Προς το περιεχόμενο

s2316h

leonidas777

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, παρέλαβα εχθές την S2316H. Δεν έχω μεγάλη εμπειρία από οθόνες αλλά μου φαίνεται πολύ όμορφη και με ωραία χρώματα,υπάρχει μια μικρή αντανάκλαση κατά την διάρκεια της ημέρας σε σκούρα χρώματα αλλά δεν είναι ενοχλητικό,τα ηχεία είναι αρκετά χρήσιμα για καθημερινή χρήση. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι για το backlight bleeding. Νομίζω είναι αρκετό και ας μην έχω εμπειρία από ips οθόνες εκτός αν φαίνεται έτσι λόγω την φωτογραφίας. Να την πάω για αλλαγή ή είναι φυσικό. Αν γίνεται όσοι την έχετε παραλλάβει ανεβάστε καμιά φώτο να δω διαφορές. Ευχαριστώ!

post-373878-0-01777400-1452862756_thumb.jpg

post-373878-0-88234300-1452862788_thumb.jpg

post-373878-0-22491700-1452862829_thumb.jpg

Δημοσ.

φιλε μου ειναι τεραστιο εγω εχω το Brightness στο 70/100 και σχεδον τελειως μαύρο σχεδόν τπτ απο backlight bleeding αυτο είναι εντελώς αίσχος προτείνω αλλαγή άμμεση.

ΥΓ εχω την u2515 εκτός εάν φοράει καλύτερο panel και έχει τόσο μεγάλη διαφορά

Δημοσ.

Εγώ νομίζω ότι αυτό είναι αρκετό, αλλά κατά πόσο σε επηρεάζει στη κανονική χρήση της;

Εχθές που είχα βάλει μια σειρά το βράδυ νομίζω στις γωνίες στα σκούρα χρώματα γυάλιζε λίγο !!!

φιλε μου ειναι τεραστιο εγω εχω το Brightness στο 70/100 και σχεδον τελειως μαύρο σχεδόν τπτ απο backlight bleeding αυτο είναι εντελώς αίσχος προτείνω αλλαγή άμμεση.

ΥΓ εχω την u2515 εκτός εάν φοράει καλύτερο panel και έχει τόσο μεγάλη διαφορά

Στο μαγαζί ή στην Dell να απευθυνθώ για αλλαγή ;; κάποιος άλλος που παρέλαβε την οθόνη μπορεί να ανεβάσει καμιά φωτογραφία να συγκρίνουμε ;;;
Δημοσ.

Απο συμβατικες φωτογραφιες δεν μπορουμε να καταλαβουμε γιατι υπερμεγενθυνουν το back-light bleeding.

Εσυ ξερεις αν σε ενοχλει, χανεις λεπτομερειες στην ακριη της οθονης για παραδειγμα?

Η Dell ειναι γενικα εξυπηρετικη σε τετοια θεματα και αν ειναι νεα πρεπει να ειναι εξηπυρετικο και το καταστημα αγορας της, το καλυτερο θα ηταν να παραλαμβανες μια δευτερη και να τις συνεκρινες, ωστε να κρατουσες την καλυτερη.

Δημοσ.

Στο μάτι το δικό μου αυτό που βλέπω είναι να γυαλίζουν τα σκούρα χρώματα στις γωνιες και κάτω αριστερά να κιτρινίζει λίγο. Δεν είναι τόσο έντονο όσο στις φωτογραφίες. Να απευθυνθώ στο media markt ή στην Dell ;;;

Δημοσ.

Βγαλε photo χρησιμοποιοντας hdr αν γινεται.Backlight bleed εχουν σχεδον ολες οι Ips .Το θεμα αν σε ενοχλει στο ματι η αν δεν το καταλαβαινεις.Δοκιμασε να χαμηλωσεις και λιγο το brightness για να ειναι λιγοτερο εντονο.

Δημοσ.

Black light bleed μπορει να εχουν ολες οι IPS αλλα στην περιπτωση σου, το προβλημα ειναι μεγαλο. Βέβαια δεν βοηθάνε και οι φωτογραφίες όπως ειπώθηκε και παραπανω.

Εγω σε dell laptop με προβλημα, ειχα μιλήσει με την εταιρια και οχι με το καταστημα που το ειχα αγορασει. Απιστευτο after sales support, οπότε θα σε συμβούλευα να κανεις το ιδιο.

Δημοσ.

Βγαλε photo χρησιμοποιοντας hdr αν γινεται.Backlight bleed εχουν σχεδον ολες οι Ips .Το θεμα αν σε ενοχλει στο ματι η αν δεν το καταλαβαινεις.Δοκιμασε να χαμηλωσεις και λιγο το brightness για να ειναι λιγοτερο εντονο.

Το κινητό μου έχει μια επιλογή hdr , θα κάνει δουλειά ;

Black light bleed μπορει να εχουν ολες οι IPS αλλα στην περιπτωση σου, το προβλημα ειναι μεγαλο. Βέβαια δεν βοηθάνε και οι φωτογραφίες όπως ειπώθηκε και παραπανω.

Εγω σε dell laptop με προβλημα, ειχα μιλήσει με την εταιρια και οχι με το καταστημα που το ειχα αγορασει. Απιστευτο after sales support, οπότε θα σε συμβούλευα να κανεις το ιδιο.

Θα τους πάρω Δευτέρα αν είναι , δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα , την Πέμπτη παρέλαβα την οθόνη !!!

Δημοσ.

Αρχηγέ παρέλαβα κι εγώ πριν από λίγο και η δικιά δεν έχει ίχνος light bleeding. 

Λογικά σου έκατσε στραβό κομμάτι. 

Επικοινώνησε με την dell. Έχουν άριστο service!

Δημοσ.

Αν και το site της media market λεει παραδοση σε 1 μερα, εγω απο την Πέμπτη δεν εχω παραλαβει τιποτα. Λογικα Δευτερα, θα ενημερωσω και εγω αν εχει light bleeding.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...