MrLifeguard Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Αφου παιζει κ θεμα καρτας τοτε πηγαινε στον intel με μια μητρικη σχετικα φθηνη,βαλε κ 8GB ραμ και εισαι καλυμμενος. σε αυτο οκ αλλα κλεινω σε ιντελ γιατι μιλησα με το παιδι και στο μελλον θα παρει και καρτα γραφικων και θα παιζει παιχνιδια και επιδη θα εχει ανοιχτο το pc για πολλες ωρες θελει κατι δροσερο σε cpu που να και και λιγοτερο ρευμα Φιλε μου συγνωμη,ΒΑΛΤΟΣ εισαι?Γιατι με τα τελευταια σου λογια μου κινεις την περιεργεια! Αρκετο σαματα εχουμε τις τελευταιες 2-3 μερες... 2
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Ts εμείς πάμε να σε βοηθήσουμε και έχω την αίσθηση πως εσύ έμμεσα μας προσβάλλεις, σου λέμε κάτι καλό και πετάς κοτσάνα, την μία λες θες το pc για εσένα την άλλη για το παιδί και ότι τελικά αποφάσισε το παιδί να πάει σε intel, ότι νάναι πραγματικά, είναι που είναι αναζωπυρωμένο το forum από τα amd vs intel, μην γίνει κιάλλο πραγματικά. Κάτσε διάβασε για τους amd και τους intel για να έχεις μια ιδέα τι παίζει γιατί φαίνεται πως δεν έχεις ιδέα, η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας να το ξέρεις. Μου ανάβουν τα λαμπάκια κάθε φορά που κάποιος δίχως να ξέρει τι παίζει με ένα κομμάτι hardware λέει κάτι που δεν ισχύει και θεωρεί ο ίδιος πως ισχύει, για τον λόγο ότι δεν ξέρει τι παίζει. Φιλικά πάντα, ψάξε πριν ρωτήσεις κάτι, όχι για εμάς, εμείς ξέρουμε 5 πράγματα, αλλά για να έχεις εσύ μια γνώση πάνω στο αντικείμενο, να χειρίζεσαι καλύτερα το κομμάτι του hardware. Μην νομίζεις και εμείς περάσαμε από αυτό το στάδιο, αλλά με μεράκι και διάβασμα ξεστραβωθήκαμε για αρχή, αλλά μην ξεχνάς πως συνεχίζουμε να μαθαίνουμε πράγματα, η γνώση δεν τελειώνει ποτέ όσο ζει ο άνθρωπος . 5
TRILOBYTER Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Μπορεις να παρεις και εναν κλειδωμενο ι7 4790 + Η81 μητρικη, καλυτερες επιδοσεις και απο τον ι5 και απο τον fx που λες στο αρχικο ποστ, με μικρο κοστος παραπανω, αν υποθεσουμε οτι θα επαιρνες ι5 + μια μετρια προς καλη μητρικη. Το ξερω οτι η Η81 μητρικη δεν ειναι και super wow αλλα ουσιαστικη διαφορα δεν εχει απο μια καλη Η97, σε επιδοσεις δηλαδη δεν εχει σημασια η μητρικη. Αφου το θες για δουλεια νομιζω ειναι η πιο σωστη κινηση αυτη που σου προτεινω. Τον 4790 μπορεις και να τον βρεις στις αγγελιες, νομιζω 250 ειναι καλα. 1
πανοςτ52 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 δεν ακατσα να γραφω το pc του φιλου μου δεν επυρχε λογος και εγραψα οτι ηταν για εμενα τοσο πολυ προβλημα ηταν αυτο οσον αφορα αν ειμαι βαλτος ειναι ακυρο οσον αφορα το hardware ξερω παρα παρα πολλα απλα ψαχνω γνωμες απο χρηστες αν δεν ηξερα δεν θα ασχολιωμουν τοσο
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Άλλη εικόνα μας δείχνεις όμως, ότι είσαι μπερδεμένος και ολίγον ημιμαθής, διόρθωσέ με αν κάνω λάθος.
NT1G Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Για rendering και βαρια Προγράμματα ευχαριστω για δουλεια τον θελω οχι για παιχνιδια ... ... γιατι μιλησα με το παιδι και στο μελλον θα παρει και καρτα γραφικων και θα παιζει παιχνιδια και επειδη θα εχει ανοιχτο το pc για πολλες ωρες... δεν ακατσα να γραφω το pc του φίλου μου δεν υπήρχε λογος και εγραψα οτι ηταν για εμενα τοσο πολυ προβλημα ηταν ... Ότι να ναι insomnia®. 7
πανοςτ52 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 το ξερω οτι σας εχω μπερδεψει απλα αναλειω καθε ενδεχομενο που ισως να διχνει την εικονα του ασχετου!
_Theo_ Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Ναι, γιατί άμα τον κάνει oc (και αν του κάτσει), θα κάνει τα 3 - 2 στον Skylake... http://www.insomnia.gr/topic/596467-intel-i5-6600k-ga-z170-hd3p-%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82/ Καλό διάβασμα... 2
BabisTs Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Αν είναι για rendering μπορεί να είναι καλύτερος ο FX. Αν με το βαριά προγράμματα λες παιχνίδια πήγαινε σε 6600. Αν του κατσει τι?Το oc στα 4.2?Ουτε καν ρευμα δεν θα χρειαστει. Η ψήφος μου πάει σε 8320, 970a ud3p και 212 evo, με ένα oc στα 4.4 ο fx σκοτώνει και όλα μαζί έρχονται σε πάρα πολύ καλή τιμή. +1 και στους 3 φίλτατους. Ο fx 8320 για rendering τον έχει για βούτυρο στο ψωμί τον 6600 ... 7
Formation Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Αν μιλάμε MONO για applications και ειδικά 3D rendering, τότε αβλεπί AMD FX 8πύρηνο... εκτός αν μπορεί να πάει σε i7, έστω και κλειδωμένο. 1
jgeorgiou Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) ρε πάνο , ούτε έναν τσακωμό INTEL-AMD της προκοπής δεν μπορούμε να κάνουμε! κάθε λίγο και λιγάκι αλλάζεις τα δεδομένα του ερωτήματος! τέλος πάντων , αν επικεντρώσεις σε συγκεκριμένο πρόγραμμα πες το να δούμε ποιον επεξεργαστή αξιοποιεί καλύτερα. αν θέλεις λίγο από όλα (έτσι μοιάζει) , ένας φθηνός ξεκλείδωτος Ι5 (π.χ. 6500) με φθηνή μητρική , φθηνή μνήμη 2133 , μαμισια ψύκτρα είναι μακραν το καλύτερο vfm. (ΥΓ από κάτω , δίκιο έχεις , κλειδωμένο ήθελα να πω χωρίς έξτρα κόστη που συνοδεύουν το o/c) Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2016 από jgeorgiou
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 ρε πάνο , ούτε έναν τσακωμό INTEL-AMD της προκοπής δεν μπορούμε να κάνουμε! κάθε λίγο και λιγάκι αλλάζεις τα δεδομένα του ερωτήματος! τέλος πάντων , αν επικεντρώσεις σε συγκεκριμένο πρόγραμμα πες το να δούμε ποιον επεξεργαστή αξιοποιεί καλύτερα. αν θέλεις λίγο από όλα (έτσι μοιάζει) , ένας φθηνός ξεκλείδωτος Ι5 (π.χ. 6500) με φθηνή μητρική , φθηνή μνήμη 2133 , μαμισια ψύκτρα είναι μακραν το καλύτερο vfm. Ξεκλείδωτος ο i5 6500, από πότε ; Άστο άκρη δεν θα βγάλεις, όλοι προσπαθήσαμε να βάλουμε το λιθαράκι μας να βοηθήσουμε τον ts, αλλά μου φαίνεται πως το θέμα τσάμπα άνοιξε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα