Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν εχει να λεει κατι η βλαβη που μπορει να σου παρουσιασει το οποιοδηποτε κινητο

Φιλος που πηρε το Iphone6 και του εβαλε και θηκη των 100ε τηγανιζει αυγα και του τελειωνει η μπαταρια μεσα σε 2 ωρες χωρις να το εχει καν ανοιχτο

Εγω εχω κινητο των 100ε εχει πεσει 2 φορες μεσα σε νερο και παιζει τζαμι

Δημοσ.

Με κινητο του 2013 των 100ε ποτε δε χρειαστηκα antivirus ουτε ειχα το παραμικρο κολλημα εχοντας εγκατεστημενα γυρω τα 300 παιχνιδια και εφαρμογες (30GB) κατεβασμενα απο οπουδηποτε (παιζω παιχνιδια οπως GTA Max Payne.... βλεπω XBMC, Live Streaming καναλια και αγωνες......)

Έχεις android των 100 ευρώ και δεν σου κολλάει; Εχεις παιξει με μεγαλύτερα μοντέλα για να κανεις σύγκριση? Ρωτάω γιατί μια τέτοια budget λύση ήταν η αφορμή να μισήσω και να αφήσω για πάντα το android, αφού δεν μπορούσα ούτε τηλέφωνο να πάρω. Φαντασου ακόμα και ο dialer κρασαρε

Δημοσ.

Στα τόσα μοντέλα iphone που κατείχα από το πρώτο μέχρι το 4s οι καλύτερες επιδόσεις που συνάντησα ήταν στο πόσο γρήγορα αδειάζαν οι τσέπες μου για να τα αποκτήσω. Γούσταρα που είχα iphone, με κάλυπτε, αλλά μέχρι εκεί. Επόμενες αγορές, ένα Sammy S2 και μετά από 3 χρόνια ένα OPO. Ότι και να βγάλει η Apple πλεον δε με συγκινεί, καθαρά για οικονομικούς λόγους.

Δημοσ.

τι εχει το g2 σου οταν λες κιτρινιλες?Εαν αφορουν την οθονη εισαι σουπερ γκαντεμης επειδη η κοπελα μου το εχει 2 χρονια τωρα και δεν τις εβγαλε τι-πο-τα και το εχουν αλλοι 3 φιλοι μου απο τους οποιους μονο ο ενας ειχε θεμα απο την πρωτη μερα το οποιο το εδωσε για επισκευη και σε δυο ημερες το ειχε πισω (εννοειτε πως το καλυπτε η εγγυηση).

Οτιδηποτε μετα του g2 απο την lg το βρισκω το λιγοτερο αδιαφορο,αλλα μη λεμε και οτι μας κατεβει.

ps αν οτι πληρωνα επερνα το iphone μου επρεπε καθε βραδυ να μου περνει πιπα

Συμφωνώ, να μη λες ότι σου κατέβει.

http://www.insomnia.gr/topic/567360-lg-g2-%CE%BA%CE%B9%CF%84%CF%81%CE%AF%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1-%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%82/

https://www.google.gr/search?q=lg+g2+yellow&ie=utf-8&oe=utf-8&client=ubuntu&channel=fs&gfe_rd=cr&ei=44ifVrC1PNPBUIbVv8AK&gws_rd=ssl#channel=fs&q=lg+g2+yellow+lines

Κατά τα άλλα, τα πολυτελή υλικά αγαθά δεν σου προσφέρουν τα ίδια σεξουαλική ικανοποίηση, απλά σε κάνουν αρκετά σέξυ ώστε να την απολαμβάνεις συχνά από άλλους, αν αυτό είναι που σε ενδιαφέρει.

Δημοσ.

Συμφωνώ, να μη λες ότι σου κατέβει.

http://www.insomnia.gr/topic/567360-lg-g2-%CE%BA%CE%B9%CF%84%CF%81%CE%AF%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1-%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%82/

https://www.google.gr/search?q=lg+g2+yellow&ie=utf-8&oe=utf-8&client=ubuntu&channel=fs&gfe_rd=cr&ei=44ifVrC1PNPBUIbVv8AK&gws_rd=ssl#channel=fs&q=lg+g2+yellow+lines

Κατά τα άλλα, τα πολυτελή υλικά αγαθά δεν σου προσφέρουν τα ίδια σεξουαλική ικανοποίηση, απλά σε κάνουν αρκετά σέξυ ώστε να την απολαμβάνεις συχνά από άλλους, αν αυτό είναι που σε ενδιαφέρει.

Το καλυπτει η εγγυηση.Και το παρουσιαζαν και τα "ποιοτικα/οτιπληρωνεις παιρνεις" iphone

ειπαμε και εμεις μια μαλακια αλλα εσυ το τερματισες

Δημοσ.

Το καλυπτει η εγγυηση.Και το παρουσιαζαν και τα "ποιοτικα/οτιπληρωνεις παιρνεις" iphone

ειπαμε και εμεις μια μαλακια αλλα εσυ το τερματισες

Η εγγύηση κάποια στιγμή λήγει και αυτό που έχεις στο μυαλό σου για τα iPhones είναι εντελώς άσχετο, εμφανιζόταν στην αρχή και μετά από λίγες μέρες εξαφανιζόταν. Στο G2 ήρθε για να μείνει.

Και αν εγώ το τερμάτισα, εσύ έχεις μπλέξει σε ατέρμονη λούπα.

Δημοσ.

Με κινητο του 2013 των 100ε ποτε δε χρειαστηκα antivirus ουτε ειχα το παραμικρο κολλημα εχοντας εγκατεστημενα γυρω τα 300 παιχνιδια και εφαρμογες (30GB) κατεβασμενα απο οπουδηποτε  (παιζω παιχνιδια οπως GTA Max Payne....  βλεπω XBMC, Live Streaming καναλια και αγωνες......)

Ποιο κινητό έχεις;
Δημοσ.

Η εγγύηση κάποια στιγμή λήγει και αυτό που έχεις στο μυαλό σου για τα iPhones είναι εντελώς άσχετο, εμφανιζόταν στην αρχή και μετά από λίγες μέρες εξαφανιζόταν. Στο G2 ήρθε για να μείνει.

Και αν εγώ το τερμάτισα, εσύ έχεις μπλέξει σε ατέρμονη λούπα.

καθρεφτακι και ετσι?

αυτο εσυ το λες οτι πληρωνεις περνεις και ποιοτητα?Γιατι για τα λεφτα που κανει εγω το λεω ληστεια και κοροιδεια

Που περαν τις οθονης το οποιο δεν ειναι κατι το οποιο προσπερνιεται ετσι,ξερεις οτι κατα περιοδους εχουν βγει διαφορα θεματακια μικρα η οχι.

Οταν εσυ(οχι εσυ συγκεκριμενα αλλα η εταιρεια) λες οτι πουλας premium quality και το τοπ προιον της αγορας και το χρεωνεις αντιστοιχα,δεν επιτρεπεται να εχει η συσκευη μου αυτα τα οποια θεματα.

Θυμασαι απαντηση επι εποχης τζομπς φανταζομαι (η χρυση παρολα αυτα εποχη apple) -μην το κρατατε ετσι αλλα ετσι.....i rest my case

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες. Δεν αλλάζει, όμως, κάτι. Στα 800+ ευρώ παίρνεις τοπ-κλας συσκευή και το iPhone 6s (plus) είναι αυτή τη στιγμή μια από τις 2 κορυφαίες συσκευές στην αγορά με το δικό του μοναδικό λειτουργικό, κορυφαίο appstore, το ταχύτερο soc, την καλύτερη υποστήριξη και άλλα πολλά που βαριέμαι αφόρητα να αναλύω αυτή τη στιγμή. Αν κάποιος δεν μπορεί να το αποδεχτεί, θα ζοριστεί αλλά θα το ξεπεράσει.

Πρόβλεψη για το iPhone 7, θα έχουμε νέο ρεκόρ πωλήσεων!!!

Επεξ/σία από kirileman
  • Like 2
Δημοσ.

Πρόβλεψη για το iPhone 7, θα έχουμε νέο ρεκόρ πωλήσεων!!!

Και για το 6s το ξεραμε αυτο και χειροτερο απο το 5s να ηταν παλι ρεκορ θα εκανε με οτι αυτο συνεπαγεται.Και οτι εχει να κανει με σπεκ εχω πει την φουλ αποψη μου 1-2 σελιδες πριν δεν χρειαζεται να τα ξαναγραφω

Δημοσ.

Με κινητο του 2013 των 100ε ποτε δε χρειαστηκα antivirus ουτε ειχα το παραμικρο κολλημα εχοντας εγκατεστημενα γυρω τα 300 παιχνιδια και εφαρμογες (30GB) κατεβασμενα απο οπουδηποτε (παιζω παιχνιδια οπως GTA Max Payne.... βλεπω XBMC, Live Streaming καναλια και αγωνες......)

Είπα να μην γράψω γιατί οι haters το κάνανε child room αλλά ΟΧΙ αυτό Πάει πολύ όχι και να μας δουλεύεις ρε φίλε που πήρα το s5 και μετά τα 60 apps νόμιζα ότι είχα zx spectrum..... Ηθελα 2 recharge μέσα στη μέρα οι εφαρμογές κλείναμε μόνες τους και μην μου πει κάποιος ότι "δεν έκανα κάτι καλά " η "έπρεπε να κανείς αυτό " τρία (3)format του έκανα και πάντα τα ίδια . Στο 4ο format μάλιστα στο τέταρτο ( ένα χρόνο και 3 μήνες το είχα το s5) με το που τελείωσε το erase και επάνω στο setup μόλις φτάνω στα apps της Samsung για backup κλπ και αφού επιλέγω όχι όλα άρχισαν να γίνονται install !!!!!!!!!!!!! Ε λοιπών τα πείρα τόσο πολύ στην Κράνα που μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο έστειλα το s5 και ένα παλιό iPhone 5 που είχα και πήρα το 6s plus και ησύχασα. Η εντύπωση που έχω από το android είναι ίδια με αυτήν που είχα όταν είχα πάρει το htc HD με Windows 6.1 ... Καλύτερα να μην την γράψω ...

• Like 1
Δημοσ.

Είπα να μην γράψω γιατί οι haters το κάνανε child room αλλά ΟΧΙ αυτό Πάει πολύ όχι και να μας δουλεύεις ρε φίλε που πήρα το s5 και μετά τα 60 apps νόμιζα ότι είχα zx spectrum..... Ηθελα 2 recharge μέσα στη μέρα οι εφαρμογές κλείναμε μόνες τους και μην μου πει κάποιος ότι "δεν έκανα κάτι καλά " η "έπρεπε να κανείς αυτό " τρία (3)format του έκανα και πάντα τα ίδια . Στο 4ο format μάλιστα στο τέταρτο ( ένα χρόνο και 3 μήνες το είχα το s5) με το που τελείωσε το erase και επάνω στο setup μόλις φτάνω στα apps της Samsung για backup κλπ και αφού επιλέγω όχι όλα άρχισαν να γίνονται install !!!!!!!!!!!!! Ε λοιπών τα πείρα τόσο πολύ στην Κράνα που μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο έστειλα το s5 και ένα παλιό iPhone 5 που είχα και πήρα το 6s plus και ησύχασα. Η εντύπωση που έχω από το android είναι ίδια με αυτήν που είχα όταν είχα πάρει το htc HD με Windows 6.1 ... Καλύτερα να μην την γράψω ...

Κάπως έτσι την είχα πάθει κι εγώ με Samsung Galaxy S4 (βέβαια όχι σε τόσο τραγική κατάσταση όσο περιγράφεις εσύ), μέχρι που δεν άντεξα και πήρα iPhone (το 5S τότε) και ησύχασα..

Βέβαια για τα προβλήματα αυτά δεν νομίζω ότι φταίει τόσο το android όσο η Samsung με το bloatware που βάζει στις συσκευές της και τον γεμάτο bugs launcher της (TouchWiz)!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...