Makuku Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Μια χαρά μπορείς να στείλεις PDF και έγγραφα... Αλλά οκ, θέλεις να πεις οτι το iOS είναι πιο περιορισμένο σε λειτουργίες σε σχέση με το android, συμφωνώ, όμως τις λετουργίες που κάνει τις κάνει καλύτερα από το android, είναι αυτή η "ποιοτική" διαφορά που λένε διάφοροι εδώ. Μην ξεχνάμε, το iPhone έχε φτιαχτεί από την ίδια την Apple με το σκεπτικό ότι προφανώς και θα έχεις ένα υπολογιστή στο σπίτι για τις βασικές εργασίες, οπότε ναι, για να περέσεις τραγούδια πχ χρειάζεσαι υπολογιστή. Εμένα αυτό πχ δεν με ενοχλεί, έτσι έχω μάθει να δουλεύω από πριν πάρω iPhone, αλλά οκ καταλαβαίνω ότι υπάρχουν πολλοί που θέλουν να κάνουν τα πάντα με το κινητό και να έχουν τον υπολογιστή μόνο για τις "βαριες" λεγόμενες εργασίες, οκ το iPhone δεν είναι για αυτούς, δεν είπε κανείς το αντίθετο. Είναι λάθος όμως να λέτε σκουπίδι μια σκσυεή που αυτά που κάνει τα κάνει σωστά και απροβλημάτιστα, και μεταξύ μας, για τον απλό κόσμο που θέλει μια καλή συσκευή χωρίς προβλήματα να κάνει τη δουλειά του, είναι υπέρ αρκετό. Φιλικά πάντα. Ήμουν πάντα χρήστης symbian (βλέπε nokia) και φυσικά απο θέμα αξιοπιστίας και ποιότητας κατασκευής μέχρι και το Ε63 που ήταν και το τελευταίο που έιχα δεν υπάρχει καμία σύγκριση με καμία απο τις τωρινές εταιρίες που κινούν τα νήματα του παιχνιδιού. Έπειτα επειδή όπως είπες και εσύ κάποιοι θέλουν αν δουλεύουν απο το κινητό και όχι μόνο να τραβάν selfies επέλεξα android. Εδώ και δύο μήνες επειδή έμεινα χωρίς κινητο και όντας χωρίς δουλειά δεν μπορούσα να αγοράσω κάτι, και μου έκαναν δώρο ενα iphone 5s. Εκτός απο την αστεία μπαταρία που δεν δικαιολογείται σε ενα κινητό αξίας (516ευρώ), το wifi που δεν πιάνει στο διπλανό δωμάτιο εν συγκρήσει με την προηγούμενη συσκευή που είχα (HTC one M7), το οτι χρειάζεσαι itunes για να περασεις φωτογραφίες και μουσική, το οτι το bluetooth το έχει διακοσμητικό, και το οτι το find my phone ΔΕΝ δουλέυει αν δεν έχεις ανοιχτές τις υπηρεσίες τοποθεσίας και τα δεδομένα κινητής για το ίντερνετ (πράγμα που ισοπεδώνει την ήδη γελοία μπαταρία του) δέν μπορώ να βρώ κάτι αξιόλογο να πώ για το κινητό σαν συσκευή. Η ποιότητα κατασκευής ίσως είναι αξιόλογη κάπως αλλα ωχριά σε σύγκρηση πάλι με άλλα κινητά της αγοράς με σημαντικά μικρότερη τιμή, Βλέπε One+ X. Μήν παρεξηγηθώ, δέν είμαι fanboy καμίας εταιρίας, (ντάκσ ίσως λίγο της MSI ) αλλα για κάποιον που εργάζεται κυρίως μέσω υπολογιστή, και κατα κύριο λόγο εν κινήσει, το iphone είναι άκρως περιορισμένη συσκευή. Οπότε τί να το κάνω του αλουμίνιο αν δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτά που έχει μέσα? Οσο για το άν μπορείς να στείλες αρχεία, πές μου, πώς θα τα αποθηκεύσεις στο κινητό για τα επισυνάψεις στο yahoo mail app ?? Και μήν μου καταφύγεις στο jailbreak, την φθηνότερη δικαιολογία που υπάρχει. Απο το κουτί λοιπον ΔΕΝ υπάρχει δυνατότητα να κατεβάσεις ενα αρχείο απο το dropbox σου και να το επισυνάψεις σε ενα mail και να το στείλεις. Η λέξη κλειδί είναι ΔΕΝ. Τέλος βλέπω απο την υπογραφή σου οτι στηρίζεις την apple σαν εταιρία και δικαίωμά σου να πετάξεις τα λεφτά σου η οποιουδήποτε σε ότι σου κάνει την δουλειά, αλλα παραδέξου οτι απο το κουτί είναι ίσως τα πιο περιορισμένα , μη λειτουργικά, υπερεκτιμημένα ηλεκτρονικά. Εννοείται φιλικά, κουβέντα να γίνεται. 3
atheatos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Ήμουν πάντα χρήστης symbian (βλέπε nokia) και φυσικά απο θέμα αξιοπιστίας και ποιότητας κατασκευής μέχρι και το Ε63 που ήταν και το τελευταίο που έιχα δεν υπάρχει καμία σύγκριση με καμία απο τις τωρινές εταιρίες που κινούν τα νήματα του παιχνιδιού. Έπειτα επειδή όπως είπες και εσύ κάποιοι θέλουν αν δουλεύουν απο το κινητό και όχι μόνο να τραβάν selfies επέλεξα android. Εδώ και δύο μήνες επειδή έμεινα χωρίς κινητο και όντας χωρίς δουλειά δεν μπορούσα να αγοράσω κάτι, και μου έκαναν δώρο ενα iphone 5s. Εκτός απο την αστεία μπαταρία που δεν δικαιολογείται σε ενα κινητό αξίας (516ευρώ), το wifi που δεν πιάνει στο διπλανό δωμάτιο εν συγκρήσει με την προηγούμενη συσκευή που είχα (HTC one M7), το οτι χρειάζεσαι itunes για να περασεις φωτογραφίες και μουσική, το οτι το bluetooth το έχει διακοσμητικό, και το οτι το find my phone ΔΕΝ δουλέυει αν δεν έχεις ανοιχτές τις υπηρεσίες τοποθεσίας και τα δεδομένα κινητής για το ίντερνετ (πράγμα που ισοπεδώνει την ήδη γελοία μπαταρία του) δέν μπορώ να βρώ κάτι αξιόλογο να πώ για το κινητό σαν συσκευή. Η ποιότητα κατασκευής ίσως είναι αξιόλογη κάπως αλλα ωχριά σε σύγκρηση πάλι με άλλα κινητά της αγοράς με σημαντικά μικρότερη τιμή, Βλέπε One+ X. Μήν παρεξηγηθώ, δέν είμαι fanboy καμίας εταιρίας, (ντάκσ ίσως λίγο της MSI ) αλλα για κάποιον που εργάζεται κυρίως μέσω υπολογιστή, και κατα κύριο λόγο εν κινήσει, το iphone είναι άκρως περιορισμένη συσκευή. Οπότε τί να το κάνω του αλουμίνιο αν δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτά που έχει μέσα? Οσο για το άν μπορείς να στείλες αρχεία, πές μου, πώς θα τα αποθηκεύσεις στο κινητό για τα επισυνάψεις στο yahoo mail app ?? Και μήν μου καταφύγεις στο jailbreak, την φθηνότερη δικαιολογία που υπάρχει. Απο το κουτί λοιπον ΔΕΝ υπάρχει δυνατότητα να κατεβάσεις ενα αρχείο απο το dropbox σου και να το επισυνάψεις σε ενα mail και να το στείλεις. Η λέξη κλειδί είναι ΔΕΝ. Τέλος βλέπω απο την υπογραφή σου οτι στηρίζεις την apple σαν εταιρία και δικαίωμά σου να πετάξεις τα λεφτά σου η οποιουδήποτε σε ότι σου κάνει την δουλειά, αλλα παραδέξου οτι απο το κουτί είναι ίσως τα πιο περιορισμένα , μη λειτουργικά, υπερεκτιμημένα ηλεκτρονικά. Εννοείται φιλικά, κουβέντα να γίνεται. Φίλε δεν ξέρω τι κάνει το iPhone σου, αλλα μια χαρά κάνει εμένα το iPad μου attachment απο Dropbox , Google drive και iCloud.Έχω την τελευταία έκδοση του iOS. Στο πληκτρολόγιο δεξιά εκεί που γράφω υπάρχει ένας συνδετήρας, τον πατάω και μου εμφανίζει τις παραπάνω τροποθεσιες. Αν δεν βλέπεις το Dropbox ,πατάς πάνω στην λέξη τοποθεσίες και στο εμφανίζει. Δεν έχω όρεξη να σου βρω στο YouTube πως το κανείς , αλλα η λέξη κλειδί είναι ότι ΔΕΝ γράφεις το σωστό παράδειγμα για αυτό που σε προβληματίζει. Και εγώ θα ήθελα να κάνω ότι κάνει το android , αλλα μόλις βλέπω τους ιούς και τα malware που γεμίζει απο μια φωτογραφία που στάλθηκε μέσω Bluetooth και ότι χωρίς antivirus απλά δεν surfareis στο internet, λέω πάλι καλα που είναι όλα κλειδωμένα. Και μη μου πείτε εμένα το android μου δεν έχει antivirus και δεν έχω κολλήσει ιούς γιατί προφανώς το έχετε να τραβάτε καμία φωτογραφία και να παίρνετε κανένα τηλέφωνο ( αν μπορείτε). Και εγώ android έχω για κινητό αλλα μόνο για κινητό .....για τίποτε άλλο. ΥΓ. Ο μόνος λόγος να μείνεις χωρίς κινητό ,αν έχεις iPhone είναι να στο κλέψουνε. Οτιδήποτε άλλο φτιάχνεται παρά πολυ εύκολα και φτηνά , ίσως φτηνότερα απο ένα android. 3
adtakhs Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Από την στιγμή που η εφαρμογή μετράει με γνώμονα το single thr. περισσότερο από το multi thr. μπορείτε εύκολα να καταλάβετε γιατί είναι όπως φαίνονται τα αποτελέσματα σε αυτή την έκδοση του antutu. Στην ουσία δεν μας λέει κάτι διαφορετικό από αυτό που ξέραμε. Ότι ο A9 της Apple έχει το δυνατότερο single thr. Πριν βγουν συμπεράσματα όμως καλό θα ήταν να δοκιμαστούν τα socs, κινητά και σε άλλα benches, συνθήκες κ.λ.π. Πάντως προσωπικά πιστεύω πως το καλύτερο soc αυτή την στιγμή στην αγορά με την χρυσή τομή ανάμεσα στο single thr. ,το multi th. και γραφικά ,είναι ο Snapdragon 820 της qualcomm 3
adi32 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Και εγώ θα ήθελα να κάνω ότι κάνει το android , αλλα μόλις βλέπω τους ιούς και τα malware που γεμίζει απο μια φωτογραφία που στάλθηκε μέσω Bluetooth και ότι χωρίς antivirus απλά δεν surfareis στο internet, λέω πάλι καλα που είναι όλα κλειδωμένα. Και μη μου πείτε εμένα το android μου δεν έχει antivirus και δεν έχω κολλήσει ιούς γιατί προφανώς το έχετε να τραβάτε καμία φωτογραφία και να παίρνετε κανένα τηλέφωνο ( αν μπορείτε). Και εγώ android έχω για κινητό αλλα μόνο για κινητό .....για τίποτε άλλο. ΥΓ. Ο μόνος λόγος να μείνεις χωρίς κινητό ,αν έχεις iPhone είναι να στο κλέψουνε. Οτιδήποτε άλλο φτιάχνεται παρά πολυ εύκολα και φτηνά , ίσως φτηνότερα απο ένα android. Με κινητο του 2013 των 100ε ποτε δε χρειαστηκα antivirus ουτε ειχα το παραμικρο κολλημα εχοντας εγκατεστημενα γυρω τα 300 παιχνιδια και εφαρμογες (30GB) κατεβασμενα απο οπουδηποτε (παιζω παιχνιδια οπως GTA Max Payne.... βλεπω XBMC, Live Streaming καναλια και αγωνες......) 2
atheatos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Με κινητο του 2013 των 100ε ποτε δε χρειαστηκα antivirus ουτε ειχα το παραμικρο κολλημα εχοντας εγκατεστημενα γυρω τα 300 παιχνιδια και εφαρμογες (30GB) κατεβασμενα απο οπουδηποτε (παιζω παιχνιδια οπως GTA Max Payne.... βλεπω XBMC, Live Streaming καναλια και αγωνες......)Ναι καλα , κατέβασε το Avira και μετά γράψε μας πόσα malware βρήκε. Το ότι δεν έχεις το παραμικρό κόλλημα(ακόμα ) δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν στο κινητό σου. Επίσης δεν μας γράφεις σε πόσες σελίδες έχεις μπει εκτός και το κινητό το έχεις για να παίζεις μόνο παιχνίδια...και όχι να σερφάρεις με ασφάλεια χωρίς να πετάγονται απο το πουθενά άσχετες διαφημίσεις. ΥΓ. Δεν είναι τυχαίο ότι οι iOS συσκευές αν και λιγότερες απο τις android είναι περισσότερο χρόνο online στο internet. 2
adi32 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Τι εννοεις ακομα ? 3 χρονια ειναι το κινητο (μονο το adblock εχω ) Απο σελιδες αλλο τιποτα και μιλαμε για σελιδες που αμα μπεις απο το pc χωρις antivirus καηκες
atheatos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Τι εννοεις ακομα ? 3 χρονια ειναι το κινητο Απο σελιδες αλλο τιποτα και μιλαμε για σελιδες που αμα μπεις απο το pc χωρις antivirus καηκες Σε λίγο θα μας πεις ότι το φορτίζεις και κάθε δυο μέρες..... Βάζω στοίχημα ότι τα δεδομένα δεν είναι συνέχεια ανοιχτά και ότι το κινητό σου δεν είναι συνέχεια online. Επειδή ξέρω θα μου πεις φοβάμαι μην χρεωθω , σου υπενθυμίζω ότι και εγώ έχω android κινητό και σε πληροφορώ ότι ποτέ δεν ξεπέρασε το 1 gb το μήνα , όχι γιατί δεν σερφάρω, αλλα έχω φροντίσει να μείνει καθαρό παρόλο που είναι 24 ώρες online. Για πες μου λοιπον είσαι συνέχεια online και αν όχι γιατί?
adi32 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Online δεν ειμαι ολη μερα γιατι δε χρειαζεται να ειμαι αν και εχω 1,5GB Ειμαι 3-4 ωρες γιατι ολη μερα δουλευω σε pc
atheatos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Online δεν ειμαι ολη μερα γιατι δε χρειαζεται να ειμαι αν και εχω 1,5GB Ειμαι 3-4 ωρες γιατι ολη μερα δουλευω σε pc Οκ, ευχαριστώ....
kirileman Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Μόλις ανακάλυψα ότι είχα ένα trojan στ G2. :mad 1
goblin83 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Ήμουν πάντα χρήστης symbian (βλέπε nokia) και φυσικά απο θέμα αξιοπιστίας και ποιότητας κατασκευής μέχρι και το Ε63 που ήταν και το τελευταίο που έιχα δεν υπάρχει καμία σύγκριση με καμία απο τις τωρινές εταιρίες που κινούν τα νήματα του παιχνιδιού. Έπειτα επειδή όπως είπες και εσύ κάποιοι θέλουν αν δουλεύουν απο το κινητό και όχι μόνο να τραβάν selfies επέλεξα android. Εδώ και δύο μήνες επειδή έμεινα χωρίς κινητο και όντας χωρίς δουλειά δεν μπορούσα να αγοράσω κάτι, και μου έκαναν δώρο ενα iphone 5s. Εκτός απο την αστεία μπαταρία που δεν δικαιολογείται σε ενα κινητό αξίας (516ευρώ), το wifi που δεν πιάνει στο διπλανό δωμάτιο εν συγκρήσει με την προηγούμενη συσκευή που είχα (HTC one M7), το οτι χρειάζεσαι itunes για να περασεις φωτογραφίες και μουσική, το οτι το bluetooth το έχει διακοσμητικό, και το οτι το find my phone ΔΕΝ δουλέυει αν δεν έχεις ανοιχτές τις υπηρεσίες τοποθεσίας και τα δεδομένα κινητής για το ίντερνετ (πράγμα που ισοπεδώνει την ήδη γελοία μπαταρία του) δέν μπορώ να βρώ κάτι αξιόλογο να πώ για το κινητό σαν συσκευή. Η ποιότητα κατασκευής ίσως είναι αξιόλογη κάπως αλλα ωχριά σε σύγκρηση πάλι με άλλα κινητά της αγοράς με σημαντικά μικρότερη τιμή, Βλέπε One+ X. Μήν παρεξηγηθώ, δέν είμαι fanboy καμίας εταιρίας, (ντάκσ ίσως λίγο της MSI ) αλλα για κάποιον που εργάζεται κυρίως μέσω υπολογιστή, και κατα κύριο λόγο εν κινήσει, το iphone είναι άκρως περιορισμένη συσκευή. Οπότε τί να το κάνω του αλουμίνιο αν δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτά που έχει μέσα? Οσο για το άν μπορείς να στείλες αρχεία, πές μου, πώς θα τα αποθηκεύσεις στο κινητό για τα επισυνάψεις στο yahoo mail app ?? Και μήν μου καταφύγεις στο jailbreak, την φθηνότερη δικαιολογία που υπάρχει. Απο το κουτί λοιπον ΔΕΝ υπάρχει δυνατότητα να κατεβάσεις ενα αρχείο απο το dropbox σου και να το επισυνάψεις σε ενα mail και να το στείλεις. Η λέξη κλειδί είναι ΔΕΝ. Τέλος βλέπω απο την υπογραφή σου οτι στηρίζεις την apple σαν εταιρία και δικαίωμά σου να πετάξεις τα λεφτά σου η οποιουδήποτε σε ότι σου κάνει την δουλειά, αλλα παραδέξου οτι απο το κουτί είναι ίσως τα πιο περιορισμένα , μη λειτουργικά, υπερεκτιμημένα ηλεκτρονικά. Εννοείται φιλικά, κουβέντα να γίνεται. γιατι δεν το πουλας ρε φιλε να ησυχασεις να μην παιδεύεσε με αυτό το παλιοπραμα με τιην γελοια μπαταρια που δεν κανει τπτ σωστα... να παρεις το επιχειρηματικο android phone να κανεις την δουλεια σου ανετα? επισhς σαν κατοχος 5s που είναι λιγο κουρασμενο εμφανισιακά,προσφερομαι να σε απαλλαξω από την αθλια αυτή συσκευή εναντι φτηνου αντιτιμου . 1
thomasG4 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Μόλις ανακάλυψα ότι είχα ένα trojan στ G2. :mad Άμα δεν προσέχεις τι εφαρμογές βάζεις έτσι είναι
enigma84 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Αυτό με το antivirus στο android είναι αστείο. Αν κατεβάζεις εφαρμογές εκτός market και μάλιστα από ότι να ναι site δεν σου φταίει το λογισμικό. Το ίδιο ισχύει και στα Windows. Πόσα χρόνια έχω android είτε με kaspersky, είτε με avast, avira, avg κοκ ποτέ δεν έχω βρει κάτι. Και αυτό έτσι για να δω αν δικαιολογούν την ύπαρξη τους. Ακόμη και με malwarebytes που έχω δοκιμάσει πάλι τίποτα δεν έχει βρει. Τώρα αν κάποιοι μπαίνουν σε περίεργα sites δεν φταίει κανένα λειτουργικό.
kirileman Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Το ένα που μου σούταρε το eset ήταν το Κικερίνο (ad) -από store- και το άλλο ήταν ένα tr.apk ως Exploit.Towel.A. -εκτός store-. Sorry για το offtopic.
thomasG4 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Το ένα που μου σούταρε το eset ήταν το Κικερίνο (ad) -από store- και το άλλο ήταν ένα tr.apk ως Exploit.Towel.A. -εκτός store-. Sorry για το offtopic. Αυτά τα ads είναι ακακα, άμα δεν πατήσεις πάνω στη διαφήμιση. Και να πατήσεις στα περισσότερα πρέπει να τρέξεις και κανένα apk για να κολλήσεις malware.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα