Προς το περιεχόμενο

s2316h

leonidas777

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλυτερα απο τη σελιδα. Αναβαθμισε και τους gpu drivers σου. Μια ιδεα ειναι δοκιμασεις να συνδεσεις την οθονη με αλλο καλωδιο hdmi, να δουμε μηπως φταιει αυτο. Δες ομως και την υπαρχουσα αναλυση. Ειναι 1080p ή ειναι μικροτερη? 

Επεξ/σία από XMorsX
Δημοσ.

Καλυτερα απο τη σελιδα. Αναβαθμισε και τους gpu drivers σου. Μια ιδεα ειναι δοκιμασεις να συνδεσεις την οθονη με αλλο καλωδιο hdmi, να δουμε μηπως φταιει αυτο. Δες ομως και την υπαρχουσα αναλυση. Ειναι 1080p ή ειναι μικροτερη? 

αναβαθμισα και τους gpu αλλα τιποτα απλος οταν εκανα restart το pc μεχρι να ανοιξουν τα windows ηταν σε πληρης οθονη αλλα εκει που σου λεει το welcome και φορτονη αμεσως μου το ξανα χαλασε επισεις εβαλα ενα αλλο HDMI το ιδιο αποτελεσμα η αναλυση ειναι 1920x1080

οσα μπορεσα να καταλαβω απο εδω Open the Catalyst Control Center, goto my digital screens / scaning options and set the overscan to zero. δεν μπορω να βρω που ειναι το catalyst control center

πριν λιγο δοκιμασα να φτιαξω την αναλυση στα 1600x900 και εφτιαξε το προβλημα αλλα εγω που το θελω στα 1080 και οταν το γυρναω ξανα στα 1080 ξανα χαλαει

Δημοσ.

Στο topic του toms hardware λεει μηπως εχεις λαθος sertting στο overscan.

Το CCC ειναι το menu των drivers των amd καρτων, δε ξερω ομως αν συνεχιζει να λεγεται ετσι μετα τους crimson drivers. Φυσικα αν εχεις nVidia gpu τοτε θα πρεπει να μπεις στο nVidia control center και να το τσεκαρεις.

Δημοσ.

Στο topic του toms hardware λεει μηπως εχεις λαθος sertting στο overscan.

Το CCC ειναι το menu των drivers των amd καρτων, δε ξερω ομως αν συνεχιζει να λεγεται ετσι μετα τους crimson drivers. Φυσικα αν εχεις nVidia gpu τοτε θα πρεπει να μπεις στο nVidia control center και να το τσεκαρεις.

amd radeon hd 4350 1gb εχω χθες εσβησα τους drivers τους ξανα περασα αλλα τιποτα για πιο λογο να το κανει στα 1080 ενο 900 να ειναι μια χαρα

Δημοσ.

amd radeon hd 4350 1gb εχω χθες εσβησα τους drivers τους ξανα περασα αλλα τιποτα για πιο λογο να το κανει στα 1080 ενο 900 να ειναι μια χαρα

Βρηκες επιλογη για να ρυθμισεις το overscan? Aν οχι στους drivers, τοτε στην οθονη.

Δημοσ.

Βρηκες επιλογη για να ρυθμισεις το overscan? Aν οχι στους drivers, τοτε στην οθονη.

ολα καλα το overscan ηταν ξανα περασα τους drivers γιατι στην αρχη για καποιο λογο δεν μου το εμφανιζε μετα το βρηκα χιλια ευχαριστω παιδια και ιδικα σε σενα XMorsX τωρα οσο για το blacklight δεν εχω παρατηρηση τιποτα ακομα 2 μερες την εχω αλωστε παντος ειναι πραγματικα αψογη οθονη

Δημοσ.

Ήρθε η νέα οθόνη, την έβαλα πριν λίγο δίπλα στην παλιά και... Δυστυχώς είναι χειρότερη. Έχει πολύ bleeding σε δύο σημεία κάτω και αρκετό δεξιά. Η παλιά έχει μονο δεξιά. Μάλλον έπρεπε να πάω για VA panel που δεν έχει τέτοια θέματα. Όπως τις βλέπω θα κρατήσω την παλιά, δεν νομίζω η Dell να μου φέρει και άλλη. Παραθέτω φωτογραφίες. Η αριστερή είναι η παλιά.

post-60852-0-19658100-1456684223_thumb.jpg

post-60852-0-86518500-1456684247_thumb.jpg

post-60852-0-05282700-1456684276_thumb.jpg

post-60852-0-03385900-1456684302_thumb.jpg

post-60852-0-39015600-1456684333_thumb.jpg

post-60852-0-34586500-1456684363_thumb.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έκανες αυτά που σου έγραψα σε προηγούμενο ποστ?

Να σου πω την αλήθεια δεν το έκανα, αλλά το θέμα αυτή τη στιγμή δεν είναι η βελτίωση του μαύρου αλλά το bleeding που από ότι βλέπω μονο κατά τύχη το γλυτώνει κανείς σε ips οθόνη.

Όσον αφορά την έλλειψη μαύρου δεν με πειράζει τόσο, μιας και δεν βλέπω ταινίες σε οθόνη. Ίσως να με ενοχλήσει βέβαια σε κάποιο παιχνίδι αλλά οκ. Σε τηλεόραση όμως δεν θα έπαιρνα με τίποτα ips

Επεξ/σία από theosk
Δημοσ.

Να σου πω την αλήθεια δεν το έκανα, αλλά το θέμα αυτή τη στιγμή δεν είναι η βελτίωση του μαύρου αλλά το bleeding που από ότι βλέπω μονο κατά τύχη το γλυτώνει κανείς σε ips οθόνη.

Όσον αφορά την έλλειψη μαύρου δεν με πειράζει τόσο, μιας και δεν βλέπω ταινίες σε οθόνη. Ίσως να με ενοχλήσει βέβαια σε κάποιο παιχνίδι αλλά οκ. Σε τηλεόραση όμως δεν θα έπαιρνα με τίποτα ips

Αν τα κανεις θα μειωθει και το bleeding που αντιλαμβανεσαι και θα αυξηθει το αντιλαμβανομενο βαθος του μαυρου.

Δημοσ.

Τι χαλια ειναι αυτα καμια σχέση με δυο u2424 k u2515h dell που ηταν κατάμαυρα οπως και την hp 27xw που εχω τώρα

Δεν τις έχω δει τις συγκεκριμένες αλλά για να το λες, έτσι θα είναι. Έχω απογοητευτεί πάντως από την οθόνη. Σε διάφορα review που έχω δει στο YouTube πριν την πάρω, καμία LG ή Samsung δεν είχε ανομοιομορφη φωτεινότητα. Ειδικά η δεύτερη που μου έστειλαν είναι χάλια . Καλό θα ήταν όσοι κάνουν προτάσεις για επιλογή οθόνης, να προτείνουν από μια κάθε τεχνολογίας, TN, VA,ips, ώστε να ξέρει ο καθένας τι υπάρχει στα συγκεκριμένα χρήματα και ανάλογα τις ανάγκες και τα θέλω του, να επιλέγει. Προσωπικά ανεξάρτητα από το bleeding, αν ήξερα ότι το μαύρο είναι ανύπαρκτο, θα έπαιρνα va πάνελ. Δεν νομίζω ότι έχουν καμία ιδιαίτερη σημασία οι ψιλοδιαφορες στις γωνίες θέασης μιας και μιλάμε για οθόνες, που σε γενικές γραμμές τις κοιτάμε ευθεία. Ακόμα και οι τηλεοράσεις με va έχουν μια χαρά γωνίες θέασης, δεν νομίζω να έχουμε πολλοί 2-3 καναπέδες στην σειρά και να βλέπουμε από extreme γωνίες ώστε να εκτιμήσουμε το κυριότερο πλεονέκτημα των ips TV. Και επίσης δεν θέλω να βάλω λάμπα ούτε να κάνω οποιαδήποτε άλλη πατέντα για να διορθώσω το οποιοδήποτε μειονέκτημα της εκάστοτε οθόνης / τηλεόρασης.

Δημοσ.

Δε ξέρω αν δικαιολογείται ή όχι ή απογοήτευση σου, αλλά το γεγονός ότι έπεσες ενδεχομένως σε προβληματικά κομμάτια δε σημαίνει ότι όλη τεχνολογία των ips οθονών είναι κατώτερη. Σαφώς και οι ακριβότερες ips όπως ή hp 27xw ή ή u2515h ειναι καλύτερες, αλλά και ή εικόνα των ips των 150 ευρώ είναι πολύ ανώτερη από αυτή των tn που βρίσκεις στο ίδιο budget.

Το να χαμηλώσεις τη φωτεινότητα σε φυσιολογικα επίπεδα αλλά ακομη και να βάλεις φως πίσω από την οθόνη δεν είναι πατέντες, είναι πράγματα που βοηθάνε ότι οθόνη και να πάρεις. Οι ips ωφελουνται ακόμη περισσότερο όμως γιατί έτσι διορθώνεις τις μεγαλύτερες αδυναμίες τους, κάτι που δεν μπορείς να το κανείς με τις οθόνες άλλων τεχνολογιών.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...