germants Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Πιάσανε τον στόχο των email... σφυριξα και έληξες... 2
hasiotis_john Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Μπράβο ... τσίμπησε το κατάστημα την διαφημισούλα του και μάζεψε και κάμποσα mail για να μας τα κάνει τσουρέκια με σπαμ προσφορές τους! Την πατήσαμε πάλι βραδυάτικα! Ας σβηστεί άμεσα το λινκ από το πρώτο ποστ!
normal40 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Πάντως εγώ την παραγγελία την έκανα κανονικά. Δευτέρα θα μάθω.
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 ... Ας σβηστεί άμεσα το λινκ από το πρώτο ποστ! Το βγαλα. Αλλη φορα να στελνετε αναφορα γιατι ΕΤΥΧΕ και ημουν ινσομνια και το ειδα το ποστ σου (οπως και ολο το θεμα) Γιαννη. (αν και ισως το ειπες για τον TS, αλλα και εκεινο ειναι να σου κατσει. ) 2
Red21 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Ναι το θεμα ειναι οτι ειναι διαθεσιμο στα 289.....οποτε οσοι εκαναν παραγγελια στα 190 και εχουν αριθμο παραγγελιας πρεπει να παραλαβουν......η δικαιολογια της έλλειψης στοκ δεν υπαρχει..... Ουτε η δικαιολογια του λαθους φυσικα μιας και το bestprice εστειλε ολοκληρο ενημερωτικο εμαιλ στα μελη του για να τα ενημερωσει για την πτωση τιμης!!! Αυτο το κανει μονο οταν εχει επιβεβαιωσει με το καταστημα οτι η τιμη ειναι σωστη!!!
a400 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 ακομα ενα μαγαζι για τη μαυρη λιστα που πρεπει να γινει εδω τελικα
normal40 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο και θα σας πω. Εγώ πρόλαβα και έκανα παραγγελία στα 196 με έξοδαέξοδα αποστολής.
Red21 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Οποιος θελει να το δεσει μαλιστα (να σας μαθω και τα κολπα ) ας κανει αλλη μια παραγγελια τωρα στα 289!!! Αν στα 289 του πουνε το στελνουμε και υπαρχει στοκ και στα 190 οχι......τους !@#$%%^& 1
Prof_Chaos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Εγώ πάντως για το μαγαζί αυτό βλέπω θετικές αξιολογήσεις στο Skroutz
Red21 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Ολο θετικες εχει σωστος!! Επισης το οτι δεν αφαιρεθηκε εντελως το προιον απο το μαγαζι αλλα απλα αλλαξε τιμη.....δειχνει οτι απο μονοι τους αφαιρεσαν απο τον εαυτο τους το πλεονεκτημα της ελλειψης στοκ (δεν νομιζω να ειναι βλακες, το εκαναν εις γνωσιν τους!!)......γνωμη μου....οποιος το κυνηγησει εχει καλες πιθανοτητες!!
Salvation81 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Εγώ πάντως για το μαγαζί αυτό βλέπω θετικές αξιολογήσεις στο Skroutz Ναι επειδη ο Ελληνας βαριεται να κανει αρνητικες, λεει τι ειχαμε τι χασαμε και σταματαει εκει το θεμα.... Τις θετικες εγω δεν τις "πιστευω" ποτε.... Δλδ θα αγορασω κατι και επειδη ολα θα πανε κατευχην θα μπω στο Skroutz και θα κανω θετικη αξιολογηση ? Γιατι ? Επειδη ολα πηγαν ΟΠΩΣ επρεπε να πανε ? Βεβαια ΑΝ οσοι παραγγειλατε σε αυτη την τιμη παραλαβετε ναι εκει να ριξετε θετικη.
normal40 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Ναι επειδη ο Ελληνας βαριεται να κανει αρνητικες, λεει τι ειχαμε τι χασαμε και σταματαει εκει το θεμα.... Τις θετικες εγω δεν τις "πιστευω" ποτε.... Δλδ θα αγορασω κατι και επειδη ολα θα πανε κατευχην θα μπω στο Skroutz και θα κανω θετικη αξιολογηση ? Γιατι ? Επειδη ολα πηγαν ΟΠΩΣ επρεπε να πανε ? Βεβαια ΑΝ οσοι παραγγειλατε σε αυτη την τιμη παραλαβετε ναι εκει να ριξετε θετικη. γιατι να μην ριξουμε θετικη ; Προχτες πηρα μια μπαταρια αυτοκινητου σε τελεια τιμη απο φυσικο καταστημα και του εριξα αμεσως θετικη,γιατι οχι ; Γλυτωσα στο μπαμ 40 ευρω δεν με χαλασε! Τωρα για το αν παραλαβουμε απο αυτο το μαγαζι θα δουμε,αυριο θα τους ριξω ενα τηλεφωνο Η την δευτερα.
Prof_Chaos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Ναι επειδη ο Ελληνας βαριεται να κανει αρνητικες, λεει τι ειχαμε τι χασαμε και σταματαει εκει το θεμα.... Τις θετικες εγω δεν τις "πιστευω" ποτε.... Δλδ θα αγορασω κατι και επειδη ολα θα πανε κατευχην θα μπω στο Skroutz και θα κανω θετικη αξιολογηση ? Γιατι ? Επειδη ολα πηγαν ΟΠΩΣ επρεπε να πανε ? Βεβαια ΑΝ οσοι παραγγειλατε σε αυτη την τιμη παραλαβετε ναι εκει να ριξετε θετικη. το αντίθετο νομίζω συμβαίνει. Οταν ολα πάνε καλά βαριέται να κάνει θετική ή ενα review του προιόντος. Πόσες φορές το βλέπουμε κι εδώ 100άδες επωφελούνται απο τις προσφορές εδω μέσα αλλά ελάχιστοι παραθέτουν πληροφορίες του προιόντος μόλις παραλάβουν για να βοηθήσουν και τους άλλους . Οι περισσότεροι βέβαια ουτε ευχαριστώ δεν λένε .. Οταν υπάρξει πρόβλημα ή θέλουν όμως βοήθεια σε κάτι εμφανίζονται.. Ετσι γίνεται και στις αξιολογήσεις. Οι αρνητικές εχουν προτεραιότητα.. 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα