Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταλαβαίνω πως το ranking παίζει ρόλο αν θα σε κάνει Index την επόμενη ώρα ή την επόμενη μέρα. Αλλά έχω κλείσει κοντά 3 βδομάδες και έχω κολλήσει 35.000/140.000. Δηλαδή 35κ Links μόνο βρίσκονται στο Google.

Γιατί έτσι; και δηλαδή στην αρχή γιατί έκανε τις 35.000 και μετά ο ρυθμός άλλαξε (μην πω κόλλησε) και το πολύ να μου κάνει 100-200 λινκς Index Κάθε μέρα.

Γράφω ένα άρθρο (που λέει ο λόγος) σήμερα και μετά από 2-3 μέρες το εμφανίζει. ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΙΜΑΙ!!!!

Επίσης, επισκέπτες από Google Search το πολύ να έχω 15-20, το 80% του traffic Μου είναι από social media. Αυτό κάνει καλό? θα δει η Google την κίνηση και θα με ανεβάσει ρανκινγκ?

Δημοσ.

έχω κολλήσει 35.000/140.000. Δηλαδή 35κ Links μόνο βρίσκονται στο Google.

δε καταλαβα τι εννοεις

ποσα αρθρα εχεις?

ο φυσιολογικος χρονος για να εμφανισει το αρθρο σου ειναι 2-3 μερες οπως λες οτι συμβαινει.

για να εμφανισει το αρθρο σου αμεσως, πρεπει το site να ειναι "μεγαλο" με πολλα backlinks και επισκεψεις οπως τα δημοσιογραφικα.

η κινηση απο τα social δεν επηρεαζει αμεσα τα ranking αλλα εμεσα. με λιγα λογια μη περιμενεις να δεις ανοδο απο αυτα

Δημοσ.

δε καταλαβα τι εννοεις

ποσα αρθρα εχεις?

ο φυσιολογικος χρονος για να εμφανισει το αρθρο σου ειναι 2-3 μερες οπως λες οτι συμβαινει.

για να εμφανισει το αρθρο σου αμεσως, πρεπει το site να ειναι "μεγαλο" με πολλα backlinks και επισκεψεις οπως τα δημοσιογραφικα.

η κινηση απο τα social δεν επηρεαζει αμεσα τα ranking αλλα εμεσα. με λιγα λογια μη περιμενεις να δεις ανοδο απο αυτα

Ε! κάνα 7μηνο που του απομένει, θα το κρατήσω ακόμα. Και εγώ αυτό πιστεύω... ότι δεν θα ανέβει γιατί τραβάει RSS και δεν έχει τίποτα Unique. 

Το Site μου είναι κάτι σαν το inewsgr.com, που τραβάει αυτόματα με RSS. 0 Unique.

Θα δείξει...

Δημοσ.

αφου εγραψες"Το Site μου είναι κάτι σαν το inewsgr.com" έγραψες "σαν" οποτε κάποιο άλλο δεν είναι ?Η όντως αυτό είναι?;

Βρε συ :P, το Inewsgr.com (αν και 0 unique περιεχόμενο) είναι κορυφή. Κάνει Index μέσα σε 1 ώρα (μην σου πω και λεπτά). Αν είχα αυτό, λες να έκανα post "γιατί αργεί το indexing?" :P

Δημοσ.

Ας τσεκάρουμε το Inewsgr.com λοιπόν.

haha :P, έτσι όπως το λες είναι σαν να λες ότι ήθελα να το διαφημίσω έμμεσα. :P μπα! ανταγωνιστής μου είναι και άσε που τέτοιο rank που έχει δεν έχει ανάγκη από μας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...