galimanas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Ειμαι κατοχος του p7 και σκεφτομαι να κανω την υπερβαση οικονομικα και να παω στο p8 αξιζει?με καλυπτει πληρως το p7 αλλα μου αρεσει και το design πολυ του p8 ειδικα το grey titanium.ειναι πολυ μεγαλυτερο απο το p7 ?η να κατσω στα αυγα μου και να μη χαλασω ασκοπα περισσοτερα χρηματα.ββεβαια το p7 θα πουληθει και ετσι το πολυ να βαλω 150 ευρω.
galimanas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 ελεγα να παω τωρα στο p8 και να το κρατησω κανα 2 χρονια σιγουρα..δεν αλλαζω συχνα κινητα.απλα καπου μετα το p6 kai p7 ψιλοβαρεθηκα το ιδιο design και το p8 οπως το βλεπω μου αρεσει τρελα///το θεμα ειναι εαν ειναι αρκετα μεγαλο απο το p7
tsortis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Το p8 είναι ότι καλύτερο στα λεφτά που έχει
aces Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 περιμενε το p9 απο εμενα. Θα ειναι λογικα μια διαφορετικη συσκευη? θα δειξει.....και λενε για διπλη καμερα, αποτυπωμα ή και τιποτα. ετσι κ αλλιως κοντευουν οι ανακοινωσεις κ η επισημη εναρξη πωλησεων.
saruman123 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Ειμαι κατοχος του p7 και σκεφτομαι να κανω την υπερβαση οικονομικα και να παω στο p8 αξιζει?με καλυπτει πληρως το p7 αλλα μου αρεσει και το design πολυ του p8 ειδικα το grey titanium.ειναι πολυ μεγαλυτερο απο το p7 ?η να κατσω στα αυγα μου και να μη χαλασω ασκοπα περισσοτερα χρηματα.ββεβαια το p7 θα πουληθει και ετσι το πολυ να βαλω 150 ευρω.Μικρη μπαταρια και μεγαλο Sar(αν σε ενδιαφερη).
galimanas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 περιμενε το p9 απο εμενα. Θα ειναι λογικα μια διαφορετικη συσκευη? θα δειξει.....και λενε για διπλη καμερα, αποτυπωμα ή και τιποτα. ετσι κ αλλιως κοντευουν οι ανακοινωσεις κ η επισημη εναρξη πωλησεων. το sar ετσι και αλλιως ειναι στα επιτρεπτα ορια.αν ηταν ετσι το iphone δεν επρεπε να κυκλοφορει καν!
saruman123 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 το sar ετσι και αλλιως ειναι στα επιτρεπτα ορια.αν ηταν ετσι το iphone δεν επρεπε να κυκλοφορει καν!Εγω το ειπα γιατι πολυς κοσμος το βλεπει και το απορριπτει.Εμενα προσωπικα δεν με πειραζει αλλα επρεπε να το πω.
heavyrain Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Περιμενε το p9 η κατι καλυτερο. Βλεπω ειχες p6 τωρα p7 και θες p8, αρα πως λες οτι δεν αλλαζεις συχνα κινητα;
galimanas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 το p6 to κρατησα 2,5 χρονια.το p7 για 2 μηνες μιας και το p8 κατεβηκε πολυ στη τιμη και αξιζει οπως λενε
aces Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Κ παλι ακομη κ σημερα η τιμη του παραμενει υπερβολικη. Μετρια καμερα, μετρια αυτονομια, ειναι τα 2 βασικα μειονεκτηματα του για τα λεφτα που ζητανε οπως και το θεμα ακτινοβολιας που εχουν...... Εχει καλο deisign, το λογισμικο ειναι οκ, καλης κατασκευης. Περιμενε να βγει το p9 να δουμε ποσο θα το κοστολογησουν αν και εχουν παρει ψηλα τον αμανε εκει στην Huawei με τις τιμες τους.Μες στον Μαρτιο θα ανακοινωθει κ τοτε θα εχει πεσει και αλλο η τιμη του p8 οποτε περνεις τοτε την οποια αποφαση αλλαγης συσκευης.
ziaba Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Κ παλι ακομη κ σημερα η τιμη του παραμενει υπερβολικη. Μετρια καμερα, μετρια αυτονομια, ειναι τα 2 βασικα μειονεκτηματα του για τα λεφτα που ζητανε οπως και το θεμα ακτινοβολιας που εχουν...... Εχει καλο deisign, το λογισμικο ειναι οκ, καλης κατασκευης. Περιμενε να βγει το p9 να δουμε ποσο θα το κοστολογησουν αν και εχουν παρει ψηλα τον αμανε εκει στην Huawei με τις τιμες τους.Μες στον Μαρτιο θα ανακοινωθει κ τοτε θα εχει πεσει και αλλο η τιμη του p8 οποτε περνεις τοτε την οποια αποφαση αλλαγης συσκευης. αν τα λεγες πριν κατα μηνα που ολοι σκιζοντουσαν και προτειναν το p8 σε καθε thread επιλογης συσκευης μπορει να ετρωγες και ban χεχεχε
aces Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 προχωρανε αυτα βρε συ. Δεν βλεπεις ειδικα τι μπαταριες πλεον βγαινουν θηρια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα