Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καταρχην το 6s plus εχει αναλυση 1080p την στιγμη που τα περισσοτερα android εχουν 2k...

ακομα και ενας ασχετος  εαν διαιρεσει το score δια 2,τοτε ειναι πιο χαμηλο πχ απο το edge plus...

προσωπικα εαν και το 6s ειναι οντως πιο γρηγορο θα προτιμουσα ενα edge(πολυ πιο ομορφο και εξισου γρηγορο στην πραξη). 

Αυτό είναι, πώς δεν το είχε σκεφτεί κανείς μέχρι τώρα;

78196.png

78198.png

• Like 4
  • Απαντ. 223
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ας σκεφτουμε λιγο πως θα ηταν αν η SnapDragon εβγαζε επεξεργαστες ΜΟΝΟ για την "οποιαδηποτε" εταιρια, και αυτη η "οποιαδηποτε" εταιρια ειχε συγκεκριμενο λογισμικο που λειτουργει αποκλειστικα...

Και τωρα ας δοσουμε ενα καλο status στην "οποιαδηποτε" εταιρια και ας υποθεσουμε πως ειναι η Samsung, η η Moto, η η LG κτλ...

Πως θα ηταν τα σκορ.?.?.?

Δημοσ.

Ας σκεφτουμε λιγο πως θα ηταν αν η SnapDragon εβγαζε επεξεργαστες ΜΟΝΟ για την "οποιαδηποτε" εταιρια, και αυτη η "οποιαδηποτε" εταιρια ειχε συγκεκριμενο λογισμικο που λειτουργει αποκλειστικα...

Και τωρα ας δοσουμε ενα καλο status στην "οποιαδηποτε" εταιρια και ας υποθεσουμε πως ειναι η Samsung, η η Moto, η η LG κτλ...

υπαρχει αυτη η εταιρια και λεγεται samsung με exynos

• Like 3
Δημοσ.

Αυτό είναι πρόβλημα των εταιρειών. Δεν τους φταίει κανείς αν είναι απλά OEMs και φτιάχνουν φασόν κινητά. Όποιος έχει τα κότσια, ας το κάνει αλλά το τζάμπα πολλοί αγάπησαν :D

υπαρχει αυτη η εταιρια και λεγεται samsung με exynos

Εκτός θέματος είσαι, για software μιλάει. Αν και σε hardware, η τεράστια Samsung είναι λίιιιγο πίσω.

• Like 1
Δημοσ.

Όταν θα πάρετε iPhone όλοι εσείς που τα κράζετε θα καταλάβετε και θα μετανιώσετε 'μεσα σας' για όλα αυτά που λέγατε τόσο καιρό.(Βέβαια σιγά μην του παραδεχτείτε δημόσια και σιγά μην πάρετε ποτέ iPhone οποτε τα ίδια θα λέτε μια ζωή) Ναι κι όμως είναι τόσο σταθερά! Και ιδιαίτερα σε σύγκριση με όσα android κι αν εχω πιάσει στα χέρια μου κι ας ηταν πολλα απ αυτα κορυφαία ( υποτίθεται ) μου έχουν σπάσει τα νεύρα! Εκτός οτι δεν έχουν εύχρηστο μενού αργούνε πολύ για μένα που βαριέμαι πάρα πολύ να περιμένω έστω και κλάσματα του δευτερολέπτου σε σχέση με αυτό που έχω συνηθίσει σε iOS! θέλω οτι εντολή δίνω να γίνετε! Ή το άλλο που αρκετές εφαρμογές κολλάνε η κάνουν τα δικά τους κλείνουν η δεν ανοίγουν όλο προβλήματα όλο προβλήματα γιατί όλο αυτό? Προτιμώ να δώσω κάτι παραπάνω και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και ιδιαίτερα για κάτι που 'χει γίνει η καθημερινότητα πλέον! Παίρνεις smartphone για να κάνεις έξυπνα πράγματα όχι να σου γίνει η ζωή πιο δύσκολη! Ότι πληρώνεις παίρνεις αυτό είναι νόμος! Όποιος θέλει ας απάντηση ότι θέλει δεν θα μπω καν στον κόπο να απαντήσω! Αυτοί που είναι κάτοχοι iOS συσκευής ξέρουν απλά όλοι οι άλλοι δεν ξέρουν! Οποτε.....

Να στε καλά!

Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμένεις καθόλου. Για να κάνεις copy paste ένα τραγούδι από το iPhone στο pc θες κάνα δίωρο ψαξιματος αν δεν καταλήξεις σε format

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό είναι πρόβλημα των εταιρειών. Δεν τους φταίει κανείς αν είναι απλά OEMs και φτιάχνουν φασόν κινητά. Όποιος έχει τα κότσια, ας το κάνει αλλά το τζάμπα πολλοί αγάπησαν :D

Εκτός θέματος είσαι, για software μιλάει. Αν και σε hardware, η τεράστια Samsung είναι λίιιιγο πίσω.

εχει δικο της hardware και εχει δικο της fork android που μπορει να το κανει οτι θελει.Βασικα η samsung συμμετεχει και στην αναπτυξη του vanilla android της google. Σιγουρα δεν ειναι ακριβως ακριβως οπως στην apple αλλα ειναι μια ενδειξη οτι το να εχεις καλο συνδυασμο software hardware ειναι skill

• Like 1
Δημοσ.

Παιδες, ενα προφανες συμπερασμα που δεν εχω ακουσει απο κανεναν ειναι το εξης:

το iPhone 6s φτανει τα 130.000...

το iPhone 6 περι τα 80.000...
Χαοτικη η διαφορα τους!!!

Εδω ομως πια συγκρινουμε το ιδιο πια οικοσυστημα...στην πραξη (την καθημερινη χρηση δλδ) η διαφορα τους ειναι αμελητεα... εχω προσωπικα iphone 6s και 6+ οποτε τα ζω καθημερινα...

ΑΡΑ, μπορουμε να υποθεσουμε οτι και με τα αντιστοιχα android των 80.000 περιπου η διαφορα θα ειναι μηδενικη..

Ασφαλες συμπερασμα: τα benchmarks ειναι για τον π...

Προφανως κατι μετρανε (δεν λεω οτι λενε ψεματα) αλλα απλα αυτο που μετρανε δεν εχει να κανει με το τελικο αποτελεσμα της πραγματικης χρησης τους!

Οπως ειπα iphoneακιας ειμαι, αλλα δεν σημαινει τιποτα το 130.000. Θεωρω οτι ενα S6 edge+ πχ. ειναι το ιδιο καλο με τα iphone...

• Like 2
Δημοσ.

Αφου δεν σε περιορίζει να καλείς απο iphone μόνο σε iphone παλι καλά να λέτε. Εννοειται ότι θα δείξει καλά αποτελεσματα αφου το λογισμικό ειναι φτιαγμένο για συγκεκριμένη συσκευή μόνο με πολύ καλή διαχείρηση λογω τρελλών περιορισμόν. Ασ φορτώσουν το ios σε καλή συσκευή android και ασ κανουν μετρήσεις..

• Like 1
Δημοσ.

Ημουν παντα οπαδος pc και android αλλα τελικα η apple εχει βρει τη χρυση τομη αναμεσα στην εμπειρια χρησης. Οτι κανει και το mac και το iphone το κανουν και πολυ απλα και πολυ καλα. Ολοι οι πολεμιοι λοιπον αν δεν εχετε την εμπειρια μην μιλατε

• Like 2
Δημοσ.

Δεν είναι θέμα hardware αλλά software.

H Apple ξεκινώντας πρώτη και παιζοντας χρόνια χωρίς αντίπαλο έχει "δεμένους" τους χρήστες iPhone στο οικοσύστημά της και τους ξεζουμίζει κάθε χρόνο με "νέα" χαρακτηριστικά. Είναι σαν να πληρώνεις ενοίκιο. Και είναι κατανοητό ότι είναι δύσκολο κάποιος να αλλάξει οικοσύστημα, είναι πιο εύκολο να πληρώνεις ένα 500άρικο (+το παλιό μοντέλο) κάθε χρόνο. Όμως δεν είναι κατανοητό να απολογείσαι για την επιλογή σου σαν "καλύτερη". Ας μου πει κάποιος τι παραπάνω κάνει το iOS σε σχέση με το Android.

Δημοσ.

Δεν είναι θέμα hardware αλλά software.

H Apple ξεκινώντας πρώτη και παιζοντας χρόνια χωρίς αντίπαλο έχει "δεμένους" τους χρήστες iPhone στο οικοσύστημά της και τους ξεζουμίζει κάθε χρόνο με "νέα" χαρακτηριστικά. Είναι σαν να πληρώνεις ενοίκιο. Και είναι κατανοητό ότι είναι δύσκολο κάποιος να αλλάξει οικοσύστημα, είναι πιο εύκολο να πληρώνεις ένα 500άρικο (+το παλιό μοντέλο) κάθε χρόνο. Όμως δεν είναι κατανοητό να απολογείσαι για την επιλογή σου σαν "καλύτερη". Ας μου πει κάποιος τι παραπάνω κάνει το iOS σε σχέση με το Android.

Πρέπει να είναι πολυ παλιό μοντέλο για να βάζεις +500...κάθε χρόνο.

Το iOS δεν κάνει κάτι παραπάνω ποσοτικά αλλα ποιοτικά. Αλλα αν κρίνω απο αυτό που έγραψες και σχολίασα καυστικά παραπάνω δεν νομίζω ότι είσαι σε θέση να το καταλάβεις.

• Like 1
Δημοσ.

Αφου δεν σε περιορίζει να καλείς απο iphone μόνο σε iphone παλι καλά να λέτε. Εννοειται ότι θα δείξει καλά αποτελεσματα αφου το λογισμικό ειναι φτιαγμένο για συγκεκριμένη συσκευή μόνο με πολύ καλή διαχείρηση λογω τρελλών περιορισμόν. Ασ φορτώσουν το ios σε καλή συσκευή android και ασ κανουν μετρήσεις..

Μιλάς μας λίγο για τους περιορισμούς στο iOS και πως δεν κάνει και multitasking (πάει και αυτό το επιχείρημα).

• Like 1
Δημοσ.

Ημουν παντα οπαδος pc και android αλλα τελικα η apple εχει βρει τη χρυση τομη αναμεσα στην εμπειρια χρησης. Οτι κανει και το mac και το iphone το κανουν και πολυ απλα και πολυ καλα. Ολοι οι πολεμιοι λοιπον αν δεν εχετε την εμπειρια μην μιλατε

για χρήση ιντερνετ και να ακούς μουσική ναι τα μακ το κάνουν εξίσου καλά με ένα pc 300euro ισως να ειναι και πιο απλα. Τωρα στα χρήματα που δίνεις για μακ δεν θα φτάσει σε δυνατότητες ενα pc παρόμοιας τιμης

• Like 1
Δημοσ.

για χρήση ιντερνετ και να ακούς μουσική ναι τα μακ το κάνουν εξίσου καλά με ένα pc 300euro ισως να ειναι και πιο απλα. Τωρα στα χρήματα που δίνεις για μακ δεν θα φτάσει σε δυνατότητες ενα pc παρόμοιας τιμης

Για το Mac Pro μιλάς τώρα?Γιατί η σύγκριση ενός all in one με ένα κουτί χωρίς οθόνη είναι λίγο δύσκολη....

Επίσης το Mac mini μπορεί να συγκριθεί μόνο με ένα κουτάκι ίδιου μεγέθους.

ΥΓ. Δεν σχολίασα τα MacBook Pro γιατί δεν έχω βρει ακόμα άλλο λαπτοπ εξολοκλήρου φτιαγμένο απο αλουμίνιο, με unibody κατασκευή.

Δημοσ.

Εγώ να ρωτήσω κάτι? σε κάτι photo από an tutu έχω δει ότι τα i-phone τα βγάζει compare μόνο με i-phone γιατί?(δεν το λέω ειρωνικά ρωτάω). Δεύτερον ποίος ασχολείται σήμερα με specs έχει κορεστεί αυτό το πράγμα πλέον. Κανένα κινητό δεν κολλάει ακόμα και το z2 μου πάει τέλεια και χέ%&@κα αν θα ανοίγει και 0.5sec η εφαρμογή πιο γρήγορα στο i-phone ή στο galaxy s6. Aυτό που αξίζει κάποιος να ζηλέψει κάτι από τις σημερινές ναυαρχίδες είναι κάμερες,οθόνες κτλ.benchmarks και κουράφεξαλα το i-phone με 2 πυρήνες πάει βούτυρο το s6 θέλει (4+4) και πολύ ram αλλά στο τέλος της ημέρας και τα 2 σφαίρα θα πηγαίνουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...