theosk Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Η σύγκριση μου αφορούσε ips vs VA πάνελ. Οι TN είναι μονο για first person shooter. Την φωτεινότητα την έχω κατεβάσει ούτως ή άλλως μιας και default ήταν ιδιαίτερα υψηλή. Η λάμπα κατά την γνώμη μου είναι λίγο πατέντα. Η οθονη σε φωτεινό περιβάλλον είναι πολύ καλή, δεν επιχειρω να τα ισοπεδωσω όλα. Απλά η έλλειψη μαύρου και κυρίως η ανομοιομορφια της φωτεινότητας, το γνωστό bleeding, με βάζουν σε σκέψεις μήπως θα ήταν καλύτερη επιλογή μια οθόνη με VA πάνελ. Υπάρχει περίπτωση η Dell να μου φέρει και τρίτη οθόνη ή να μην ασχοληθώ;
La_MoRt Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Έτσι ακριβώς είχα δυσανασχετήσει και εγώ μετά και τη δεύτερη αλλαγή της οθόνης που είχε καμμένο πίξελ. Μη σκάς και προχώρα σύμφωνα με τα δικαιώματα σου. Πάντως αν τελικά βρεις αυτό που πρέπει θα καταλάβεις πως δε συγκρίνεται η IPS με καμία είναι κορύφη. Μη σε παίρνει από κάτω και μένα με είχε πάρει και είχα ξενερώσει και με ξύπνησε ο XmorsX ευτυχώς. Έχουν ένα κακό αυτές οι οθόνες μπορεί να πέσεις σε κακό κομμάτι αλλά όταν βρεις αυτό που θες δε θα το αλλάζεις με τίποτα.
XMorsX Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Αν είσαι τόσο δυσαρεστημένος επέστρεψε την χειρότερη από τις δύο και ζητά και τρίτη. Aλλά ναι, αν θες να την χρησιμοποιείς σε απολύτως σκοτεινο δωμάτιο ίσως μια va να σου ήταν καλύτερη. Τότε βέβαια θα έχεις θέματα όπως το gamma shift και το αυξημένο ghosting, τα οποία δε λύνονται με τη χρήση bias lighting.
veteranosSs Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 να θέσω και εγώ την απορία μου γιατί ενδιαφέρομαι για την συγκεκριμένη οθόνη την αγόρασε πρόσφατα ένας φίλος μου και μου αρέσει αρκετά αλλά όταν σκρούτζαρα μου φάνηκε πως αυτή εδώ είναι καλύτερη αφού έχει τα ίδια χαρακτηρίστηκα είναι όμως 2Κ με 10 ευρώ διαφορά https://www.skroutz.gr/s/7261396/LG-25UM57-P.html
XMorsX Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 να θέσω και εγώ την απορία μου γιατί ενδιαφέρομαι για την συγκεκριμένη οθόνη την αγόρασε πρόσφατα ένας φίλος μου και μου αρέσει αρκετά αλλά όταν σκρούτζαρα μου φάνηκε πως αυτή εδώ είναι καλύτερη αφού έχει τα ίδια χαρακτηρίστηκα είναι όμως 2Κ με 10 ευρώ διαφορά https://www.skroutz.gr/s/7261396/LG-25UM57-P.html H 25" ultrawide ειναι πολυ μικρη σε υψος. http://www.displaywars.com/25-inch-21x9-vs-23-inch-16x9
veteranosSs Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 H 25" ultrawide ειναι πολυ μικρη σε υψος. http://www.displaywars.com/25-inch-21x9-vs-23-inch-16x9 και είναι τόσο σοβαρό αυτό? θέλω να πω δεν μπορώ να το ρυθμίσω η να το φτιάξω κάπως?
XMorsX Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 και είναι τόσο σοβαρό αυτό? θέλω να πω δεν μπορώ να το ρυθμίσω η να το φτιάξω κάπως? Σαφως και δεν μπορεις να πειραξεις τις διαστασεις μιας οθονης, σε αυτες αναφερομαι.
veteranosSs Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Σαφως και δεν μπορεις να πειραξεις τις διαστασεις μιας οθονης, σε αυτες αναφερομαι. στην ουσία είναι μακρόστενο σαν να μου λες επειδή είμαι τέρμα άσχετος από αυτά θα μπορούσες να μου πεις τα πλην στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι ίδιες άρα θυσιάζω το 2Κ γιατί είναι μακρόστενο
XMorsX Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 στην ουσία είναι μακρόστενο σαν να μου λες επειδή είμαι τέρμα άσχετος από αυτά θα μπορούσες να μου πεις τα πλην στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι ίδιες άρα θυσιάζω το 2Κ γιατί είναι μακρόστενο Nαι ειναι μακροστενη και δε βολευει τοσο. Δεν ειναι 2Κ ετσι κι αλλιως. Εχει λιγο καλυτερο panel απο τις περισσοτερες 1080p, αλλα απο την αλλη δεν ειναι glossy οπως οι dell s2316h και s2415H. Παρε καλυτερα μια απο τις δυο τελευταιες.
navarino Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Καλημέρα και από μένα. Κάτοχος και εγώ της συγκεκριμένης οθόνης, απόλυτα ευχαριστημένος απο το οπτικό αποτέλεσμα. Έχω όμως ένα πρόβλημα, και αυτό είναι η 1 είσοδος HDMI. Τι γίνεται όταν θέλουμε να συνδέσουμε παραπάνω συσκευές στην οθόνη? π.χ. μια παιχνιδοκονσόλα ή ένα Rasberry Pi. Τι κάνουμε τότε? Ποια η βέλτιστη λύση για να μην βάζουμε-βγάζουμε καλώδια? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
La_MoRt Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Καλημέρα και από μένα. Κάτοχος και εγώ της συγκεκριμένης οθόνης, απόλυτα ευχαριστημένος απο το οπτικό αποτέλεσμα. Έχω όμως ένα πρόβλημα, και αυτό είναι η 1 είσοδος HDMI. Τι γίνεται όταν θέλουμε να συνδέσουμε παραπάνω συσκευές στην οθόνη? π.χ. μια παιχνιδοκονσόλα ή ένα Rasberry Pi. Τι κάνουμε τότε? Ποια η βέλτιστη λύση για να μην βάζουμε-βγάζουμε καλώδια? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Ποιας οθόνης είσαι κάτοχος της LG ή της DELL;
navarino Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Ποιας οθόνης είσαι κάτοχος της LG ή της DELL; Την DELL έχω
La_MoRt Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Πάρε ένα live adapter για να κάνεις το vga hdmi. Κάτι τέτοιο ας πούμε: Site: vga hdmi
XMorsX Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Καλημέρα και από μένα. Κάτοχος και εγώ της συγκεκριμένης οθόνης, απόλυτα ευχαριστημένος απο το οπτικό αποτέλεσμα. Έχω όμως ένα πρόβλημα, και αυτό είναι η 1 είσοδος HDMI. Τι γίνεται όταν θέλουμε να συνδέσουμε παραπάνω συσκευές στην οθόνη? π.χ. μια παιχνιδοκονσόλα ή ένα Rasberry Pi. Τι κάνουμε τότε? Ποια η βέλτιστη λύση για να μην βάζουμε-βγάζουμε καλώδια? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Ο adapter ειναι λυση αναγκης, αλλα δεν υπαρχει σωστη λυση σε αυτο το θεμα. Αν εχεις σκοπο να συνδεεις και κονσολα, καλο ειναι να παρεις ενα αλλο multi-input monitor.
navarino Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Πάρε ένα live adapter για να κάνεις το vga hdmi. Κάτι τέτοιο ας πούμε: Site: vga hdmi Την έχω σκεφτεί τη λύση αυτή. Ευχαριστώ πάντως Ο adapter ειναι λυση αναγκης, αλλα δεν υπαρχει σωστη λυση σε αυτο το θεμα. Αν εχεις σκοπο να συνδεεις και κονσολα, καλο ειναι να παρεις ενα αλλο multi-input monitor. Τα HDMI Switch δεν προτείνονται ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα