vasilissouvlaki Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 δε πα να χτυπαει και κοφτες εγω ουτε ευρο δεν ξαναδινω στην apple 2
Infin Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Για το Mac Pro μιλάς τώρα?Γιατί η σύγκριση ενός all in one με ένα κουτί χωρίς οθόνη είναι λίγο δύσκολη.... Επίσης το Mac mini μπορεί να συγκριθεί μόνο με ένα κουτάκι ίδιου μεγέθους. ΥΓ. Δεν σχολίασα τα MacBook Pro γιατί δεν έχω βρει ακόμα άλλο λαπτοπ εξολοκλήρου φτιαγμένο απο αλουμίνιο, με unibody κατασκευή. Βασικά λεω για το τι κάνει το κάθε τι, όχι με τι υλικό είναι τυλιγμένο . 1
atheatos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Θα μπορούσα να απαντήσω στο ίδιο nasty appleish ύφος, αλλά μια και δεν γνωριζόμαστε (δηλαδή δεν με ξέρεις), θα πω μόνο ότι η "ποιότητα" έχει στοιχεία προσωπικά. Αυτό που εσύ θεωρείς "ποιότητα" μπορεί να μην είναι για κάποιον άλλο (πχ itunes). Καλά κάνεις και έχεις iphone, αλλά γιατί αισθάνεσαι την ανάγκη να μας πεις πόσο πιο "ποιοτικό" είναι; Just for show ίσως?Δεν συνηθίζω να συμπεριφέρομαι σε κάποιους που νομίζουν ότι ξέρουν κάτι, ενώ δεν έχουν ιδέα για αυτό, ωραία.Φυσικά και δεν γνωριζόμαστε,γιατί δεν έχω iPhone . Βαριέμαι να επαναλαμβάνω τα ίδια που έγραψα προηγουμένως, για το τι κάνω σε αυτούς που νομίζουν, ότι ξέρουν κάτι. Αν δεν θυμάσαι τι έγραψες , πήγαινε πίσω και διάβασε αυτό που υπογραμμίσες. Σε αυτό σου απάντησα και όχι για το iPhone. Έχω iPad και αισθάνομαι με το παραπάνω ποσό ποιοτικό είναι το iOS σε σχέση με το android. Την άλλη φορά που θα ρωτήσεις κάτι να είσαι πιο προσεκτικός με τις λεπτομέρειες. Το iOS δεν είναι μόνο το iPhone, που και εγώ δεν συμπαθώ. Επειδή έχεις πρόβλημα με το iPhone δεν σημαίνει ότι το iOS είναι μόνο για όσους έχουν iPhone....
bubu Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Διαβάζοντας τα τελευταία άρθρα του insomnia: Oculus στα 700 ευρώ; AΠATO Gopro στα 400 ευρώ; AΠATO iPhone στα 800 ευρώ; AΠATO Είναι δηλαδή γενικό φαινόμενο οτι πολλοί χρήστες βγάζουν μίσος προς τις εταιρίες που πουλάνε προϊόντα σε τιμές ανέφικτες για τους ίδιους. Τα παραπάνω είναι όλα πρίμιουμ προϊόντα. Αν οι εταιρίες αυτές τα πουλούσαν στη μισή τιμή, θα είχα μονοπώλιο 100%. Ο λόγος που δεν το κάνουν είναι γιατί δεν μπορούν. Τα λεφτά που κερδίζουν δεν τα κάνουν αμάξια και εξοχικά. Τα επενδύουν ξανά και ξανά ώστε να μας προσφέρουν κάτι απίστευτο και την επόμενη χρονιά. Από την άλλη κάποια σχόλια έχουν τρελό χαβαλέ! 6
vagos456 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Όσοι μιλάτε για την ανάλυση του iphone, έχω να σας πω ότι στο test κάνει render σε 1920x1080,και δεν τρέχει σε 1334x750 που είναι η ανάλυση του 6s.Και στα samsung έτσι κάνει,και όλα τα κινητά για να υπάρξει σύγκριση.
χιωτης Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Ελ άντε εγω που θα πάω να επιλέξω κινητό θα πάω με βάση το ποσο γρήγορα ανοίγει τις εφαρμογές η μπαίνει στο ίντερνετ η θα κοιτάξω τι με εξυπηρετεί εμενα; άμα θελω καλή κάμερα θα πάρω η Lumia η z5 άμα θελω κινητό να βλέπω ταινία να διαβάσω μαιλ κλπ θα πάρω note 5 το edge κλπ κινητά .επειδή ανοίγει ποιο γρήγορα το κινητό και επειδή για 0.5δευτερολεπτα ανοίγει τη σελίδα στο ίντερνετ δε με ενδιαφέρει αυτο .να κοιτάξει η apple 1
grg123c Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Και ποιος μου λεει εμενα οτι η apple δεν πληρωσε να φαινονται και να διαβαζοντσι διαφορετικα στις πλατφορμες της?? Ειναι δυνατον σε οποιαδηποτε πλατφορμα και να τρεχει ενας δυπυρηνος δυο με τρεις φορες καλυτερα απο ολους τους οχταπυρηνους και 2 γιγα ραμ καλυτερα απο 4? Μην τρελαθουμε... γιατι υπαρχει αλλη λογικη? το antutu μετραει performance και οχι software (στο οποιο η apple νικαει) οποτε παλλον τα λεφτα απο τις μηνυσεις πανε ολα στο antutu
amveria Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Ακόμη ένα άρθρο για να ξεδώσουμε όλοι την κακία μας προς την άλλη πλατφόρμα. Να ξεκαθαρίσω ότι δυστυχώς δεν είχα τον χρόνο να διαβάσω όλα τα ποστ κάπου εκεί στη μέση της 4ης σελίδας συνέχισα με την "διαγώνια" ανάγνωση. Λοιπόν έχω να κάνω κι εγώ την παρατήρησή μου. Όποιος προσπαθεί να συγκρίνοντας IOS με Android να αναδείξει το καλύτερο Smartphone ή Tablet μάλλον δεν μπορεί να κατανοήσει την διαφορετικότητα ανάμεσα στην φιλοσοφία των δύο πλατφορμών. Το μόνο κοινό που έχουν είναι ότι χρειάζονται και οι δύο hardware για να τρέξουν. Το IOS έχει πολύ συγκεκριμένο hardware να διαχειριστεί και επειδή ακριβώς είναι full optimized πάνω εκεί μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα. Το Android από την άλλη είναι ένα λειτουργικό που κατά ομολογία της ίδιας "μαμάς" Google ούτε opitimized είναι αλλά ούτε και hardware specific, ώστε να μπορεί με λίγες παρεμβάσεις ο εκάστοτε κατασκευαστής smartphone / tablet να το προσφέρει στους τελικούς καταναλωτές. Για να το παρομοιάσω με ακόμη περισσότερο κατανοητή μεταφορά το Antutu λοιπόν προσπαθεί να βρει τα καλύτερα αποτελέσματα σε ηλεκτρονικά παιχνίδια και για pc και για playstation. Εντελώς διαφορετική πλατφόρμα, εντελώς διαφορετική φιλοσοφία. Ο μόνος τρόπος που θα δεχόμουν τα αποτελέσματα ενός οποιουδήποτε μετροπρογράμματος θα ήταν ο εξής : Να γίνει εκ των προτέρων δημόσια ανακοίνωση των τεχνικών λεπτομερειών / προδιαγραφών που θα εξετάζει το κάθε μετροπρόγραμμα και να καθίσουν όλοι οι κατασκευαστές να κάνουν optimize τις ρουτίνες του λειτουργικού τους. Μόνον τότε θα είχαμε μία καθαρή εικόνα του ακριβώς συμβαίνει και ποια συσκευή είναι πράγματι η γρηγορότερη. Καλή χρονιά σε όλους. 1
Makuku Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Όπως και να το κάνουμε, όσο και να γουστάρω το android και να μην πάω το iOS και την Apple, ο παλιός είναι αλλιώς. Όταν ο Jobs έβγαζε υπολογιστές, ο Larry Page και ο Sergey Brin ψήναν γκομενάκια στο λύκειο. Η Apple έχει τεχνογνωσία όσο ξέρει κι από marketing. Ποτέ δεν αμφισβήτησα το iPhone 6S, και είναι ίσως το μοναδικό iPhone το οποίο παραδέχομαι πως είναι όπλο. Χωρίς σφαίρες. Ούτε καν να επισυνάψεις ένα αρχείο pdf σε ενα email δεν μπορείς. Είναι σαν να αγοράζεις ενα supercar , να πληρώνεις λες και αγόρασες το Κρεμλίνο, και να πηγαίνεις αναγκαστικά με 20χλμ την ώρα. Υπερεκτιμημένα σκουπίδια. 1
Nikolo1991 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Συγγνώμη φίλε μου, αλλά αυτά που λες δεν έχουν καμία βάση. Δηλαδή, με την λογική σου, ένα σύστημα με i7 με 8GB δεν θα βγάλει μεγαλύτερο σκορ στα bench από ένα με i5 και 16GB μνήμη. Ισως δεν εχω διατυπωσει κατι σωστα. Θεωρω πως ο 7420 και ο Α9 δεν ειναι i5 και i7 αντιστοιχα. Υποθετω πως σε αναλογια, ειναι και οι 2 i7 και παρα κοντα σε συνολικες επιδοσεις (οπως δειχνουν τα διαφορα αλλα σοβαρα Benches). Μιλαω για multicore παντα γιατι το δεν ειμαι σιγουρος οτι ασχολειται με single core. Οταν λοιπον εχεις 2 τοσο κοντινα chipsets, με το ενα να συνοδευεται με καλυτερη καρτα γραφικων και το αλλο με τη διπλη ram (εστω οτι οι αναλυσεις ειναι αμελητεες), ειναι εξοπραγματικο να υπαρχει τοσο μεγαλη διαφορα. Γιατι λοιπον στο Antutu 5 το iphone ειχε λιγοτερο απο το μισο σκορ; Τι αλλαξε τοσο πολυ που με το νεο update, διπλασιασε την αποδοση; Γιατι εδω μιλαμε για διπλασιασμο αριθμων, με udate του bench και οχι του iOS, για να πιστεψω οτι εγινε καποια αλλαγη. 3 ειναι τα σεναρια: Η προωθουν το iPhone για τους δικους τους λογους, αλλα με αισχρο κατ'εμε τροπο η το iPhone ειχε 'κρυφες χαρες' και πρεπει να πουμε μπραβο στην Apple η μας δουλευουν ολους και το antutu μετραει χαρτοπετσετες και στραγαλια. Bottom line ειναι οτι δε συγκρινονται οι 2 πλατφορμες. Αν φορουσαν το ιδιο λογισμικο, θα εβγαζα το καπελο στον πρωτο. Εδω ομως ο καθενας ειναι μια παρεα μονος του. iOS, TouchWiz, Sense ui και χιλια δυο skins που εχει βγαλει η καθε εταιρια, αλλαζει τις επιδοσεις της καθε συσκευης. Ολο αυτο γινεται γιατι το Android ειναι ενα λαθος απο μονο του, αλλα εδω φευγω off-topic και δε θελω . Μακαρι να ειχα iOS στο Galaxy μου. Απο το S4 το λεω (κατοχος S4, Note 3, A7 και Edge+...το ειπα και για τα 4 ) 1
king2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δεν ξερω τι λεει το antutu και το καθε benchmark αλλα ξερω οτι προχθες συγκριναμε ενα iphone 6s plus με το δικο μου note 3 2 χρονων που το εχω με custom rom και βγαζει 50000 στο antutu.Ε σε τιποτα δεν ηταν γρηγοροτερο.Εκλεινε την μια εφαρμογη μετα την αλλη ενω το δικο μου ειχε κρατημενα αρκετα παιχνιδια εκει που τα αφησα μαζι με αρκετες εφαρμογες.Pause ηταν ετσι οχι παγωμενες οπως στο μηδενικο multitasking που εχει το ios.Και το καλυτερο ηταν οτι το note κανει 1000 φορες περισσοτερα πραγματα απο το iphone 6s plus και τα κανει πολυ πιο γρηγορα και πολυ πιο ευκολα(κυριως αυτο). Οποτε ας βγαζει και ας δεν βγαζει τοσο στο antutu ποσως με ενδιαφερει εφοσον με ενα κινητο 2 χρονων που το ειχα παρει 400 ευρω κανει πολλα παραπανω απο το iphone των 800 ευρω(http://www.skroutz.gr/s/7424465/Apple-iPhone-6s-Plus-16GB.html) το 16αρι ε το 64αρι εχει 900 τη στιγμη που στο note εχω 64αρα καρτα μαζι με τα 32 εσωτερικου. Μην ψαρωνετε παιδια το marketing παει συννεφο μην πετατε τοσα χρηματα σε κατι που αξιζει πραγματικα ουτε τα μισα.2016 εχουμε οχι 2008 που υπηρχε αγνοια του κοσμου πανω σε αυτα τα θεματα. 1
Mr. Demetrius Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Κοιταξτε, ουτε εγω ειμαι fan της apple, αλλα δεν ειμαι σαν μερικους που τραβηξαν μαλακια μολις ειδαν την εκδοση του android 6.0 . Ολα τα benchmarks το δειχνουν ταχυτερο και ειναι μια πραγματικοτητα. Οσο αφορα τους πυρηνες και ο amd fx 8350 εχει 8 πυρηνες αλλα οι intel τον πηδουν με τους μισους και αν πυρηνες. Παντως, ειμαι αισιοδοξως για τον snapdragon 820 και τον νεο επεξεργαστη της Samsung οπου η qualcomm αλλαζει ριζικα τον τροπο κατασκευης τον επεξεργαστων.
Vasilisxd Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Καλό το iPhone , αν είχε λογική τιμή θα είχε ασκήσει τρομερή πίεση και θα είχε κλείσει πολλά "μαγαζιά" στο Android στρατόπεδο. Κρίμα που είναι τόσο ακριβό και δεν τολμάς ούτε να το σκεφτείς για αγορά. Δεν λέω , πολύ χρήσιμο εργαλείο το Smartphone και πλέον μέρος της καθημερινότητας αλλά τόσα λεφτά ντρέπεσε να τα δώσεις.
adi32 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Οι αριθμοί πολλές φορές δεν λένε την αλήθεια Δεν ξέρω αν ισχύει το ότι έχει συνηθίσει ο καθένας του αρέσει αλλά πραγματικά και να μου το χαριζανε δε θα το άλλαζα με το Android μου των 100€. Μου δίνουν φίλοι iPhone και iPad να τους βρω άκρη και πραγματικά αισθάνομαι ότι μπορώ να κάνω το 1/10 των όσων κάνω με το Android 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα