Προς το περιεχόμενο

note 4C vs note 4f antutu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά είμαι ανάμέσα σε αυτά τα 2 αλλά έχω τα εξής θέματα.

Το note 4f το τετραπυρινο στο ANTUTU βγάζει στα γραφικά αρκετά περισσότερο σκορ από το note 4C το οχαπυρινο και δεν μπορώ να καταλαβω τι γίνεται εκτός από επεξεργαστή σε όλα τα άλλα είναι ίδια από τι ξέρω.

Και λένε ότί κραταει περισσότερο μπαταρία. .

Δημοσ.

λογικο αυτο καθως το τετραπυρηνο (805) εχει τρομερη καρτα γραφικων καλυτερη και απο τον 808. υστερει ομως στον επεξεργαστη και στην καταναλωση. απο την αλλη το οχταπυρηνο εχει τρομερο επεξεργαστη και αυτονομια και οχι τοσο καλη καρτα γραφικων. συνολικα ειναι περιπου τα ιδια αλλα στο antutu το c βγαζει μεγαλυτερο σκορ λογω του ποιο καινουριου επεξεργαστη φτιαγμενου στα 20 nm. Γενικα αν το θες για ιντερνετ και να κανεις πολλες διεργασίες ταυτοχρονα παιρνεις το c, αν θες παιχνίδια και υποστηριξη απο developers παιρνεις το f. θα πρεπει να ξερεις και πως απο το c λειπουν καποιοι επιπλεον αισθητηρες μπροστα που υπαρχουν στο f και στο s5, αλλα ουτως η αλλως δεν θα τους χρησιμοποιουσες και τοσο. εγω εχω το c και δεν θα το αλλαζα γιατι πιστευω πως ειναι λιγο καλυτερο λογω του καινουριου επεξεργαστη.(παιχνιδια παιζω πολυ λιγο). ομως οταν το πηρα εγω η τιμη ηταν ιδια και στα 2 και το δηλημα μεγαλυτερο. αυτην την περίοδο δεν πιστευω πως αξίζει να δωσεις τα 55 ευρω παραπανω του c. (ουτως η αλλως τα 64 Bit που υποστηρίζει ο exynos 5433 δεν προκειται να τα ξεκλειδωσουν για να δεις ακομα μεγαλυτερη διαφορα.) 

Δημοσ.

Συνολικα εχουν περασει τα 4 Note 4, το καθε ενα εκατσε κανα 3 μηνο μαζι μου. Τα 3 ηταν N910C και το 1 (αυτο που εχω τωρα) N910F.

Λοιπον, τι εχω καταλαβει: 

Αρχικα, εχουν αρκετα μεγαλη διαφορα.

Τo F ερχεται σαν "Ελληνικό" (CSC/CP/AP/, etc) και το C τυπου Skroutz οπου να ναι δηλαδη.

Τωρα, και τα 2 μοντελα ειναι σφαιρα, δεν κολλανε πουθενα και ουτε εχουν αδυναμιες μεγαλες. Εγω προσωπικα τωρα με το N190F μπορω να πω οτι εχω δει αρκετη διαφορα απο το C οσο αναφορα τη μπαταρια και το "στοχευμενο" app-running (1-2 εφαρμογες, αλλα με μεγαλη χρηση). Με το C εκλεινα καπου στις 6.5 ωρες με φουλ χρηση Wifi/4G κτλπ.. τωρα με το F μπορω να πω οτι πιανω 7.5 ωρες σχεδον. Ωστοσο, το F πιανει και σημερα 4.5G κατι το οποιο τα 3 προηγουμενα που ειχα δεν το κανανε.

Θα σου προτεινα F.

Δημοσ.

Και εγώ για το f λέω αλλά νόμιζα πως η μόνη τους διάφορα ήταν ο οχαπυρινος. Με ενδιαφέρει καλύτερη αυτονομία να έχει και 1-2 βαριά παιχνίδια απλά δεν ήξερα για το 4.5g και τα αλλα

Δημοσ.

καλα πως εβγαζες 6:30 ωρες με το c με φουλ χρηση? εγω με φουλ χρηση αντε να βγαλω 4. του ειχες κανει κατι? το ιδιο και για το f. και τι εννοεις στοχευμενο app running?

Δημοσ.

καλα πως εβγαζες 6:30 ωρες με το c με φουλ χρηση? εγω με φουλ χρηση αντε να βγαλω 4. του ειχες κανει κατι? το ιδιο και για το f. και τι εννοεις στοχευμενο app running?

Καλα το 4 ωρες ειναι παρατραβηγμενο που λες.

Το χεις αναβαθμισει στην τελευταια εκδοση?Καντου και κανα factory reset μπας και στρωσει και περνα του greenify και battery dr.

Παιδιά είμαι ανάμέσα σε αυτά τα 2 αλλά έχω τα εξής θέματα.

Το note 4f το τετραπυρινο στο ANTUTU βγάζει στα γραφικά αρκετά περισσότερο σκορ από το note 4C το οχαπυρινο και δεν μπορώ να καταλαβω τι γίνεται εκτός από επεξεργαστή σε όλα τα άλλα είναι ίδια από τι ξέρω.

Και λένε ότί κραταει περισσότερο μπαταρία. .

Εγω προσωπικα το C εχω και δεν εχω κανενα παραπονο,η μπαταρια του μου κραταει μια μερα.Δεν εχω δουλεψει το  F για να σου πω προσωπικη εμπειρια,αλλα αμα το θες για gaming πας στο F αλλιως στο C.Οχι οτι θα καταλαβει ενας μεσος χρηστης διαφορες.

Δημοσ.

Δεν εκανα κατι εκτος απο αυτα που πρεπει για να εχεις ενα καλο κινητο.

Η μπαταρια πηγαινε για φορτιση απο τα 15% και κατω και η αποσυνδεση του απο τη τροφοδοσια γινοταν απο τα 95% και πανω.

Φαντασου οτι ειμαι φοιτητης, η σχολη μου απεχει 11χλμ απο το σπιτι μου και ετσι πρεπει να ξυπναω νωρις. Απο τις 6 το πρωι θα αρχισω να το δουλευω απο Wifi-4G και θα σταματησω τη χρηση του οταν φτασει 5%.. δηλαδη καπου στις 5-6 που θα γυρναω σπιτι.

Απο αυτες τις 11 ωρες, εγω θα το χρησιμοποιησω στη διαδρομη, στην ωρα του φαγητου/κενου και που και που στο μαθημα. Στο συνολο 6.30 ωρες.

Δημοσ.

4 ωρες μιλαω για φουλ χρηση οπως ειπε και ο φιλος...αν το προσεξω μπορει να βγαλω και 5:30

Προσοχη στις εφαρμογες που τρεχουν στο BG και τον τροπο φορτισης της μπαταριας σου.

Δημοσ.

Προσοχη στις εφαρμογες που τρεχουν στο BG και τον τροπο φορτισης της μπαταριας σου.

τις κλεινω ολες και την μπαταρία την προσεχω παρα πολυ..παντα την φορτιζω φουλ και την αφηνω μεχρι το 5%. απο update τα εχω κανει ολα + hard reset + wipe cache

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...