NickTG Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Και εγώ θα ήθελα να κάνω ότι κάνει το android , αλλα μόλις βλέπω τους ιούς και τα malware που γεμίζει απο μια φωτογραφία που στάλθηκε μέσω Bluetooth και ότι χωρίς antivirus απλά δεν surfareis στο internet, λέω πάλι καλα που είναι όλα κλειδωμένα. Και μη μου πείτε εμένα το android μου δεν έχει antivirus και δεν έχω κολλήσει ιούς γιατί προφανώς το έχετε να τραβάτε καμία φωτογραφία και να παίρνετε κανένα τηλέφωνο ( αν μπορείτε). Και εγώ android έχω για κινητό αλλα μόνο για κινητό .....για τίποτε άλλο.
atheatos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Να υποθέσω ότι το έχεις και εσύ online 3-4 ώρες την ημέρα?http://mashable.com/2013/06/07/new-android-trojan-downloads-other-malware-and-spreads-via-bluetooth/#x409mLCiTGq8 Το συγκεκριμένο στέλνει πολλά Lenovo tablet στην αντιπροσωπεία για flasharisma. Εύχομαι να μην σου τύχει...όπως έτυχε σε μερικούς.
NickTG Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Ότι θες να υποθέσεις. Τα κινητά μου είναι online πάντα εδώ και μερικά χρόνια.
thomasG4 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Να υποθέσω ότι το έχεις και εσύ online 3-4 ώρες την ημέρα? http://mashable.com/2013/06/07/new-android-trojan-downloads-other-malware-and-spreads-via-bluetooth/#x409mLCiTGq8 Το συγκεκριμένο στέλνει πολλά Lenovo tablet στην αντιπροσωπεία για flasharisma. Εύχομαι να μην σου τύχει...όπως έτυχε σε μερικούς. Άμα δίνεις δικαιώματα Device Administrator στo κάθε άγνωστo apk αρχείο, τότε κακό του κεφαλιού σου. 2
Simos805 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Ήμουν πάντα χρήστης symbian (βλέπε nokia) και φυσικά απο θέμα αξιοπιστίας και ποιότητας κατασκευής μέχρι και το Ε63 που ήταν και το τελευταίο που έιχα δεν υπάρχει καμία σύγκριση με καμία απο τις τωρινές εταιρίες που κινούν τα νήματα του παιχνιδιού. Έπειτα επειδή όπως είπες και εσύ κάποιοι θέλουν αν δουλεύουν απο το κινητό και όχι μόνο να τραβάν selfies επέλεξα android. Εδώ και δύο μήνες επειδή έμεινα χωρίς κινητο και όντας χωρίς δουλειά δεν μπορούσα να αγοράσω κάτι, και μου έκαναν δώρο ενα iphone 5s. Εκτός απο την αστεία μπαταρία που δεν δικαιολογείται σε ενα κινητό αξίας (516ευρώ), το wifi που δεν πιάνει στο διπλανό δωμάτιο εν συγκρήσει με την προηγούμενη συσκευή που είχα (HTC one M7), το οτι χρειάζεσαι itunes για να περασεις φωτογραφίες και μουσική, το οτι το bluetooth το έχει διακοσμητικό, και το οτι το find my phone ΔΕΝ δουλέυει αν δεν έχεις ανοιχτές τις υπηρεσίες τοποθεσίας και τα δεδομένα κινητής για το ίντερνετ (πράγμα που ισοπεδώνει την ήδη γελοία μπαταρία του) δέν μπορώ να βρώ κάτι αξιόλογο να πώ για το κινητό σαν συσκευή. Η ποιότητα κατασκευής ίσως είναι αξιόλογη κάπως αλλα ωχριά σε σύγκρηση πάλι με άλλα κινητά της αγοράς με σημαντικά μικρότερη τιμή, Βλέπε One+ X. Μήν παρεξηγηθώ, δέν είμαι fanboy καμίας εταιρίας, (ντάκσ ίσως λίγο της MSI ) αλλα για κάποιον που εργάζεται κυρίως μέσω υπολογιστή, και κατα κύριο λόγο εν κινήσει, το iphone είναι άκρως περιορισμένη συσκευή. Οπότε τί να το κάνω του αλουμίνιο αν δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτά που έχει μέσα? Οσο για το άν μπορείς να στείλες αρχεία, πές μου, πώς θα τα αποθηκεύσεις στο κινητό για τα επισυνάψεις στο yahoo mail app ?? Και μήν μου καταφύγεις στο jailbreak, την φθηνότερη δικαιολογία που υπάρχει. Απο το κουτί λοιπον ΔΕΝ υπάρχει δυνατότητα να κατεβάσεις ενα αρχείο απο το dropbox σου και να το επισυνάψεις σε ενα mail και να το στείλεις. Η λέξη κλειδί είναι ΔΕΝ. Τέλος βλέπω απο την υπογραφή σου οτι στηρίζεις την apple σαν εταιρία και δικαίωμά σου να πετάξεις τα λεφτά σου η οποιουδήποτε σε ότι σου κάνει την δουλειά, αλλα παραδέξου οτι απο το κουτί είναι ίσως τα πιο περιορισμένα , μη λειτουργικά, υπερεκτιμημένα ηλεκτρονικά. Εννοείται φιλικά, κουβέντα να γίνεται. Κοίτα η διάρκεια της μπαταρίας των iPhone με οθόνη 4" ή μικρότερη θα συμφωνήσω ότι είναι απαράδεκτη.. αλλά για να πω την αλήθεια σε αυτό το μέγεθος όσες high end συσκευές υπάρχουν περίπου τόσο κρατάνε.. Επίσης θα συμφωνήσω και στο ότι το iOS είναι περιορισμένο σε σχέση με το android, όχι τόσο όσο νομίζεις βέβαια, αλλά ναι είναι. Τώρα για θέματα όπως πχ το iTunes, τι να σου πω.. εγώ πχ και android που είχα παλιότερα πριν πάρω iPhone, από τον υπολογιστή μου πέρναγα τραγούδια και εικόνες, τα οποία τα έχω στη βιβλιοθήκη του iTunes επειδή μου αρέσει η οργάνωσή του και για να τα περάσω στο κινητό απλά το συνέδεα και τα έβαζα στον φάκελο "μουσική" της κάρτας SD.. εε οκ τώρα απλά το συνδέω, ανοίγω το iTunes και σέρνω όποιο τραγούδι θέλω στο iPhone μου από την κατηγορία devices.. ναι οκ στο android θα μου πεις μπορείς να κατεβάσεις από διάφορα sites ή ακόμα και Torrents τραγούδια πχ, και να τα βάλεις κατευθείαν σε όποιο φάκελο θες χωρίς μεσολάβηση υπολογιστή. εγώ παρόλα αυτά προτιμώ να κατεβάζω τα τραγούδια μου από τον υπολογιστή, να τα βάζω στον εξωτερικό σκληρό μου και από εκεί να επιλέγω όσα θέλω να περάσω στο κινητό. Δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι θεωρείτε το iTunes ως μειονέκτημα? Όσο για τις εικόνες εγώ επειδή έχω mac τις στέλνω από το mac στο iPhone μου μέσω airdrop (bluetooth στο οποίο εκεί είναι η χρησιμότητά του όπως και για σύνεση ασύρματων ακουστικών και ηχείων) και είμαι κομπλέ! Προσωπικά δηλαδή για να το θέσω αλλιώς, αν και power user που είμαι (διότι δεν είμαι από αυτούς που σκάνε 600€ για κινητό για να βγάζουν selfies..) δεν μου έλειψε ποτέ κάποια λειτουργία του android όταν πήρα το iPhone... Έχω και το VLC for iOS για να περνάω μέσα ότι ταινίες θέλω με υπότιτλους κιόλας και όλα αυτά εύκολα χωρίς κανένα κόπο (όχι ότι θέλει κόπο στο android, δεν λέω αυτό, απλά θέλω να πω ότι το ίδιο εύκολο είναι και στο iOS, μόνο που απλά αντί να πας στο "υπολογιστής" και να περάσεις μέσα στο κινητό σου τα αρχεία που θες, πας στο "iTunes" και περνάς στο κινητό σου τα αρχεία που θες.. σιγά το φοβερό..) Και όσο για την αποστολή αρχείων μέσω mail, μάλλον προσπάθησες με την όντως περιορισμένη εφαρμογή του Dropbox για iOS από την οποία όντως δεν μπορείς να στείλεις σε mail κάποιο αρχείο (σε αυτό ευθύνεται το dropbox και όχι το iOS). Μπορείς όμως να κατεβάσεις κάποιο file manager από το app store, να συνδέσεις τον λογαριασμό σου του drobpx σε αυτό, και από εκεί μπορείς μια χαρά να κατεβάσεις ότι αρχείο έχεις στο dropbox και να το στείλεις με mail ή iMessage ή ότι άλλο θες! Όχι δεν μιλάω για jailbreak προφανώς δεν είναι λύση... Επίσης για τα mac δεν ισχύει τίποτα όσον αφορά περιορισμούς κλπ.. το iOS ναι συμφωνώ απόλυτα ότι είναι περιορισμένο, έχει άλλα πλεονεκτήματα και ναι δεν είναι για όλους. Όπως και το android έχει το πλεονέκτημα ότι δεν έχει περιορισμούς, έχει αρκετά άλλα μειονεκτήματα όμως, για αυτό και η κάθε πλατφόρμα απευθύνεται στη χρήση και τις ανάγκες του καθενός. Κατά τη γνώμη μου ισάξια είναι και τα δυο, διότι εκεί που χάνει το ένα κερδίζει το άλλο, στα mac όμως ούτε περιορισμούς έχεις ούτε τίποτα, ο μόνος "περιορισμός" είναι ότι οκ αρκετές εφαρμογές και κυρίως παιχνίδια δεν έχουν έκδοση για mac, σε αυτό όμως δεν ευθύνεται η apple ή το λειτουργικό της, αλλά ο εκάστοτε developer που αποφασίζει σε ποιες πλατφόρμες θα κάνει διαθέσιμο το λογισμικό του και πόσο καλό optimize θα κάνει για αυτές. Ίσα ίσα που πχ τα windows μέσα σε 1-2 χρόνια θα χρειαστούν format για να "ανασάνουν" όπως λέμε, ενώ το OS X εγώ πχ το έχω 3 χρόνια τώρα, με updates, χαμός από προγράμματα εγκατεστημένα κλπ, και παρόλα αυτά τρέχει όπως την πρώτη μέρα που αγόρασα το mac, για μένα αυτό πχ είναι μεγάλο πλεονέκτημα, η σταθερότητα δηλαδή του λειτουργικού. Όπως και να 'χει όμως ναι, και πάλι έχουν και τα windows τα καλά τους, πχ ένας gamer εννοείτε πως θα πάρει windows υπολογιστή καθώς τον ευνοεί και το διαθέσιμο hardware και τα windows για εκτέλεση παιχνιδιών. Υγ. Το find my iphone πώς θα μπορούσε να δουλεύει χωρίς internet και υπηρεσίες τοποθεσίας ανοικτά? Εφόσον για να βρει την τοποθεσία της συσκευής πρέπει να είναι ενεργοποιημένο το GPS και για να την στείλει στον χρήση σε άλλη συσκευή πρέπει να υπάρχει σύνδεση στο internet. 1
chrisauto Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Τον καιρο του 8210 γατάκια, τότε που εσείς πηγαίνατε δημοτικό οι περισσότεροι, άντε γυμνάσιο, σημασία είχε μόνο το μέγεθος, γιατί όσο πιο μικρό, τόσο πιο καλό. Βλέπεις τώρα που κυκλοφορούμε όλοι με γκουμούτσες για να δικαιολογήσουμε το μέγεθος αρχίζουμε και την ψάχνουμε με τα χαρακτηριστικά, τις εταιρίες, τα διάφορα brands κτλ. Πχ φτιάχνουμε ιστοσελίδες σαν το ινσομνια όπου εκεί βγαίνει ότι στο antutu το αιφον μαμει και δέρνει.. Ε λοιπον μπραβο του. Ευχομαι και εις ανωτερα να διαβαζει πχ τη σκεψη του μοδερειτορ και να διαγραφει ετουτο το μηνυμα χωρις να κουναει ουτε το μικρο του δαχτυλακι. Τωρα θα μου πειτε τι φταιει το κινητακι οταν ο .. Σε αυτο δεν μπορω να σας απαντησω. *Βαρεθηκα να βαζω τονους πλεον *το αντροιντ εχει το χειροτερο πληκτρολογιο 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Τον καιρο του 8210 γατάκια, τότε που εσείς πηγαίνατε δημοτικό οι περισσότεροι, άντε γυμνάσιο, σημασία είχε μόνο το μέγεθος, γιατί όσο πιο μικρό, τόσο πιο καλό. Βλέπεις τώρα που κυκλοφορούμε όλοι με γκουμούτσες για να δικαιολογήσουμε το μέγεθος αρχίζουμε και την ψάχνουμε με τα χαρακτηριστικά, τις εταιρίες, τα διάφορα brands κτλ. Πχ φτιάχνουμε ιστοσελίδες σαν το ινσομνια όπου εκεί βγαίνει ότι στο antutu το αιφον μαμει και δέρνει.. Ε λοιπον μπραβο του. Ευχομαι και εις ανωτερα να διαβαζει πχ τη σκεψη του μοδερειτορ και να διαγραφει ετουτο το μηνυμα χωρις να κουναει ουτε το μικρο του δαχτυλακι. Τωρα θα μου πειτε τι φταιει το κινητακι οταν ο .. Σε αυτο δεν μπορω να σας απαντησω. *Βαρεθηκα να βαζω τονους πλεον *το αντροιντ εχει το χειροτερο πληκτρολογιο Μόνο που όταν εσύ έπαιζες με το 8210, εμείς τα λέγαμε ήδη στο mirc του Insomnia ...γατάκι! 2
enigma84 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Τον καιρο του 8210 γατάκια, τότε που εσείς πηγαίνατε δημοτικό οι περισσότεροι, άντε γυμνάσιο, σημασία είχε μόνο το μέγεθος, γιατί όσο πιο μικρό, τόσο πιο καλό. Βλέπεις τώρα που κυκλοφορούμε όλοι με γκουμούτσες για να δικαιολογήσουμε το μέγεθος αρχίζουμε και την ψάχνουμε με τα χαρακτηριστικά, τις εταιρίες, τα διάφορα brands κτλ. Πχ φτιάχνουμε ιστοσελίδες σαν το ινσομνια όπου εκεί βγαίνει ότι στο antutu το αιφον μαμει και δέρνει.. Ε λοιπον μπραβο του. Ευχομαι και εις ανωτερα να διαβαζει πχ τη σκεψη του μοδερειτορ και να διαγραφει ετουτο το μηνυμα χωρις να κουναει ουτε το μικρο του δαχτυλακι. Τωρα θα μου πειτε τι φταιει το κινητακι οταν ο .. Σε αυτο δεν μπορω να σας απαντησω. *Βαρεθηκα να βαζω τονους πλεον *το αντροιντ εχει το χειροτερο πληκτρολογιο Εκείνο τον καιρό δεν ήξερες καλά καλά το internet τι είναι, πόσο μάλλον το mobile browsing. Άλλες οι ανάγκες τώρα του να διαβάζεις άρθρα σε μια οθόνη κινητού και άλλες τότε όπου απλά ένα ράδιο και ένα sms είχες.
chrisxkar Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Με 800+ ευρω και double score να κανει δεν συγκινουμαι ιδιαιτερα
chrisxkar Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Επισης γιατι γινεστε benchmark junkies δεν μπορω να καταλαβω. Το (για αλλαγη σε λιγο) κινητακι μου με mid range πλεον επεξεργαστη(exynos) το οποιο στοιχιζει( πλεον )μια διακοσαρουμπα παιζει οτι game υπαρχει χωρις lag χωρις ζορι, δεν κολαει δεν κρασαρει. Θα παρω καινουργιο κινητο μονο για λιγο καλυτερη καμερα και επειδη εχει φαει πολλααααα χτυπηματακια και σουτια και δεν ξερω ποσο θα αντεξει ακομα(πολυ κακομεταχειρηση ομως) Να μου πει τι? ο νεος 8 πυρηνος ή ο διπυρηνος της apple οτι θα ανοιγω τον browser 1ms ποιο γρηγορα?Οτι απο τα πχ 50 fps που παιζει ενα παιχνιδι θα παω στα 55(τα οποια σε αυτην την οθονη πρεπει εχεις superpowers για να καταλαβεις την διαφορα)? Ή μηπως αξιζουν τα 800 ευρω τα 10 super slowmo που θα τραβιξεις συνολο και τα 10 τραγικα μακρο που θα βγαλεις βλεποντας την φωτογραφος. (Μιλαμε για τον κανονα και οχι για τις εξαιρεσεις επειδη πολυ θα πουν "ααα εγω βγαζω πολλες φωτογραφιες" και παλι μαλακιες κατεμε αλλα ας δεχτω αυτους τους λιγους) Οτι εκανες με το 6 το κανεις και με το 6s,παρα πολυ πιθανον και με το 5s.Αντιστοιχα οτι κανεις με το g4 πολυ πιθανον να το εκανες και με το g3. Εχουμε φτασει σε σημειο οσον αφορα το hardware που απλα βγαζουν κατι το οποιο δεν χρειαζομαστε ουσιαστικα (την 10% μεγαλυτερη αποδοση,το 5% μικροτερης καταναλωσης το οποιο ισουται με 1 ωρα χρησης εφοσον ετσι και αλλιως θα φορτισουμε) μονο και μονο για να μας πουνε αυτο ειναι το καινουργιο "χ κινητο" με τα νεα σπεκς παρτε το. Δεν λεω ειστε βοδια μην αγοραζετε και εσεις θα αγορασετε και εγω θα αγορασω,απλα δεν κανεις τιποτα παραπανω απο τον φιλο που εχει το περσινο,προπερσινο κινητο. 3
king2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Με 800+ ευρω και double score να κανει δεν συγκινουμαι ιδιαιτερα Όπως και κανένας άλλος. Φούσκα είναι και κάποια στιγμή θα σκάσει. Εποχές Symbian ούτε με αναβαθμίσεις ασχολιομασταν ούτε με benchmark ούτε με πατέντες. Ήρθε η Apple και χειροτερεψε κατά πολύ τα πράγματα.
clav Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Τσέκαρε τις τιμές και δες πόσο παραπάνω είναι στο antutu 6 στο 6s. Κανονικά έπρεπε και το NOTE 5 να είναι στα 160000. Εδώ θα είμαστε να δούμε σε λίγες μέρες ότι θα σκάσει η φούσκα για τι tweak/bug παίχτηκε στο antutu 6 και έχει τέτοιο score.Κάνεις ένα σοβαρό λάθος. Μετράς μόνο CPU. Σου εξήγησα μερικούς λόγους που είναι τελείως λάθος. Αλλά ακόμη και στα δεδομένα που βάζεις βλέπεις πως η κάρτα γραφικών του 6s είναι 40% ταχύτερη. Βάλε OpenCL και έχει καλύτερη απόδοση. Σου υπενθυμίζω πως σε single-core είναι πολύ ταχύτερο το iPhone. Δηλαδή ας υποθέσουμε - χαριστικά - πως στα χαρτιά έχουν ήση (συνολική) απόδοση, στην πράξη θα είναι ταχύτερο το iPhone. Λίγες εφαρμογές είναι καλές σε multi-core (βασικά δεν ξέρω καμμία, αλλά φαντάζομαι υπάρχουν). Συνεπεξεργαστή κίνησης έχει το Samsung; δεν ειμαι και ο ειδικος διορθωστε με αν κανω λαθος... αλλα δεν ειναι λιγο λαθος να κανεις benchmark συγκριση με διαφορετικα λογισμικα? Φυσικά και όχι. 'Χρονόμετρο' > Είσοδος δεδομένων > επεξεργασία δεδομένων > έξοδος δεδομένων > σταμάτημα στο 'χρονόμετρο'. Έτσι για παράδειγμα μπορείς να μετρήσεις την ταχύτητα της μνήμης, ή του "ssd", τα πολύγωνα στην κάρτα γραφικών κ.ο.κ. Χρονομέτρησα πόσο γρήγορα αλλάζω σελίδες σε διανυσματικό pdf σε υπολογιστή και tablet (που είναι και διαφορετική αρχιτεκτονική). Με νοιάζει που είναι διαφορετικά; Με νοιάζει να δω που κάνω ταχύτερα και άνετα την δουλειά μου στο ίδιο αρχείο. Τώρα αν κάποιος είναι ανέντιμος και στο ένα σύστημα γράφει σε java και στο άλλο σε assembly είναι άλλο θέμα, αλλά δεν βλέπω να υπάρχει τέτοια περίπτωση. Από την άλλη αν στο android χρησιμοποιούν Java και άλλος κώδικα c++, προφανώς έχει πρόβλημα αυτός με την Java. (Μνήηηηηηηηηημμμμμμμμηηηηηηηηη!) Ουτε ενας εκατσε να δει οτι το A9 ειναι τεραστιο διπλα στον exynos 7420 και φυσικα εχει πολλα περισσοτερα transistors, μετραμε τους πυρηνες, το οτι το ενα εχει 2 μεγαλους πυρηνες που τους χρησιμοποιει στο 100% σε multitasking πολυ πιο ευκολα και το αλλο 4 μικρους και 4 ανυπαρκτους που πασχιζει να τους κανει utilize στο 100%, κανενας δεν το σκεφτηκε. Να βαλουμε στο παιχνιδι την ανωτερη gpu; ειναι να απορεις! Που να μετράμε δισεκατομμύρια transistors; Ευκολότερο να μετράς πυρήνες. 2 εναντίων 8. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Όπως το δημοτικό. Εκτός απο την αστεία μπαταρία που δεν δικαιολογείται σε ενα κινητό αξίας (516ευρώ), το wifi που δεν πιάνει στο διπλανό δωμάτιο εν συγκρήσει με την προηγούμενη συσκευή που είχα (HTC one M7), το οτι χρειάζεσαι itunes για να περασεις φωτογραφίες και μουσική, το οτι το bluetooth το έχει διακοσμητικό, και το οτι το find my phone ΔΕΝ δουλέυει αν δεν έχεις ανοιχτές τις υπηρεσίες τοποθεσίας και τα δεδομένα κινητής για το ίντερνετ (πράγμα που ισοπεδώνει την ήδη γελοία μπαταρία του) δέν μπορώ να βρώ κάτι αξιόλογο να πώ για το κινητό σαν συσκευή. Απο το κουτί λοιπον ΔΕΝ υπάρχει δυνατότητα να κατεβάσεις ενα αρχείο απο το dropbox σου και να το επισυνάψεις σε ενα mail και να το στείλεις. Μπαταρία: δεν υπάρχει κινητό σε τέτοιο μέγεθος με καλύτερη απόδοση στην μπαταρία.Πρώτη φορά διαβάζω για πρόβλημα με το wifi. Μουσική και ταινίες: vlc Φωτογραφίες είναι ένα θέμα, αν έχεις υπομονή γίνεται με browser. Πού το πρόβλημα με το itunes; Σου κάνει και backup, είναι εργαλείο. Το bluetooth λειτουργεί κανονικά. Στην εποχή του cloud μοιράζουμε αρχεία με e-mail ή με το σύννεφο. Δες πως μοιράζει αρχεία το VLC για κάτι ποιό προχωρημένο. Το FindMyPhone χρειάζεται πρόσβαση στο διαδίκτυο με WiFi, ή με δεδομένα κινητής. Πως αλλιώς θα βρεις το κινητό σου; Με sms; Χωρίς υπηρεσία τοποθεσίας πως θα ξέρει πως βρίσκεται το κινητό; Και στο android έτσι λειτουργεί. DropBox: Στείλε το pdf από το ibook, η στείλε το link! Για τί αρχείο μιλάς; https://www.dropbox.com/en/help/167 Το TouchID ξέχασες, τις αναβαθμίσεις, τα 64-bit, δεν κολλάει. Οπότε για κάποιους είναι λειτουργικότερo. Το δικό μου android χρειάζεται επανεκκίνηση κάθε 3-7 ημέρες, με ανοιχτά δύο προγράμματα. Δεν μου αρέσει. Παρατημένο το HTC One M7 http://www.youmobile.org/blogs/entry/HTC-One-M7-official-Android-6-0-Marshmallow-update-has-been-Canceled Αν μου περίσσευαν θα στο αγόραζα το 5S, μου αρέσει που δεν είναι παντόφλα, απροβλημάτιστο και έχει touchID. Για μένα το καλύτερο iPhone. (ήδη το 5άρι είναι αρκετά δυνατό για όλες τις δουλειές) Και μην ξεχνάτε. Μετράτε πυρήνες! 1-2-3-4-5-6-7-8 (ζζζζΖΖΖΖΖΖΖζζζζζζΖΖΖΖΖ) 2
kirileman Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Το (για αλλαγη σε λιγο) κινητακι μου με mid range πλεον επεξεργαστη(exynos) το οποιο στοιχιζει( πλεον )μια διακοσαρουμπα παιζει οτι game υπαρχει χωρις lag χωρις ζορι, δεν κολαει δεν κρασαρει. Με ενδιαφέρει η κινητάρα σου που τα κάνει όλα αυτά και συμφέρει. Ποιό μοντέλο είναι; Υπόψιν ότι το υπέροχο LG G2 μου έχει πια και αυτό δυο υπέροχες κιτρινίλες δεξιά και αριστερά να μου θυμίζουν γιατί λένε πως ό,τι πληρώνεις παίρνεις. 2
Nikolo1991 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Πεθαίνω όταν κάποιοι νομίζουν ότι τα ξέρουν ολα και πετάνε κοτσάνες... Ο A9 λοιπόν φίλε μου δεν είναι δημιούργημα της Samsung και καμίας Samsung, είναι δημιούργημα καθαρά της Apple, απο εκεί και πέρα η Samsung και η TSMC είναι κατασκευάστριες εταιρίες επεξεργαστών, κατασκευάζουν τους επεξεργαστές της Apple σύμφωνα πάντα με τον σχεδιασμό της Apple.... Είναι σαν να έχεις εσύ ένα ωραίο σχέδιο στο μυαλό σου για ένα έπιπλο, σχεδιάζεις το έπιπλο όπως εσύ το θες, και επειδή δεν έχεις τον εξοπλισμό και τον χρόνο να κάτσεις να κόβεις ξύλα πας σε έναν μαραγκό και του λες αυτο θέλω να μου παράγεις, και βεβαίως τον βάζεις να υπογράψει και ένα χαρτί ότι αν φύγει το σχέδιο σου έξω απο το εργαστήριο του θα φάει μήνυση... Φιλε μου (εσυ και το αλλο μελος, που γραφει τα ιδια), σου εθιξα την εταιρια; Να το παρω πισω . Εσεις νομιζετε οτι ολα γινονται πισω απο κλειστες πορτες, ενω τα σκεφτονται ολοι μαζι. Βλεπε Samsung και Qualcomm για SD820. Μοιραζονται την ιδια τεχνογνωσια, βαζει ενας τη σφραγιδα και καποιος απο ολους, υλοποιει το προίον.
chrisxkar Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Με ενδιαφέρει η κινητάρα σου που τα κάνει όλα αυτά και συμφέρει. Ποιό μοντέλο είναι; Υπόψιν ότι το υπέροχο LG G2 μου έχει πια και αυτό δυο υπέροχες κιτρινίλες δεξιά και αριστερά να μου θυμίζουν γιατί λένε πως ό,τι πληρώνεις παίρνεις. τι εχει το g2 σου οταν λες κιτρινιλες?Εαν αφορουν την οθονη εισαι σουπερ γκαντεμης επειδη η κοπελα μου το εχει 2 χρονια τωρα και δεν τις εβγαλε τι-πο-τα και το εχουν αλλοι 3 φιλοι μου απο τους οποιους μονο ο ενας ειχε θεμα απο την πρωτη μερα το οποιο το εδωσε για επισκευη και σε δυο ημερες το ειχε πισω (εννοειτε πως το καλυπτε η εγγυηση). Οτιδηποτε μετα του g2 απο την lg το βρισκω το λιγοτερο αδιαφορο,αλλα μη λεμε και οτι μας κατεβει. ps αν οτι πληρωνα επερνα το iphone μου επρεπε καθε βραδυ να μου περνει πιπα 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα