Προς το περιεχόμενο

Oscars 2016

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά, μια χαρά και πολύ καλός ηθοποιός ο Leo. Αυτό όμως, από το να πάρει το όσκαρ με τον συγκεκριμένο ρόλο, έχει μεγάλη απόσταση. Ειδικά αν υπάρχει η σύγκριση με τον ρόλο του Redmayne. Φανταστείτε τον Leo να έπαιζε στο κορίτσι απ'τη Δανία...

• Απαντ. 186
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ασχολειστε σοβαρα με την οποια αξια μπορει να εχει και να δινει σε καποιον ενα καλοστημενο political correct αμερικανικο celebrity show που δεν εχει σχεδον καμια σχεση με τον κινηματογραφο σα τεχνη αλλα μονο σαν βιτρινα για την ετησια παρελαση των εκαστοτε celebrities??

αληθεια?

• Like 4
Δημοσ.

Δε νομίζω πως ασχολείται κάποιος σοβαρά, ούτε πιστευει κανένας νομίζω πως το Oscar επιβεβαιώνουν ή όχι την καλλιτεχνική αξία αλλά ok έχουν την πλάκα τους.

• Super Moderators
Δημοσ.

WHERE IS TFA? HAHAHAHAHAHA!  :-D  :-D

Βέβαια αν γράψει κάτι κάποιος για τα Oscars του Fury Road θα του πεις ότι δεν σημαίνει ότι είναι και καλή ταινία :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αντιθετως τα τεχνικα/production οσκαρ του Fury Road επαληθευσαν αυτο που καποιοι λεγαμε εξαρχης: pretty to look at but not much else. γιαυτο και δεν πηρε τιποτα στις καλες κατηγοριες.

εξαλλου αυτο δεν λεγανε και καποιοι haters για τα oσκαρ του Avatar?  :rolleyes:

greatest bromance

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 2
Δημοσ.

ασχολειστε σοβαρα με την οποια αξια μπορει να εχει και να δινει σε καποιον ενα καλοστημενο political correct αμερικανικο celebrity show που δεν εχει σχεδον καμια σχεση με τον κινηματογραφο σα τεχνη αλλα μονο σαν βιτρινα για την ετησια παρελαση των εκαστοτε celebrities??

LOL 1/10

------------------------

Οι δικές μου εντυπώσεις

• Μου τα ζαλίσανε με τους μαύρους και το όλο theme
  • Φοβερό και πολύ δίκαιο το oscar του ex-machina. Τεράστιο respect στην ομάδα με το χαμηλό budget. Θα ήθελα να δω υποψηφιότητα oscar στον Oscar Isaac από αυτήν την ταινία. 
  • Επιτέλους πήρε Oscar o Dicaprio (δεν μπορώ να κρίνω την ερμηνεία του δεν είδα ακόμα το revenant)
  • Χάρηκα με τα oscar του mad max γιατί δεν την είχα για οσκαρική ταινία, δηλαδή περίμενα να σνομπαριστεί από την ακαδημία λόγω του theme, όχι ότι δεν αξίζει σαν ταινία.
  • Πολύ υπερβολικό το oscar στον Mark Rylance. Η ερμηνεία του ήταν εξαιρετική μεν αλλά όχι αρκετή. 
  • Μεγάλη χαρά για τον Moriconne. Ανεξάρτητα αν η μουσική του TH8 το άξιζε, ο ίδιος αξίζει πολύ παραπάνω από ένα oscar αναγνώρισης. 
  • Ο Louis CK ήταν εξαιρετικός στην παρουσίαση short documentary. Θα έπρεπε να παρουσιάζει όλο το show βασικά
  • Μπράβο στο spotlight
  • Ηθελα να δω oscar σε Stalone αν και δεν πιστεύω ότι το άξιζε

δυστυχώς δεν τις έχω δει όλες ακόμα. Θέλω πολύ να δω κυρίως το big short και το revenant

• Like 2
Δημοσ.

LOL 1/10

Δεν βλεπει αυτος ρε συ τετοιες ταινιες ,μονο Σοβιετικο  κινηματογραφο  και τα ασπρομαυρα του Μαο ...

Τσαμπα και αυτα  ε? Το χερι στην τσεπη δεν  μπαινει ουτε για ανεκδοτο .

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ρε παιδιά, μια χαρά και πολύ καλός ηθοποιός ο Leo. Αυτό όμως, από το να πάρει το όσκαρ με τον συγκεκριμένο ρόλο, έχει μεγάλη απόσταση. Ειδικά αν υπάρχει η σύγκριση με τον ρόλο του Redmayne. Φανταστείτε τον Leo να έπαιζε στο κορίτσι απ'τη Δανία...

Στο trailer (!) του Danish Girl είδα τον Redmayne και με πήραν τα κλάματα... Δεν ξέρω αν έπρεπε να το πάρει ή όχι, αλλά το γεγονός πως δεν έγινε καν συζήτηση περί αυτού, δείχνει τι είναι τα όσκαρ. Το μόνο που άκουγα εδώ και μήνες είναι ότι φέτος ο Ντι Κάπριο δεν έχει ανταγωνισμό. Αν δεν είναι αυτό ανταγωνισμός, δεν ξέρω τι είναι...

WHERE IS TFA? HAHAHAHAHAHA!  :-D  :-D

Εκεί που είναι και το Empire Strikes Back.

Δημοσ.

Οι γνώμες του καθένα είναι διαφορετικές. Αντικειμενικά μιλώντας όμως, η ακαδημία είναι περισσότερο πολιτικό παιχνίδι. Γιαυτο και πόσοι καλλιτέχνες ανα τα χρόνια έχουν σνομπαριστεί. Και στην τελική βάζουν κανόνες (πχ 5 ηθοποιοί υποψήφιοι) σε κάτι που δεν μετριέται με κανόνες. Η τέχνη είναι υπεράνω. That being said , θέλω να δω τον Gary Oldman να το κερδίζει. Αν ο Leo είχε αδικηθεί τόσα χρόνια τι να πει και ο Oldman. (Δεν αναφέρω καν την περίπτωση της Julia Roberts-Ellen Burstyn). Lol απλά.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν βλεπει αυτος ρε συ τετοιες ταινιες ,μονο Σοβιετικο  κινηματογραφο  και τα ασπρομαυρα του Μαο ...

Τσαμπα και αυτα  ε? Το χερι στην τσεπη δεν  μπαινει ουτε για ανεκδοτο .

Nαι γτ οποιος δεν εγκρινει την μηδενικη καλλιτεχνικη αξια των Οσκαρς (και καθε βραβειων γνκ γτ η Τεχνη δεν ειναι αγωνας δρομου να κερδιζει μεταλια και βραβεια, ουτε μετριεται, τουλαχιστον και σιγουρα οχι με βραβεια) βλεπει μονο Σοβιετικο σινεμα... τρομερη λογικη αρνητικου iq

τα λεφτα τι σχεση εχουν, μαζι με τον Μαο?

γαμας!

(y)

Eσι φυλε καλλα παιρασαις στην Αιπιστεοφη? Τα σπασαι ο ντηκαπρηο ε, γαμματως!!! κε αισενα αλεχ000 ροταο ε

Επισκέπτης
Δημοσ.

Παρεμπιπτόντως το Revenant χρωστάει πολλά (ίσως και περισσότερα από ότι θα έπρεπε) στον Σοβιετικό κινηματογράφο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...