Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οκ το pure android αλλά και το mate 7 που έχω τώρα ελαφρύ λογισμικό έχει νομιζω. Οπότε και το 8 κάπως έτσι θα είναι

Δημοσ.

Ψάξε να δεις πιο έχει καλύτερη αντιπροσωπία για service και δε θα χρειαστεί root και power bank για να λειτουργεί σαν κινητό και όχι σαν θερνοσίφωνο.

Εγώ θα διάλεγα 6p για το stock Android επειδή έχω το s6 και δε πολυμαρσάρει το touchwizz, αλλά απ ότι είδα στραβώνει πιο εύκολα και από γκομενα αν δε τη πάρεις 12 και 1 δευτερόλεπτο στα γενέθλια της τηλέφωνο επειδή συνδέονται τα κομμάτια με πλαστικά κλιψακια. Το να έχεις όμως στοκ Android είναι ευλογία και μόνο που θα ξέρει πως να χειριστεί τη ram και τους 8 πυρήνες του κινητού αρκεί.

Τέλος θα σου πρότεινα να σκεφτείς και το iPhone 6s plus που είναι κοντά σε αυτά τα λεφτά και πιο ανθεκτικό και πιο καλή μπαταρία και λειτουργικά άριστο και service απίστευτο.

Δημοσ.

Καλά από θέμα μπαταρίας δεν έχω παράπονο. Με το mate 7 που έχω τώρα βγάζω μέρα και με το παραπάνω αλλά με τεράστια χρήση. Όσο για iphone είχα to 5s. Έχω πει ότι αν ξαναπαρω iphone tha pao gia 64gb to opoio kostizei arketa parapano.

Δημοσ.

Εμένα σε ούτε μια ώρα πάει στο 69.Του 5s που ειχα κι εγω και έχει μισή χωρητικότητα κρατούσε αρκετα περισσότερο

post-341655-0-01638800-1452878858_thumb.png

Δημοσ.

Το πρωί στην δουλειά με φουλ φορτισμένο το mate7 ακούω 3 ώρες ράδιο, βαιμπερ και λίγο παιχνίδι και ή μπαταρία είναι στο 85%

• Like 1
Δημοσ.

Το note 4 με την υπάρχουσα τιμή του γιατί δεν το κοιτάς; Μην μου αρχίσετε ότι είναι 2014 συσκευή κτλ. Το note 5 στα χρήματα που είναι τώρα δεν νομίζω πως ειναι και τόσο τρομερή αναβάθμιση σε σχεση με το 4. Όλες είναι εξαιρετικες συσκευές αλλά πιστεύω πως τα note ειναι μια κατηγορια από μόνα τους.

Δημοσ.

1ο note 5

2o 6p

3o mate 8

με αυτη τη σειρα αναλογα τα λεφτα που διαθετεις, και τις απαιτησεις σου φυσικα (δεν αναφερεις πουθενα τπτ συγκεκριμενο).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...