blu3_orion Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Παιδια καλησπερα Παω να κανω Recovery σε ενα ACER και μου βγάζει μήνυμα hdd recovery validation failed Το recovery Partition ειναι μεσα Αρχικα ειχε κατι spyware, εβαλα της Malware bytes, εκανε scan τα βγαλε και ηθελε restart Βαζω το Panda Cloud, κατι βρηκε και αυτο, ζηταει και αυτο restart, κανω restart ΠΑΠΑΛΑ...... με βγαζει σε repair mode και μου λεει οτι δεν μπορει να επιδιορθωσει Παω να κανω recovery μου βγαζει το παραπανω σφαλμα.... ΙΔΕΕΣ???? Ευχαριστώ
mixmixtouta Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Πρώτον βγάζεις τον δίσκο, τον βάζεις σ' ένα άλλο pc και τον ελέγχεις για bad sectors, reallocated sectors κτλ με το HD Sentinel. Αν είναι 100% υγεία καλώς, άν όχι τότε ίσως κάποιο σημείο του δίσκου είναι μή προσβάσιμο για αυτό στα λέει αυτά. Δεύτερον, αν είσαι 100% δοκιμάζεις το λαπτοπ σε ασφαλή λειτουργία, αν μπαίνει κανονικά τότε το πρόβλημα σου είναι κάποιος οδηγός/ιός/ρύθμιση κτλ. Αν δε μπαίνει ούτε εκεί έχεις άλλο πρόβλημα. Αν η ασφαλής λειτουργία αποτύχει δοκίμασε να μπείς στο μενού εκτέλεση εντολών, (δε ξέρω τι windows έχεις, θα πρέπει να γκουγκλάρεις πως θα φτάσεις εκεί). Ίσως το recovery αποτυγχάνει γιατί έχει χαθεί το γράμμα του διαμερίσματος που περιέχει τα αρχεία επαναφοράς. Σε εκτέλεση εντολών γράψε bootrec.exe και χτύπα enter. Μετά list disks και enter, θα σου εμφανίσει τους σκληρούς δίσκους, λογικά ο δίσκος σου είναι ο 0 (μηδέν) οπότε πατάς select disk 0, μετά list volumes, εδώ θα σου βγάλει τους τίτλους των διαμερισμάτων, λογικά θα βλέπεις 2 διαμερίσματα (εξαρτάται τι windows έχεις) ένα είναι τα windows και ένα είναι το recovery, συνήθως το recovery είναι το D, αν δεν είναι ή αν δεν έχει καθόλου γράμμα θα πρέπει να το κάνεις D. Σε παραπέμπω στο παρακάτω λινκ για την αλλαγή γράμματος γιατί βαρέθηκα λιγάκι να γράφω.. σόρρυ.. https://technet.microsoft.com/en-us/library/cc757491(v=ws.10).aspx. Όταν το recovery γίνει D κάνε επανεκκίνηση και δοκίμασε πάλι την διαδικασία επαναφοράς. Αν όλα τα παραπάνω αποτύχουν και ο δίσκος σου είναι 100% υγιής τότε θα πρέπει να κάνεις φορμάτ (Αν κρίνεις πως το φορμάτ είναι μονόδρομος) με τον παραδοσιακό τρόπο, απο dvd ή usb.
SPANK Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Μπορεί πάντως το malwarebytes ή και το panda που δεν ξέρω πως λειτουργεί να σου πήραξε τιποτα αρχεία απο το recovery και για αυτο δεν κάνει boot , παρόλαυτα μην αγχώνεσαι μπορείς να κατεβάσεις ( και για εμενα καλύτερα κιολας ) το cd απο την microsoft ( windows ) και να κάνεις εντελώς καθαρή εγκατάσταση
blu3_orion Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Παδια ευχαριστω.... Τελικα εκανα ενα καθαρο φορματ γιατι εβαλα καποια προγραματα να φτιαξω την κατασταση αλλα τα εκανα εντελως Σκ@..... Σας ευχαριστω παντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα