρουτζομαγαζα!
normal40 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 κατι ασχετο αλλα σημαντικο παραλληλα παιδια πολλα κινητα απο το καιζερ και γενικα απο σκρουτζομαγαζα ειναι ανακατασκευασμενα αλλα τα πλασαρουν ως καινουργια γιαυτο πολλα g3 εχουν χαρακιες κατω στο σασι στο ιδιο σημειο !σας τα λεω γιατι την πατησε φιλος μου και το εψαξα πολυ το θεμα !δεν ειναι παντα οτι καλυτερο να ψωνιζουμε τις πιο φθηνες τιμες στα σκρουτζομαγαζα! ρε συ τι λες ; εχω παρει απο το kaizer πολλες φορες ,τελεια ηρθαν ολα ! Μην δημιουργεις εντυπωσεις φιλε. 4
leros2004 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Φυσικά, οποτε προτείνω μονο απο τις εταιρίες κινητής να αγοράζουμε για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.... Βέβαια τα πουλάνε στη διπλή τιμή αλλά δεν πειράζει .... 2
runner69 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Αν ηθελες να γινεται διαφημιση στο #1 και στον τιτλο λυπαμαι που σε "στενοχωρησαμε". Το εχουμε συζητησει πολλες φορες, η εμμονη στην αντιθετη αποψη ενω εχει υπερισχύσει απο τους πολλους η αλλη, ειναι ασχημη. Ή το ενα θα γινει ή το αλλο. Ή θα φυγει απο το #1 "κραχτη" ποστ και τιτλο του οποιου θεματος ή θα μεινει. Δεν υπαρχει μεση λυση. Μαλιστα θυμαμαι οτι το εχουμε συζητησει και προσωπικα σε παρομοια περιπτωση, στην οποια ειχε μαλιστα αναφερθει και ειχε μεινει -οπως γινεται- σε επομενο ποστ (5ο-6ο) το ονομα του μαγαζιου και δεν το ειχες προσεξει. Τοτε ειχες συμφωνησει να φευγει απο τιτλο και #1, τωρα ξεκινας "πολεμο" που εφυγε, κατηγορωντας μαλιστα αμεσως με το καλημερα της συμμετοχης σου στο τοπικ, οτι "προστατευτηκε" οπως γραφεις. Μπορουσες απλα να ρωτησεις ποιο ηταν και οπως ξερεις συμφορουμιτη, θα εμενε η οποια εκ των υστερων (εκτος τιτλου και #1, εκτος "βιτρινας" δηλαδη) αναφορα του. Εχεις μια αλφα αποψη και εξυπακουεται οτι θα υπαρχουν και συμφορουμιτες που συμφωνουν μαζι σου. Μην χρησιμοποιεις ομως τον πληθυντικο υποννοωντας οτι εκφραζεις την πλειοψηφια. Απλα εσυ εχεις το μαχαιρι και εφαρμοζεις την αποψη που εσυ θεωρεις σωστη. Μπορω να το κατανοησω αυτο. Απο την αλλη αυτο το οποιο ειδα ειναι οτι στο παρον topic φτασαμε στη 3η σελιδα και δεν υπηρχε καμια αναφορα για το ποιο μαγαζι ειχε κανει παλι το λαθος. Και δεν αναφερομαι σε link προιοντος που θα το ακολουθησει καποιος, αλλα ουτε καν μια απλη αναφορα οπως εκανε ο Red21. Και θεωρεις φρονιμοτερο να πρεπει καθε φορα να ρωταει καποιος εφοσον θελει να το μαθει και ο επομενος αναγνωστης να πρεπει να διαβαζει x "ανουσιες" σελιδες για να μαθει απλα το ονομα του καταστηματος. Και δεν τους προστατευεις (εστω και αθελα σου) με αυτο τον τροπο; ΥΓ. Τους "πολεμους" και τα λοιπα τα αφηνω ασχολιαστα. 1
Gio96 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 ρε παιδια εννοειται πως προτιμαμε ολοι σκρουτζομαγαζα οπως και εγω με τα χιλια αλλα συνεβη αυτο στο φιλο μου το ανοιγαμε μαζι !και εγω περυσι αγορασα ενα nexus 5 απο το καιζερ και δεν ηταν σφραγισμενο το κουτι με χαρτι στις ακρες οπως επισης ειχε κατω απο την καμερα μια πολυ μικρη φουσκαλα που το ειδα απο την πρωτη στιγμη και ξενερωσα!Μακαρι αυτα τα δυο να ηταν οι ατυχες στιγμες!αλλα δεν θα το εγραφα αν δεν μου συνεβαινε στον ιδιο και σε κοντινο μου προσωπο απλως το αναφερω!αλλα ξανα τονιζω και παλι θα συνεχιζω να ψωνιζω απο σκρουτζ γιατι εκει στη wind public κτλπ ζουν σε αλλον πλανητη
morfeas-dsl- Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Οτι κινητα φτιαχνει η lg δε σφραγιζονται ειναι πολιτικη της
Gio96 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Οτι κινητα φτιαχνει η lg δε σφραγιζονται ειναι πολιτικη της αυτο δεν το γνωριζα φιλε μου
overpower Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Και η φουσκαλα κατα πασα πιθανοτητα θα ηταν το προστατευτικο της καμερας που πρεπει να το βγαλεις :/
Gio96 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Και η φουσκαλα κατα πασα πιθανοτητα θα ηταν το προστατευτικο της καμερας που πρεπει να το βγαλεις :/ αδερφε εννοουσα κατω απο την καμερα σαν να ειχε φουσκωσει το πλαστικο απο πισω!το ειχα σε λευκο χρωμα και εκανε μπαμ
iakoboss7 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 αν ειναι ανοιγμενα μην τα πειραζετε καν! αμεσως πισω και αντικατασταση!αν απλα εχουν προβλημα και το μαγαζι εχει doa το πατε αμεσως πισω (για το παραμικρο).αν δεν εχει doa η ειναι εκτως το πατε στην lg, το σερβις ειναι στην αθηνα και μπορεις να περιμενεις να το παρεις και επιτοπου αν κατσει το φορτο εργασιας (με ενα τηλ απο πριν πχ μπορεις να ξερεις ποτε να πας περιπου).αν σου κανουν κονξες αμεσως τηλεφωνο στην lg εξηγησε και σιγουρα θα λυθει το προβλημα σου.ολα αυτα τα λεω εχωντας εμπειρια σε optimus g
devill0 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Οτι κινητα φτιαχνει η lg δε σφραγιζονται ειναι πολιτικη της Τι εννοείς ακριβώς γιατί αγόρασα το G3 και είχε το κουτί ταινία ασφαλείας κανονικά και το G2 που είχα πάρει πάλι είχε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα