JonnyBoy Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Καλό το iPhone.Δεν θα μπω στην παγίδα να συγκρίνω τις αποδόσεις βάση των benchmarks διότι δεν έχω τις τεχνικές γνώσεις για να το κάνω.Θα σας πω όμως έναν καλό λόγο να το προτιμήσει κάποιος από τις αντιστοίχου κόστους android υλοποιήσεις.Οι αναβαθμίσεις.Η διαβεβαίωση ότι όταν βγει καινούργια έκδοση του λειτουργικού θα την έχεις απευθείας στο κινητό σου και ανόθευτη χωρίς bloatware και επικαλυπτόμενα UI.Αρκεί φυσικά να μην παρασυρθείς από την φρενίτηδα της αναβάθμισης και μόλις πέσεις σε έκδοση του IOS που βλέπεις ότι σου φρενάρει τις επιδόσεις στο ακριβό σου κινητό να μην μπεις στην διαδικασία να το αναβαθμίσεις στην επόμενη έκδοση που θα βγει αλλά να μείνεις εκεί.Εκτός και αν δίνεις βαρύτητα στην ασφάλεια και προτιμάς να "θυσιάσεις" τις επιδόσεις ως ένα βαθμό... 3
gagarin Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Καλό το iPhone.Δεν θα μπω στην παγίδα να συγκρίνω τις αποδόσεις βάση των benchmarks διότι δεν έχω τις τεχνικές γνώσεις για να το κάνω.Θα σας πω όμως έναν καλό λόγο να το προτιμήσει κάποιος από τις αντιστοίχου κόστους android υλοποιήσεις.Οι αναβαθμίσεις.Η διαβεβαίωση ότι όταν βγει καινούργια έκδοση του λειτουργικού θα την έχεις απευθείας στο κινητό σου και ανόθευτη χωρίς bloatware και επικαλυπτόμενα UI.Αρκεί φυσικά να μην παρασυρθείς από την φρενίτηδα της αναβάθμισης και μόλις πέσεις σε έκδοση του IOS που βλέπεις ότι σου φρενάρει τις επιδόσεις στο ακριβό σου κινητό να μην μπεις στην διαδικασία να το αναβαθμίσεις στην επόμενη έκδοση που θα βγει αλλά να μείνεις εκεί.Εκτός και αν δίνεις βαρύτητα στην ασφάλεια και προτιμάς να "θυσιάσεις" τις επιδόσεις ως ένα βαθμό... Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου φιλε μου!!!Το φάουλ στην όλη αυτή κατάσταση για μενα ειναι η ίδια η εταιρία που δίνει αναβάθμιση σε μοντέλα 5ετιας...κάνε μια μικρη βελτιώση στην έκδοση που τρέχουν τα παλιά μοντέλα κ μην σκοτωνεις τις συσκευές σου κ πιο πολυ εξοργίζεις τους πελάτες σου!!! Τα benchmarks ειναι αρκετές φορες κατευθυνόμενα πιστεύω!!!!Αλλα δεν μπορεί κανεις να μην παραδεχτεί το ποσο smoothly ειναι τα Apple devices με χαρακτηριστικά hardware διετίας των android...αλλα κ πάλι η τελική απόφαση ειναι του καταναλωτή!!! Για μενα ο καθένας εχει την άποψη του κ τα πιστεύω του...σεβαστά!!!Καλημέρα 1
Dysfuntional Genius Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Federer mode on: Αυτή η Apple από τότε που έγινε CEO αυτός ο μάγειρας, από το κακό στο χειρότερο πάει. Steve, μας λείπεις.   "Τρίζουν τα Κόκκαλα του steves!" 1
redcom7 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 ρε παιδια σοβαρα τωρα υπαρχουν χρηστες σοβαροι που ασχολουνται με αυτα ?? οι συσκευες πλεον ειναι ολες πολυ δυνατες .. το μονο που πρεπει να κοιταει ο χρηστης ειναι η εμπειρια χρησης ... ολα τα αλλα ειναι για εντυπωσεις ... 1
orck Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Εαν νομιζουν οι μαρκεταδες (και ολοι οι αυλικοι τους που παιζουν παιχνιδια) οτι εχουμε ολοι ανασφαλιες και θελουμε μεγαλο αυτοκινητο, μεγαλο σπιτι, μεγαλο πουλι, δυνατο κινητο.... ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣΣε τεχνικο επιπεδο βεβαια θυμαμαι διαφορα μετροπρογραμματα που ηταν βελτιστοποιημενα (tweak) για μια καρτα γραφικων εναντι μιας αλλης 1
sils Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Οτι και να πουμε ο καθενας για τους λογους του προτιμαει την αντιστοιχη πλατφορμα εγω προσωπικά ειμαι οπαδος android λογο ελευθεριας που σου παρεχει το κινητο συνδεεις τα παντα επανω απο σκληρο δισκο gamepad TV usb mouse οτι θελεις .......Αλλα λογο δουλειας επειδη κανω πολλα ταξιδια με μεσα μαζικης μεταφορας την χρειαζομαι αυτηγν την ελευθερια θελω μια καρτα 64γιγα γεματη με σειρες ταινιες και να βρισκω υποτιτλους στο μπαμ θελω ενα Joypad να κανω την συσκευη μου κονσολα με λιγα λογια ειμαι POWER USER ετσι αποταν πηρα Note σταματισα να κοιταω αρθμους και βλακειες οποιο κινητο ναυαρχιδα εχεις 5ετιας εισαι μια χαρα δεν θα δεις καμια διαφορα . Ισως αν ποτε η apple το κανει πιο ελευθερο το λειτουργικο να ξαναδοκιμασω και βγαλει και το Itunes απο την μεση. Αυτα για μενα τωρα μια φιλη μου απο ασχολειτε με την μοδα ναι πηρε iphone 6που οπως λεει εδωσε 800 γιατι ειναι γρηγορο .............. βεβαια την διαφορα 2g me 3G δεν την ξερει. Με λιγα λογια δεν πιστευω οτι υπαρχει hardcore user και να εχει IPHONE οσο γρηγορο και αν υποτιθεται πως ειναι. 1
nikos5800 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 εμενα το benchmark μου φενεται λογικο, η gpu του iphone ειναι η πιο ισχυρή απο ολες τις ανδροιδ ναβαρχιδες, το μεσο αποθήκευσης επισης η πιο γρηγορη απο ολες τις ανδροιδ συσκευες, ο επεξεργαστης στα ιδια επιπεδα με τις ανδροιδ συσκευες και ας εχει μονο 2 πυρηνες, καλο ειναι να μην εχουμε παρωπίδες και να βλεπουμε με πιο καθαρο ματι την αληθεια ,αυτα τα λεει ενας ανδροιδ fanboy ,σε οσα benchmark και να χασει το ανδροιδ δεν το αλλαζω ουτε με ios ουτε μετα απαισια πλακακια 2
tselembawa Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Πεθαινω που οι κατοχοι iPhone μιλανε για τον επεξεργαστη 'τους' και το 90% δεν ξερει οτι ο Α9 ειναι δημιουργημα της Samsung . Η Apple ζηταει τεχνολογικα επιτευγματα και η Samsung (κυριως) τα κανει πραγματικοτητα. Η τεχνογνωσια λοιπον ειναι της Samsung και της TSMC. Να μας πουν ομως εκει στο antutu τι κανει και ο Α9 με αναλυση 2K. Εκει συγκρινεις σωστα. Benchmark σε (ουτε) HD οθονη δεν εχει καποια ουσια να συγκρινεται με αποτελεσματα αλλων συσκευων. Φυσικα και δεν εχει πληρωσει κανενας, απλα τα κριτηρια δεν ειναι για ολες τις συσκευες ιδια και επισης, με καθε update του antutu, τα σκορ των συσκευων ανεβαινουν. Ειμαι κατοχος S6 edge+ και πριν το update εβγαζα 69.000 ενω το 6s δεν ξεπερνουσε τις 58,000 πριν 2 μηνες. Μην τρωτε ο,τι σας πετανε. Πεθαίνω όταν κάποιοι νομίζουν ότι τα ξέρουν ολα και πετάνε κοτσάνες... Ο A9 λοιπόν φίλε μου δεν είναι δημιούργημα της Samsung και καμίας Samsung, είναι δημιούργημα καθαρά της Apple, απο εκεί και πέρα η Samsung και η TSMC είναι κατασκευάστριες εταιρίες επεξεργαστών, κατασκευάζουν τους επεξεργαστές της Apple σύμφωνα πάντα με τον σχεδιασμό της Apple.... Είναι σαν να έχεις εσύ ένα ωραίο σχέδιο στο μυαλό σου για ένα έπιπλο, σχεδιάζεις το έπιπλο όπως εσύ το θες, και επειδή δεν έχεις τον εξοπλισμό και τον χρόνο να κάτσεις να κόβεις ξύλα πας σε έναν μαραγκό και του λες αυτο θέλω να μου παράγεις, και βεβαίως τον βάζεις να υπογράψει και ένα χαρτί ότι αν φύγει το σχέδιο σου έξω απο το εργαστήριο του θα φάει μήνυση...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Αφαιρέθηκαν άπειρα μηνύματα. Αν δεν είστε σε θέση να συζητήσετε ή δεν σας ενδιαφέρει το θέμα, να φύγετε να πάτε αλλού. 3
coffeex Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Κάνε edit Αφαιρέθηκαν άπειρα μηνύματα. Αν δεν είστε σε θέση να συζητήσετε ή δεν σας ενδιαφέρει το θέμα, να φύγετε να πάτε αλλού. 2
Razor333 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Ουτε ενας εκατσε να δει οτι το A9 ειναι τεραστιο διπλα στον exynos 7420 και φυσικα εχει πολλα περισσοτερα transistors, μετραμε τους πυρηνες, το οτι το ενα εχει 2 μεγαλους πυρηνες που τους χρησιμοποιει στο 100% σε multitasking πολυ πιο ευκολα και το αλλο 4 μικρους και 4 ανυπαρκτους που πασχιζει να τους κανει utilize στο 100%, κανενας δεν το σκεφτηκε. Να βαλουμε στο παιχνιδι την ανωτερη gpu; ειναι να απορεις! Apple A9 96mm2@14nm Exynos 7420 78.23mm2@14nm Τουλαχιστον το 7420 ειναι παλιοτερο μπορουμε εκει να δικαιολογησουμε την samsung, το επομενο λογικα θα ξεπερασει το A9. 5
ikaruga24 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Πώς γίνεται στο antutu 5 το iPhone 6s να βγάζει περίπου στις 60000 και στο antutu 6 να βγάζει 132000? Πώς γίνεται το s6 να έβγαζε 70000 και πήγε στις 80000 στο καινούριο, ενώ αναλογικά θα έπρεπε να φτάσει στις 150000? Εχεις δει το γραφικό τεστ του antutu 6 σε σχέση με του 5; Το προηγούμενο τεστ είχε ένα γραφικό πέρασμα της πλάκας, το καινούργιο δείχνει σαν μικρή animated ταινία. Είναι λογικό λοιπόν μια συσκευή με τόσο ισχυρή GPU να έχει το πάνω χέρι. Αν μετρήσουν και της nvidia τον Χ1 θα έχει επίσης τόσο υψηλό ή και υψηλότερο σκορ.
eseccer Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Ο χρήστης king2009 είπε:Οι πραγματικές τιμές benchmark είναι οι παρακάτω:  Οι οποίες είναι επίσημες από το pc magazine και έχει και score από πολλά άλλα benchmarks. Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι λάθος σε όλα και απορω πως μπαίνει στο Insomnia. Παραπληροφορηση όσο δεν πάει ας ελέγχουμε καλύτερα τις πηγές μας παιδιά. Καλά τα λες για παραπληροφόρηση κτλ κτλ, αλλά κάτι δε μου κάθεται καλά... • Το άρθρο του PcMag βγήκε 22/09/2015. • Το άρθρο / φωτογραφία του Insomnia αναφέρεται στα αποτελέσματα του Antutu v6.0 . • Το Antutu v6.0 κυκλοφόρησε 12/2015 Μήπως, λέω μήπως, τα αποτελέσματα του PcMag είναι από το Antutu v5 και όχι από το v6, όπου αλλάξανε εντελώς τον τρόπο υπολογισμού του τελικού σκορ? Πάλι καλά που "ελέγχεις" τις πηγές... πονάει πολύ ε? http://autovote.antutu.net/antuapi.php?m=content&c=info&a=theinfo&id=35Αυτό που έβαλε το insomnia είναι από την επίσημη σελίδα του antutu. Τσεκαρε το και στο κινητό σου. Οι τιμές που έβαλες είναι από το geekbench όχι από το antutu 1
gdriver Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 παιδιά νομίζω πως μερικοί έχουν λίγο μπερδευτεί. το antutu «δοκίμασε» τα κινητά όχι ως καθαρό hardware αλλά ως σύνολο. δηλαδή συνεργασία λογισμικού- υλισμικού. φυσικά 2 gb ίδιας μνήμης δεν είναι καλλίτερα από 4gb dual channel (πλέον λειτουργούν σε dual channel mode εξού και η αύξηση σε 4gb ) και φυσικά ένας 8πύρηνος μπορεί να κάνει καλλίτερο multitasking από έναν διπύρηνο. αλλά όταν τα βάλεις μέσα σε ένα λειτουργικό και τα δεις ως σύνολο παίζει ρόλο το πόσο συμβατό είναι το όλο σύστημα και το πόσο αρμονικώς δουλεύει. το ios έχει ένα συγκεκριμένο υλικό που πρέπει να διαχειριστεί επομένως δε χρειάζεται να το αναλύσουμε περισσότερο ενώ το android είναι ένα all rounder λογισμικό. το ios έχει έναν επεξεργαστή με τον οποίο μπορεί να συνεργαστεί ενώ στο android έχουμε αισίως 4 παίκτες στην αγορά και τώρα ετοιμάζεται και η xiaomi και η lg να παρουσιάσουν δικές τους υλοποιήσεις. επομένως φυσιολογικά μου φαίνονται αυτά τα νούμερα γιατί τα κινητά μετρήθηκαν ως σύνολο και όχι ως hardware μόνο. και φαίνεται πως το πιο αρμονικώς«στημμένο» κινητό είναι το iphone. ας έδινε βάση η samsung στο δικό της tizen και να το έκανε optimize για το δικό της συγκεκριμένο hardware και τότε θα είχαμε καλλίτερη και πιο ξεκάθαρη εικόνα. πάντως προς το παρόν όπως και στο παρελθόν σαν σύνολο το iphone είναι ξεκάθαρος νικητής. και φυσικά αυτή η νίκη είναι αρκετή για το τμήματα marketing να οργιάσουν τώρα και να ξεσπάσει νέα φρενίτιδα.
chrisauto Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Να εξακριβωθεί η θερμοκρασία δωματίου που έγιναν τα παραπάνω τεστ. Μυρίζομαι σκάνδαλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα