Erunildo Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Γεια σας, Λοιπον χρησιμοποιωντας το Guide ( DVD 2 DivX Guide )που υπαρχει στην σελιδα http://www.team9,gr θελησα να συμπιεσω μια ταινια(κατι που τελικα δεν εχει μεγαλη σημασια αφου το προβλημα δεν σχετιζεται με το guide.Ρωτησα και στην σελιδα τους αλλα δεν πηρα απαντηση ακομα.).Καταρχας να πω οτι ειμαι παντελως ασχετος με συμπιεση ταινιων και αυτη ειναι η πρωτη φορα που δοκιμαζω. κατεβασα λοιπον ολα τα προγραμματα που απαιτουνται, τα εγκατεστησα και ετοιμαστηκα να αρχισω.Το προβλημα τωρα ειναι οτι καθε φορα που προσπαθω να ανοιξω το SwiftAVS 1.5 μου βγαζει το εξης μυνημα SwiftAVS.exe-common language Runtime debugging services Application has generated an exception that could not be handled. Process id=0x1f8(504),Thread id=0x730(1840) Click ok to terminate the application Click cancel to debug the application Αν πατησω cancel μου βγαζει το εξης: SwiftAVS.exe-no debugger found. Registered JIT debugger si not available.An attempt to launch a JIT debugger with the following command resulted in an error code of 0x2(2).Plesae check computers settings. cordbg.exe !a0x1f8 Εχετε να προτεινετε κατι; Να πω οτι εχω WinXP Pro στα ελληνικα.Επισης καπου λεει οτι για να δουλεψει το SwiftAVS χρειαζεται το .Net το οποιο κατεβασα και εγκαγτεστησα(ετσι για να το ξερετε). Ευχαριστω εκ των προτερων για οποιαδηποτε βοηθεια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Dokimase to Gordian Knot. Kata tin gnomi mou to kalitero programma se auto to eidos.Para poli aplo kai sto http://greek.doom9.org tha vreis oti odigous xreiazesai. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Eixe kai enas filos mou provlima me to SwiftAVS kai malista eixe kai autos ellinika WinXP. Mipos yparxei kamia asimvatotita me ellinika windows kai SwiftAVS? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 To DVX xrisimopoieis? an nai to dokimasa kai ego(exo xp ellinika) kai oi grammatoseires itan maura xalia kai gi ayto to apegatastisa. to gordian knot gia mena einai pio eukolo stin egatastasi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erunildo Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 thanks guys,8a dokimaso to Gordian knot.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sornok Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 gia na treksei to swiftavs xreiazetai to .NET Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adams Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Επισης καπου λεει οτι για να δουλεψει το SwiftAVS χρειαζεται το .Net το οποιο κατεβασα και εγκαγτεστησα(ετσι για να το ξερετε) Μετα απο 1 χρονο..πιστευω θα εχει βρει απαντηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.