Προς το περιεχόμενο

ION Audio Clipster Bluetooth Speaker (Τέλος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μόλις μου ήρθε email για άκυρο... Κρίμα και το ήθελα. Υπάρχει κάτι παρόμοιο σε αυτά τα λεφτά;

Μάλλον έκανες αργά παραγγελία γιατί σε εμένα : Your order from zavvi has been despatched and will be with you shortly!

Δημοσ.

Μάλλον έκανες αργά παραγγελία γιατί σε εμένα : Your order from zavvi has been despatched and will be with you shortly!

Μπορει, δεν θυμαμαι αλλα ηταν σε στοκ οταν πηρα...

Δημοσ.

Κι εγώ άκυρο έφαγα. Όχι ότι καιγόμουν, αλλά όσο να' ναι για 6€ τα άξιζε τα λεφτα του

Δημοσ.

Κι εγώ άκυρο έφαγα. Όχι ότι καιγόμουν, αλλά όσο να' ναι για 6€ τα άξιζε τα λεφτα του

Κι εγώ ακριβώς τα ίδια. Δεν καιγόμουν αλλά κρίμα το άκυρο. Αν ήταν μαγαζί από Ελλάδα θα... :devil:

Δημοσ.

Πάντως ψιλοαπαράδεκτο να τρώς άκυρο σε προϊόν το οποίο εμφανίζεται σε διαθεσιμότητα κανονικά.

Αν έχω όρεξη αύριο θα τους ρίξω ένα ξεχεστήριο email, έτσι για το γμώτο (όπως θα έκανα και σε ελληνικό κατάστημα, διακρίσεις στο ξεχεστήριο δεν κάνουμε)

• Like 1
Δημοσ.

Σημερα μου ηρθε σε χρωμα γαλαζιο! Η συσκευασια αψογη με σακουλακια αερος μεσα για να μην χτυπηθει.

Αρκετα καλο θα ελεγα και η ενταση του (για εσωτερικους χωρους παντα) ειναι ικανοποιητικη.

Η συνδεση μεσω Bluetooth ειναι πανευκολη με το πατημα ενος κουμπιου.

Ηταν μεγαλη ευκαιρια και η τιμη, χωμα.

Μακαρι να το παιρνανε ολα τα μελη που το παραγγειλανε και φαγανε ακυρο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...