Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όσο αξίζουν τα pc της apple άλλο τόσο αξίζουν και τα κινητά της. για κάνα ινερνετ και κόντρες στο booting ειναι.

• Like 2
  • Απαντ. 223
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παλια στο Τεξας λοιπον, πριν λιγους μηνες δηλαδη, μας ελεγαν πως το iPhone δεν χρειαζεται πανω απο 1gb ram.

Πήγαινε πες τα σε αυτούς που σας τα έλεγαν.

• Like 1
Δημοσ.

οι επεξεργαστες ειναι της apple αυτη κανει το σχεδιασμο και εχει τις πατεντες . Τα εργοστασια ειναι της samsung tsm ειναι σαν να λες οι amd επεξεργαστες ειναι της global foundries. Αν θες το CUSTOM σχεδιασμο του A9 τον βρισκεις μονο Apple.

Οι καρτες γραφικων σε offscreen test των iphone σε σχεση με τον ανταγωνισμο ειναι 50% πιο γρηγορες οποτε αυτο που λες για αναλυση δεν ισχυει https://gfxbench.com/compare.jsp?benchmark=gfxgen&did1=25701346&os1=iOS&api1=gl&hwtype1=GPU&hwname1=Apple+A9+GPU&D2=Samsung+Galaxy+S6+Edge%2B+%28SM-G928%29

1) Ποσταρες λινκ απο σοβαρο Benchmark. 2)παλι μου εχει σε διαφορετικη αναλυση τα μισα τεστ 3) Το Antutu (οπως και τα αλλα φανταζομαι) για να βγαλει τον τελικο 'αριθμο', αθροιζει τα αποτελεσματα των διαφορων τεστ. Οταν αυτα τα τεστ, δεν γινονται υπο ιδιες συνθηκες, δεν ειναι συγκρισιμα. Δε μπορεις να συγκρινεις iOS με Android, δεν εχει νοημα να κανεις τεστ σε διαφορετικες αναλυσεις και να βγαζεις συμπερασμα (το ξερουμε απο τις καρτες γραφικων χρονια τωρα αυτο) και επισης, δε γινεται να ενα κινητο με μιση ραμ απο το αλλο, να φτανει τετοια νουμερα. Εκαναν ενα παρα πολυ καλο optimization για το iphone και δεν ασχοληθηκαν με τα αλλα smartphone, γιατι το hardware τους ειναι τοσο διαφορετικο, που προκαλει πονοκεφαλο. Φτιαξανε λοιπον κριτηρια, αποκλειστικα για το iphone 6/6s ενω δεν εφτιαξαν για το Mate 8 και τα αλλα android. Με ενα update, ποτε δεν παει η αποδοση στο 200%. Αρα λοιπον το antutu, συγκρινει πορτοκαλια με πετρες. Οι αρχιτεκτονικες προφανως και παιζουν ρολο (ισως και το μεγαλυτερο), αλλα δε δεχομαι μια συσκευη με 2 gb ram να παταει στο πτωμα μιας αλλης με 4gb. Πολυ απλα, δε γινεται. Φτιαξανε ειδικο τεστ για iOS λοιπον και μετραει κατι δικα του στην τελικη.

Να συμπληρωσω οτι η ενσταση μου, δεν ειναι στο οτι το iPhone ειναι πρωτο. Το '200% αυξηση' η μαλλον η κατα '45% ταχυτερη αποδοση' σε σχεση με τον ανταγωνισμο, δε στεκουν. Εκτος κι αν ο 820 και ο 8890 πιασουν κι αυτοι 130,000-150,000.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι μια. Αν τα αποτελέσματα είναι προϊόν στησίματος, το soc είναι της Apple. Αν είναι αληθή, το soc είναι της Samsung. Να τα λέμε αυτά.

• Like 8
Δημοσ.

Εγω αγοραζω παντα συμφωνα με την καταταξη επιδοσεων απο το Αντουτου κι ας ειναι και κινεζικο. Ετσι, ειμαι σιγουρος οτι η συσκευη μου ειναι πολυ γρηγορη -δηλαδη ανοιγει και κλεινει γρηογορα- και φυσικα οπως και να το κανουμε, εχει το αναλογο.. πρεστιζ. Νο1 στο Αντουτου λες και φτανει.

Δημοσ.

Σε λίγες μέρες θα πάρω φθηνό "κινέζικο" των 200 ευρώ. Αυτά τα παραμύθια ότι με τα μισά λεφτά ή και λιγότερα παίρνουμε περίπου τις ίδιες επιδόσεις με τις ακριβές ναυαρχίδες, πρέπει να τα σταματήσουμε όλοι μας.

ΟΧΙ, δεν παίρνουμε παρόμοιες επιδόσεις, τίποτα παρόμοιο δεν παίρνουμε. Παίρνουμε χειρότερη ποιότητα κατασκευής, χειρότερο support, χειρότερο software γεμάτο bugs, χειρότερη κάμερα, χειρότερη ποιότητα ήχου στο ακουστικό, χειρότερη λήψη (λείπουν μπάντες), χειρότερα τα πάντα. Απλά δεν έχουμε λεφτά για iPhone. Γι' αυτό και εγώ θα βολευτώ με ένα Xiaomi ή Meizu και τα υπόλοιπα θα τα κάνω πάνες και φορμάκια για τον μικρό. :)

ΕΝΑ ασημο thl 5000 του 2013 που εκανε πχ 200 δολαρια τοτε και ενα s4 που εκανε τοτε πχ 300 πες μου εσυ γιατι ειναι χειροτερο;μια χαρα στιβαρο κινητο,καταπλητκικη καμερα σε ληψεις και βιντεο,μπαταρια θηριο κλπ....δεν με πειθεις....υπαρχουν vfm απλα θελει ψαξιμο

Δημοσ.

ΕΝΑ ασημο thl 5000 του 2013 που εκανε πχ 200 δολαρια τοτε και ενα s4 που εκανε τοτε πχ 300 πες μου εσυ γιατι ειναι χειροτερο;μια χαρα στιβαρο κινητο,καταπλητκικη καμερα σε ληψεις και βιντεο,μπαταρια θηριο κλπ....δεν με πειθεις....υπαρχουν vfm απλα θελει ψαξιμο

Ναι βρε, και γω θηρίο θα πάρω! pet-big.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Αρα,ανεξαρτητου προτημισης σε εταιρια(πχ samsung κ apple) πισευεις οτι ειναι λογικο να δινει καποιος 800 ευρω για smartphone?

Θελω να πω με αυτο,οτι δεν θα πρεπει να πεφτουμε θυματα του μαρκετινγκ οποιασδηποτε εταιριας,κ ως καταναλωτες να πιεζουμε για αλλαγες προς το δικο μας συμφερον αντι να διαλεγουμε στρατοπεδο.

Φιλικα

Εξαρτάται τι χρήση το θέλει.. Όχι δεν το θεωρώ λογικό, αλλά δυστυχώς για κάποιο λόγο στις high end συσκευές οι τιμές αντί να πεύτουν λόγω ανταγονισμού, αντίθετα ανεβαίνουν όλο και περισότερο. Όπως και να χει σημασία έχει να ξέρεις τι παίρνεις και ακριβώς όπως είπες να μην πεύτεις θύμα του μάρκετινγκ της κάθε εταιρίας που προσπαθεί να σου πουλήσει κάτι που στην πραγματικότητα δεν είναι αυτό που υπόσχεται.. Έχουν περάσει αρκετές συσκευές απο τα χέρια μου και ios και android. Δεν είμαι με κανένα στρατόπεδο, ίσα ίσα που πιστεύω ότι η κάθε πλατφόρμα έχει τα υπερ και τα κατά της (πχ το ios λόγω καλύτερης διαχείρισης μνήμης είναι πιο ελαφρύ γενικά με αποτέλεσμα να είναι ταχύτερο, ενώ το android σου δίνει περισότερες δυνατότητες και παραμετροποίηση), απλά γνώμη μου είναι ότι σε σχέση με τις υπόλοιπες συσκευές των 700€+, το iPhone είναι το πιο "τίμιο", διότι κάνει αυτό το οποίο υπόσχεται απροβλημάτιστα, τώρα αν αξίζει γενικότερα να δώσρις τόσα λεφτά για ένα κινητό αυτό είναι προσωπικό θέμα του καθενος..

Υγ, εγώ τώρα το iphone 6 64 έχω και το πήρα 600€ από γνωστό.

Δημοσ.

1) Ποσταρες λινκ απο σοβαρο Benchmark. 2)δε με αφηνει να βαλω το iphone διπλα να συγκρινω (βαριεμαι να κανω log in) 3) Το Antutu (οπως και τα αλλα φανταζομαι) για να βγαλει τον τελικο 'αριθμο', αθροιζει τα αποτελεσματα των διαφορων τεστ. Οταν αυτα τα τεστ, δεν γινονται υπο ιδιες συνθηκες, δεν ειναι συγκρισιμα. Δε μπορεις να συγκρινεις iOS με Android, δεν εχει νοημα να κανεις τεστ σε διαφορετικες αναλυσεις και να βγαζεις συμπερασμα (το ξερουμε απο τις καρτες γραφικων χρονια τωρα αυτο) και επισης, δε γινεται να ενα κινητο με μιση ραμ απο το αλλο, να φτανει τετοια νουμερα. Εκαναν ενα παρα πολυ καλο optimization για το iphone και δεν ασχοληθηκαν με τα αλλα smartphone, γιατι το hardware τους ειναι τοσο διαφορετικο, που προκαλει πονοκεφαλο. Φτιαξανε λοιπον κριτηρια, αποκλειστικα για το iphone 6/6s ενω δεν εφτιαξαν για το Mate 8 και τα αλλα android. Με ενα update, ποτε δεν παει η αποδοση στο 200%. Αρα λοιπον το antutu, συγκρινει πορτοκαλια με πετρες. Οι αρχιτεκτονικες προφανως και παιζουν ρολο (ισως και το μεγαλυτερο), αλλα δε δεχομαι μια συσκευη με 2 gb ram να παταει στο πτωμα μιας αλλης με 4gb. Πολυ απλα, δε γινεται. Φτιαξανε ειδικο τεστ για iOS λοιπον και μετραει κατι δικα του στην τελικη.

Συγγνώμη φίλε μου, αλλά αυτά που λες δεν έχουν καμία βάση. Δηλαδή, με την λογική σου, ένα σύστημα με i7 με 8GB δεν θα βγάλει μεγαλύτερο σκορ στα bench από ένα με i5 και 16GB μνήμη.

• Like 1
Δημοσ.

Στο μόνο που με παραξένεψε η είδηση είναι η διαφορά από το δεύτερο κατά τα άλλα οι ναυαρχίδες των Huawei και Meizu ψιλό-γλεντάνε την Samsung :P

• Like 3
Δημοσ.

Όταν θα πάρετε iPhone όλοι εσείς που τα κράζετε θα καταλάβετε και θα μετανιώσετε 'μεσα σας' για όλα αυτά που λέγατε τόσο καιρό.(Βέβαια σιγά μην του παραδεχτείτε δημόσια και σιγά μην πάρετε ποτέ iPhone οποτε τα ίδια θα λέτε μια ζωή) Ναι κι όμως είναι τόσο σταθερά! Και ιδιαίτερα σε σύγκριση με όσα android κι αν εχω πιάσει στα χέρια μου κι ας ηταν πολλα απ αυτα κορυφαία ( υποτίθεται ) μου έχουν σπάσει τα νεύρα! Εκτός οτι δεν έχουν εύχρηστο μενού αργούνε πολύ για μένα που βαριέμαι πάρα πολύ να περιμένω έστω και κλάσματα του δευτερολέπτου σε σχέση με αυτό που έχω συνηθίσει σε iOS! θέλω οτι εντολή δίνω να γίνετε! Ή το άλλο που αρκετές εφαρμογές κολλάνε η κάνουν τα δικά τους κλείνουν η δεν ανοίγουν όλο προβλήματα όλο προβλήματα γιατί όλο αυτό? Προτιμώ να δώσω κάτι παραπάνω και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και ιδιαίτερα για κάτι που 'χει γίνει η καθημερινότητα πλέον! Παίρνεις smartphone για να κάνεις έξυπνα πράγματα όχι να σου γίνει η ζωή πιο δύσκολη! Ότι πληρώνεις παίρνεις αυτό είναι νόμος! Όποιος θέλει ας απάντηση ότι θέλει δεν θα μπω καν στον κόπο να απαντήσω! Αυτοί που είναι κάτοχοι iOS συσκευής ξέρουν απλά όλοι οι άλλοι δεν ξέρουν! Οποτε.....
Να στε καλά!

• Like 6
Δημοσ.

Συγνωμη ρε μαγκες αλλα προσφατα ,επειδη ημουν αναμεσα στο τετραπυρηνο και στο οκταπυρηνο note 4 , εψαξα και ειδα σχετικο βιντεο με τις επιδοσεις τους στο Antutu... το δε περιεργο; παρολο που η τετραπυρηνη εκδοση τελειωνε πιο γρηγορα την διαδικασια του benchmark η τελικη του βαθμολογια ηταν μικροτερη απο του οκταπυρηνου!!!! Δεν ειναι περιεργο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...