Atakas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Δεν μπόρεσα να βρώ κάτι αντίστοιχο στο forum, ούτε online. Ως γνωστόν η logitech έχει σχεδόν σε όλα τα μοντέλα της tilt της μεσαίας ροδέλας, για δεξί και αριστερό κλικ, κάτι που με βολεύει ιδιαίτερα και δεν μπορώ πλέον χωρίς αυτό. Για τον λόγο αυτό νιώθω "εγκλωβισμένος" σε προϊόντα της logitech, όπως το G502 που πήρα πρόσφατα (αν και μου πέφτει λίγο μικρό). Ποιές άλλες μάρκες και σε ποιά μοντέλα έχουν δεξί και αριστερό κλικ στη ροδέλα τους (καλά ποντίκια, όχι ebay, φτηνιάρικες μάρκες κλπ); + edit: να είναι και μεγάλα στο μέγεθος (πχ σαν τα G602, Naos 7000 και MS-3r2 παρακάτω) Για παράδειγμα το Razer Naga δεν είχε στην αρχή αλλά πλέον έχει. Το Logitech G602 δεν έχει. Τo Mionix Naos 7000 και τo Func MS-3r2 δεν έχουν. Ναι, θα μπορούσα να μπω και να ψάξω τα specs κάθε ποντικιού ξεχωριστά, αλλά: Επίσης, αν έχετε το ποντίκι, θα ήθελα και γνώμη για το πόσο "ικανοποιητικό" είναι το κλικ. Για παράδειγμα, στο Logitech MX Performance μου, το δεξιά και αριστερά της ροδέλας ενεργοποιεί διακόπτες μεμβράνης και δεν είναι καθόλου ικανοποιητικό. Από την άλλη στο MX-1100, αν και δεν το έχω ανοίξει για να δώ, είναι σαν να ενεργοποιεί διακόπτες αντίστοιχους με τα κύρια πλήκτρα του ποντικιού (πχ Omron μηχανικούς). Στο G5 σίγουρα έμοιαζε με μεμβράνη αλλά ήταν πάρα πολύ ακριβές και έκανε τη δουλειά του τέλεια. Το free-spin της logitech δεν με απασχολεί ιδιαίτερα - βολικό αλλά αντέχω και χωρίς αυτό. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2016 από Atakas
tarantules Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Θα σου έλεγα να κοιτάξεις κάτι σαν το δικό μου ασύρματο mouse της rapoo αλλά απότι διάβασα είσαι προκατειλλημένος σχετικά με τις μη επώνυμες μάρκες , το ebay κλπ. Έτσι απλά ενημερωτικά είναι το μοντέλο V8 το οποίο δυστυχώς έχει σταματήσει να το πουλάει.Έχει προγραμματιζόμενα πλήκτρα και φυσικά μέσα στα προγραμματιζόμενα έχει και το δεξί-αριστερό tilt της ροδέλας το οποίο μπορείς να το προγραμματίσεις να κάνε οτι θέλεις και με έχει επίσης βολέψει αφάνταστα.
Atakas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Θα σου έλεγα να κοιτάξεις κάτι σαν το δικό μου ασύρματο mouse της rapoo αλλά απότι διάβασα είσαι προκατειλλημένος σχετικά με τις μη επώνυμες μάρκες , το ebay κλπ. Έτσι απλά ενημερωτικά είναι το μοντέλο V8 το οποίο δυστυχώς έχει σταματήσει να το πουλάει.Έχει προγραμματιζόμενα πλήκτρα και φυσικά μέσα στα προγραμματιζόμενα έχει και το δεξί-αριστερό tilt της ροδέλας το οποίο μπορείς να το προγραμματίσεις να κάνε οτι θέλεις και με έχει επίσης βολέψει αφάνταστα. Δεν το είχα υπόψη, ευχαριστώ. Ιδανικά θα ήθελα και πλήκτρα στον αντίχειρα, ειδικά το τέρμα κάτω πλήκτρο που έχει το MX Performance και το Func MS3 βολεύει πάρα πολύ.
Christos21417 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Εγώ έχω αυτό περίπου 2 χρόνια και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα θέμα. Το χρησιμοποιώ κυρίως για ταινίες και σειρές από απόσταση στο κρεβάτι και ανταποκρίνεται άψογα. Το είχα αγοράσει περίπου 35-38€ από το eshop. http://www.skroutz.gr/s/274693/Logitech-M510.html
zacdag Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Αν θες να δωσεις αρκετα χρηματα θα σου προτεινα το razer mamba.
Atakas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Εγώ έχω αυτό περίπου 2 χρόνια και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα θέμα. Το χρησιμοποιώ κυρίως για ταινίες και σειρές από απόσταση στο κρεβάτι και ανταποκρίνεται άψογα. Το είχα αγοράσει περίπου 35-38€ από το eshop. http://www.skroutz.gr/s/274693/Logitech-M510.html Έχω τα MX1100 και MX Performance για αυτη τη δουλειά, ευχαριστώ πάντως. Αν θες να δωσεις αρκετα χρηματα θα σου προτεινα το razer mamba. Σε διαστάσεις είναι σαν το deathadder;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα